Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mallin Ano bude tam nějaká rekonstrukce potrubí myslím že od 10.7ale IUI dělat budou i nadále. IVF dělat nebudou kvůli rekonstrukci
@Malvína111 Díky za info, já právě nevěděla, od kdy přesně to má začít ![]()
@Mallin
Jo je na stejným principu, ale Gonál je originál a hodně jsem četla, že jsou výsledky o něco lepší. Tak uvidíme ![]()
@Maty35 Aha, tak to jsem netusila. Tak to je super, tak snad to bude lepsi. Drzim palecky ![]()
Ahoj holky tak jak jste na tom s testama a komu vyšel pozitivní? ![]()
Příspěvek upraven 11.06.21 v 10:27
Tak mám zavedenou 4 denní morulku.
Za 16 dní si mám udělat test. To bude nekonečné čekání.
Ahoj kočky, dlouho jsem se držela ale rozhodla jsem se, že se přidám. Trošku mě nudí že se o tom nemám s kým bavit
dnes jsem 3.den po tranferu 5 denní blastocysty,1.IVF.Takže mě teď čekají nekonečné dva týdny čekání ![]()
@sejika hodně štěsti přeji 🍀ať to vyjde, čekání je nekonečný
@Snehovapusinka tak držím palečky ať to vyjde ![]()
Budeme čekat spolu.ja Teda o kousek dyl
![]()
@sejika jsem zvědavá jestli to vydržím nebo budu aktivně zkoušet už 10.den
ale já jsem docela držák v tomhle, po několika letech kdy se nedařilo jsem už tyhle,,hurá " akce vzdala a vždy čekala až na MS.No teď čekat nemůžu když beru ten Amelgen. O to je to snad horší, už jsem si odvykla na ta zklamání. ![]()
@Snehovapusinka Ono to zase tak šílený není, když už 7. den můžeš testovat.. ![]()
Já jsem to do 14. dne nevydržela.. Každopádně vítej mezi námi, je to fajn vědět, že v tom člověk není sám.. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.