Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sejika píše:
Tak dnes v 19.00 Et. Snad to embryjko od včerejška vydrží.
Tak držím palečky ![]()
@sejika Také držím palce ať se zadaří
Já první IVF neúspěšné a včera IUI ale naději tomu moc velkou nedávám ale zkusili jsme to kvůli věku není na co čekat. A jak staré jsi měla embryjko?
@Malvína111 píše:
@sejika Také držím palce ať se zadaříJá první IVF neúspěšné a včera IUI ale naději tomu moc velkou nedávám ale zkusili jsme to kvůli věku není na co čekat. A jak staré jsi měla embryjko?
Dneska bude 4denni. Minule bylo 3denni.
Kolik ti je jestli se můžu zeptat?
@sejika Mě je 41 takže šance už jsou hodně nízké. Minule jsem také měla 3 denní embryo ale bohužel nevyšlo to. Takže už nečekám žádný zázrak. Minule bylo zklamání velké myslela jsem že to vyjde. První IVF jsem podstupovala v dubnu, teď jsme zkusili IUI. Nejhorsi je to čekání, stimulace mi ani nevadí. Teď při IUI jsem měla jen clostilbegyt plus Ovitrelle.
@Malvína111 mě 44. Tohle byl nejspíš náš poslední pokus. Doktor nám dává šanci tak 10% věk + myom ![]()
@sejika Tak už si to také platíte sami. Kolikrát jsi měla IVF. A kam chodíš do CAR.
@Malvína111 píše:
@sejika Tak už si to také platíte sami. Kolikrát jsi měla IVF. A kam chodíš do CAR.
Tohle bylo druhé. Jezdíme do Brna. Za chvilku vyrážíme pro embryjko
. Snad před půlnocí budeme doma ![]()
@sejika Také jsem navštěvovala CAR v Brně Repromedu ale ty ceny tam to je docela mazec pro nás co si to platí sami. Tak jsme změnili CAR a jezdíme do FN Olomouc. Tak ať ti to vyjde bude držet pěsti ![]()
@Mallin
To ještě nevím, teprve jsem píchala třetí injekci. S Bemfolou prvni pokus 12 vajíček, druhý pokus 6 vajíček a dvě byly bohužel nezralý. Tak doufám, že Gonál pomůže ![]()
@Malvína111 Ahojky, neříkali ti něco o rekonstrukci potrubí v Caru Fnol? Mně kvůli tomu posunuli KET až na srpen, ale koukám, že IUI u tebe normálně proběhlo ![]()
@Maty35 Já myslím, že Gonal je zrovna prý stejný jak Bemfola… Ale nevím, jen jsem to četla
Tak držím palečky, ať jsou hlavně kvalitní vajíčka a pak embryjka
Pak dej určitě vědět ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.