Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Irinka0210 U nás je adopce aktuální, chtěli jsme už před 2. IVF, nakonec jsme zkusili ještě to a vypadá to, že dojde na to vyplnění papírů. Jen mě osobně u té adopce děsí ty víkendové semináře s ostatními učastníky, pokud se to tedy ještě dělá ![]()
@Kikuška90 a este sme minuli vsetku uspory a kupili maly byt na investiciu, kedze sme si povedali, ze deti mat teda nebudeme
a osud sa rozhodol, ze nam ukaze ![]()
@Kikuška90 a co zkusit v případě neúspěchu těch dvou KETů přísnější výběr embryí - PICSI + MACS a pak embrya poslat na preimplantační diagnostiku? To by mohlo pomoct, podle výzkumů to zvyšuje šanci na úspěch u některých párů o desítky procent.
@barca77 Nemáme PGD, ale máme PGS a PICSI jsme měli.
MACS bohužel náš CAR začal provádět až po našem 2.IVF ![]()
@Magnis Děkuji
My zatím zkusili jen měnit KET ve stimulaci s KETem v nativu, ale ani to nepomohlo ![]()
@Kikuška90 no ja měla hysteroskopii a silná antibiotika a šla jsem do posledního snad patnáctého pokusu a bylo mě to úplně jedno prostě jsem věděla, že to je poslední mražáček a bylo to na něm..já to přestala řešit…ale opravdu si myslím, že když to má vyjít tak se musí sehrat spousta faktoru v těle i u embryjka a je to prostě na přírodě…
@Piškotka A u té hysteroskopie na něco přišli?? Nebo proč ty antibiotika??
@Kikuška90 my jsme byly na ET, pak KET a pak zase ET a to poslední vyšlo. Měli jsme taky problém se spermiogramem, další vyšetření nějak podrobněji nedělali. Já si myslím, že pomohlo to, že jsem pak před tím posledním chodila na lymfatické masáže, dvakrát týdně a měla jsem jich asi 14 nebo 16. Já už předtím slyšela, že to pomáhá, že se to tělo jakoby očistí, ale zkusila jsem to až před tím posledním. A to mi ldebrali jen jedno vajíčko, byla jsem hrozně zklamaná a nedávala jsem tomu vůbec šanci. Zkus to, nic tím neztratíš. Držím palce.
@Kikuška90 za zkoušku to určitě stojí. Nevím, jestli se to povedlo díky tomu, ale zase lepší než to nezkusit. Ať vám to vyjde ![]()
@nini77 Díky díky
Už si připadám jak cvičená opice - pořád dokola ten stejný kolotoč se stejným výsledkem.
@Kikuška90 jj nelíbíla se jim
přitom na utz vždy ok…, ale už jsem tady četla, že je u takových případů jako já nasadili preventivně a taky to vyšlo, ale je to holt sázka do loterie..
@Piškotka Super děkuju moc
… u nás to dělá jeden Dr. přímo z CARu, tak se hned objednám jak tam půjdu na krev po KETu. ![]()
Já zkusila snad vše, byla jsem ve Fr. lázních, chodila na lymfomasaze, zkoušela čínskou medicínu. Pomohla az léčba imunologie. U každého je asi příčina trošku jiná, tak hlavne, aby to nakonec klaplo. ![]()
Ahoj, my jsme si také své prožili. Nakonec máme vymodleného syna z DV. Mně po neúspěšných pokusech pomohlo cvičit Mojžíšovou, i když jsem žádný blok neměla. Pomohlo mi to psychicky. Měla jsem pocit, že pro prcka něco dělám každý den a i jsem byla taková rozhýbanější. Také z doslechu vím, že někomu pomohla čínská medicína.