IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
10.4.20 21:30

@Toluma tak jsem zvědavá, kolik mi dají při dalším pokusu. I když mám pořád tu mini naději, že to vyšlo už teď… Uvidíme zítra :) @Kater90 děkuji :) vkladali mi ho 5ty den, ale bylo o den opožděný, stejně jako to druhý. A jestli ho nakonec zamrazilo nevím ani, doktor mi nevolal a já mu volat nechci zatím abych si nedělala předčasně zbytečně nervy 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
10.4.20 21:39

@Kater90
jo kvalita bude urcite i o stimulaci a vsem okolo - vcetne profilu atp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.20 08:57

Ahoj mate nekdo zkusenost s Gonalem v kombinaci s Luverisem? Ja jsem od pondelka zacala puchat Gonal 225 a od vcerejska jsem dle protokolu nasadila Luveris 1. Od vcera me poboliva trochu bricho. Snad je to normalni. Dnes me ceka UTZ. Nevite jestli na tom prvnim UTZ bude videt kolik folikul se vyviji? Jinak vsem kdo se chystaji testovat drzim palce. Stejně tak tem ktere čeká odber nebi transfer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
11.4.20 09:21

@Morgaine2303
osobni zkusenost nemam, ale nekdo to tak mel
jinak ano na utz uz bude videt, kolik folikulu roste a jak jsou velke. Kontrola pak byva za dva dny a sleduje se, jestli rostou jak maji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.4.20 16:53

Ahoj, přidávám se, čekáme na zahájení stimulace před 1.IVF, Gennet - odsunuto pro koronavir. Jinak máme nadprůměrný spermiogram a u mne jen velmi vysoké AMH bez ostatních příznaků PCOS, tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
11.4.20 17:23

@alestra
ahoj a nerekli ti nahodou o kolik odsouvaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
11.4.20 17:33
@Kater90 píše:
Kdy budes zkouset druhy trst? Zitra? Podle me ten 6.den bylo hodne brzy..nekomu uz se to muze ukazat, ale kazde telo se chova jinak..i se wmbryjko mohlo pozdeji zahnizdit atd.
@Petka1991 dovnitr transferove mistnosti, tak to sme se asi uplne minily, ale nikoho jsem nepotkala nebo si to alespon nevybavuji :think: ja jsem samozrejme chtela nechat zamrazit vsechny, ale nakonec jsme se s pritelem domluvili ze nechame 7 kousku, finance by to bylo hodne narocny..uz takhle to byla raketa.
@Rachel_cz zitra hodne stesti!!! :palec:

No mám to za sebou. Prý 15 vajíček, tak uvidíme, kolik jich zbyde. Snad je to aspoň nějaký průměr. Nevíte? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.4.20 17:51
@Toluma píše:
@alestra
ahoj a nerekli ti nahodou o kolik odsouvaji?

řekli, že mám zavolat po 20.4. zatím jen na „rozpis“, což by vycházelo nějak v polovině května a to že by mělo být už ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
11.4.20 18:46
@alestra píše:
Ahoj, přidávám se, čekáme na zahájení stimulace před 1.IVF, Gennet - odsunuto pro koronavir. Jinak máme nadprůměrný spermiogram a u mne jen velmi vysoké AMH bez ostatních příznaků PCOS, tak jsem zvědavá…

V Gennet již měsíc čekám na KET a stále nic a nic. :zed:

• Citovat
  • Upravit
kveta112
11.4.20 18:48
@Rachel_cz píše:
No mám to za sebou. Prý 15 vajíček, tak uvidíme, kolik jich zbyde. Snad je to aspoň nějaký průměr. Nevíte? :lol:

To je mega super úroda. Já pouze 2 vajíčka. Asi blbá stimulace. Nebo jsem ztracena:)

• Citovat
  • Upravit
2707
11.4.20 20:39

Ahoj holky asi se přidám k vám čekám ted na prvni KET 😊 kdy se dočkáme nevím budu volat cca za tyden co dál.. @alestra AMH mam take vysoké skoro 10 tak jsem dostala malou dávku gonalu a měla jsem 13folikulu :) tak asi taky budes mit malé dávky :) @Rachel_cz 15 vajíček je super :potlesk: nadprůměr :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.4.20 20:40
@Dysis1 píše:
@alestra ahoj holky asi se přidám k vám čekám ted na prvni KET 😊 kdy se dočkáme nevím budu volat cca za tyden co dál.. @alestra AMH mam take vysoké skoro 10 tak jsem dostala malou dávku gonalu a měla jsem 13folikulu :) tak asi taky budes mit malé dávky :) @Rachel_cz 15 vajíček je super :potlesk: nadprůměr :kytka:

a ET neproběhl? mám v tom pořád zmatek… kolik z těch 13 se povedlo oplodnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
11.4.20 20:44

@alestra ET proběhl bohužel biochemicke.. tak čekám na KET mela jsem 13folikulu z toho 10vajicek oplodnilo se 7 a do 5 dne kultivace 3 bojovníci.. 2 embrya sli na genetiku a tam zjistili, že jedno je patologicke a druhe zdravé tak mam posledního v mrazacku 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.4.20 20:46

Už chápu :-), skoro je mi líto, že se všechno tak zpozdilo, mám hromadu času se ve všem pořádně šťourat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
11.4.20 20:51

@alestra taky me to mrzí, že je člověk teď doma a nic se neděje :lol: pak dej vědět jakou ti dali dávku gonalu.. :) jestli ti taky bude stačit tak málo.. ja byla snad jedina v jedne diskuzi co mela tak malou dávku :lol: bylo mi to divné a pak mrknu do papiru a videla jsem hodnotu toho AMH a rikam aha :lol: :lol: tak máme ale krásnou zásobu vajíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí