Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malinkat
Ahoj koukám, že taky budeš embrya posílat na genetiku jo? Aspoň budu mít ským čekat ![]()
@sejika a vaše první? Chce to věřit a nevzdávat to 🍀 takže už jste samoplátci že? 😏
@Malinkat
Partner má po genetice prokázanou deleci na chromosomu Y, proto má katastrofální spermiogram.
@Maty35 stejně je to šílenost, myslela jsem si, ze tohle nikdy nebudeme muset podstupovat
@Maty35 a je to tvoje první IVF? Já mám snad strach ze všeho… z hormonů, z narkózy a pak hlavně jak dopadnou embrya
@Malinkat
Ne, uz treti. A strach mam jen jak to dopadne… Narkoza je super a hormonalni lecbu taky zvladam dobre. To spis ta psychika, ta mi dava ![]()
@Malinkat píše:
@sejika a vaše první? Chce to věřit a nevzdávat to 🍀 takže už jste samoplátci že? 😏
Ano. Už jsme samoplatci. Už mám tři děti z předchozího vztahu.
@Maty35 můžu se zeptat čím jsi stimulovala a dlouhý nebo krátký protokol? Vyjde Vám to určitě 💪 🍀 ☺️️
@Malinkat
První dva pokusy Bemfolou, ale u druhýho už jsem reágovala míň. Tak teď u třetího mám Gonal. Všechny pokusy krátký, mně je 36 a to už se dlouhý moc nedělají ![]()
@Maty35 mě je 34 a první mě právě dělali krátký a teď mám dlouhý
@Maty35 Bemfolu jsem měla taky. Máš třeba s gonalem lepší výsledky?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.