IVF červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1165
1.6.21 15:35

@Malvína111
Ahoj tak to jsme na tom podobně :-) Já jdu pro injekce ve čtvrtek. To půjdeme třeba na odběr podobně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
1.6.21 16:28

@Maty35 Já jdu už zítra pro injekce, tohle je moje 2IVF.Tak aspoň mužem spolu sdílet pocity. Já tedy chodím do CAR FN Olomouc. První IVF se nevydarilo hodně mě to vzalo ale co tak čtu tak první IVF je spíš takový pokus. Čím budeš stimulovat? Já mám Meriofert 300 a clostilbegyt. Přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
1.6.21 16:31

@sarah1618 Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
1.6.21 21:02

@Malvína111
Budeme se podporovat :dance:
To ti verim, me kdyz po 1.IVF rekli, ze, nemame z 5 embryjek ani jedno zdravy, tak jsem se slozila. Ale clovek sebere sily a jde dal. Porad verim, ze se mimca dockame :srdce: :)
Ja jeste nevim cim, prvni dva pokusy jsem mela Bemfolu, ale ted pry zkudime neco jineho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
1.6.21 21:45

@Maty35 Tak to ti věřím je to na psychiku náročný. Nám ze 4 embryjek zbyli dvě a ty dvě jsem si nechala vložit 8 buněčná. Ale co jsem se dočetla 2 embrya by se transferovat neměli takže teď půjdu do jednoho jestli nějaké zbude. Transfer proběhl třetí den a to je prý hrozně brzy nejlepší je až tak pátý den transfer. Připravuješ nějak tělo na stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.6.21 22:29

Ahoj, mě čeká první ivf mám z toho strašný strach. Teprve budu čekat na menstruaci kterou přes rok už nemám takže nevím ani jaký mám cyklus tím se mi to asi vše o trochu prodlouží nebo myslíte že jak to dostanu že mi hned napíšou ty injekce? Jsem z toho všeho zmatená :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
1.6.21 22:58

@Sivenka neboj neměj strach, není zase tak hrozný ☺️️ Injekce začneš dávat druhý den menstruace ☺️️ Zvládneš to, držím pěstičky 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.6.21 23:10
@Malinkat píše:
@Sivenka neboj neměj strach, není zase tak hrozný ☺️️ Injekce začneš dávat druhý den menstruace ☺️️ Zvládneš to, držím pěstičky 🍀

Moc děkuji no hlavně se bojím ultrazvuku při menstruaci to mi teda přijde hodně divný pořád to nemůžu rozdychat ani nevím jak tam mám dojít ta představa je hrozná :D ale budu to muset zvladnout k tomu všemu mám ještě endometriozu a teď mi našli srůsty mezi dělohou a střevem snažím se věřit že vše dopadne dobře že špatného už bylo dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
2.6.21 05:45

@Malvína111
Za me bych davala embryo taky az paty ten, kdyz vidim kolik jich jeste na tom ctvrtym dnu odpadne… pak mas zbytecny transfery, ktery se ani nemaji sanci uchytit.
Ani ne, jen trochu odlehcuju, ale to i kvuli krvy na predoperacni. Jinak zobu listovku a nejakej multivitamin na pripravu na otehotneni, co koupis v lekarne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
2.6.21 05:50

@Sivenka
Ultrazvuk delaji vetsinou az tak paty den cyklu a to uz krvace nebudes neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.6.21 07:16

@Maty35 právě že mě řekli že 2DC jak přijdu na krev kvůli hormonálnímu profilu tak půjdu i na vaginální ultrazvuk já ani nevím jak budu krvácet když jsem to rok neměla nebo jestli mi nebude hodně zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
2.6.21 08:01

@Sivenka
Aha, tak to mas nejaky spesl :) Neboj doktori jsou na to zvykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
2.6.21 14:45

@Maty35 Ahoj tak dnes v CARu a všechno je jinak. IVF tento měsíc neproběhne prý tělo není připraveno. První IVF jsem podstoupila v dubnu. Tak pan doktor navrhl IUI inseminaci. Ale úspěšnost je prý nízká. Tak v pondělí začneme s IUI. A když se nezadaří tak v červenci IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
2.6.21 15:40

Ahoj holky, ráda bych se přidala :mavam: Já už mám teda jednu stimulaci za sebou, a neúspěšný ET. Teď v červnu mě čeká KET jednoho mrazáčka. Tak budu doufat, že to vyjde. Do další stimulace se mi už moc nechce :roll: A jaká vyšetření máte za sebou a co máte za problém? U nás se nic nenašlo, tak jsem si myslela, že první cyklus IVF vyjde. A že pokud nevyjde hned první transfer, tak že jeden k ketů se určitě povede. Jenže nám bohužel ani z docela pěkného počtu nic nezůstalo k zamrazení, jen jedna opožděná blastocysta a ani ne top kvality. Tak z toho jsem byla taková přešlá… To nejlepší nám zavedli, ale to se bohužel nechytlo :( Tak teď jsem zas taková skeptická, ale musíme věřit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
2.6.21 15:54

@Malvína111
Aha, říkají, že by se mělo mezi stimulacemi dodržet tři měsíce i pojišťovna to tak chce. Tak třeba výjde IUI a už ani v červenci nebudeš muset :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.