Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, kdo by měl zájem- zbyl mi *
editace adminem - nabídka léků na předpis
Ahoj holky, já se hlásím po OPU. 26 vajíček bylo, zítra uvidíme, kolik se jich oplodnilo.
Jak jste na tom vy?
@Lexa88 tak to je urodicka
ted hodne pit a jist bílkoviny at neni ohss ![]()
@Bobby tentokrát ano
. A to jsem měla celou dobu nízké dávky. Uvidíme kolik se jich oplodní.
Pít se snažím. Já měla 2× OHSS, ale až po transferu, doufám, že tentokrát se mi vyhne. Bude se dělat až KET po PGS.
Zítra a v úterý jdu ještě na injekce, jako prevence OHSS. Teď odpočívám, bříško bolí fest.
Ahoj. Po nevydařeném KETu v květnu jsme se rozhodli teď pro už teda předposlední pokus. Tentokrát stimuluju ( beru 3×1 estrofem a osmý den mám zvýšit na 2×2). Holky měla jste taky některá tyto léky v tomto množství a vyšlo vám to? Děkuju
Ahojky holky
muzu se pridat
ze by sme tuto diskuzi trochu ozivili
konec zari zacqtek rijna me ceka moje prvni ivf. Tak bych chtela pochytit od zkusenych nejake poznatky a popripadne se i tady s nekym podporovat
podstupujete ted taky nektera ivf?
a jaky mate problem u vas ze to musite podstoupit? U me se nasel problem na imunologii.
@Anonym2016 ahojky…ja cekam na ket..a copak vam nasli na imunu?
@Bobby mam zvysene protilatky na obalu vajicka a u vas je jakej problem? A nechavas si prodlouzenou kultivaci?
Ahoj holky, trošku nám to tady utichlo… ![]()
@Anonym2016 já mám v srpnu, 3. IVF za sebou, teď čekám na KET, ale nevím, zda se tento měsíc dočkám.
@Bobby kdy půjdeš na KET?
@Anonym2016 u nás se na nic nepřišlo…prodlouženou mám.. @Lexa88 teoreticky za dva měsíce pokud to půjde..příští týden jdu na genetiku a uvidím no..
@Lexa88 jojo tak to tu zkusime zas trochu rozproudit co?
uz 3ti? ty joo
A u vas se nasel nejakej problem proc vam to nejde? @Bobby ach tak, tak to je na prd a mate za sebou veskery vysetreni nebo jak?
Ja mam uplne holky strach jak to budu zvladat. Jak to vse probiha?
@Anonym2016 já se dostala na ivf díky studii, takže nějaké kompletnější vyšetření nemám..jen ten základ, protože jedno dítě už přirozeně máme, tak se jim do dalších vyšetření moc nechce…mě první ET vyšel, ale musela jsem na ukončení, takže teď mám povinnou 3 cyklovou pauzu a pak se uvidí..
Já měla taky strach jak to zvládnu a čekala jsem to teda horší..
@Bobby joo tak to potom joo. Takze se predpoklada ze zadny problem nemate? Tak si od toho aspon odpocnes
a kolik si mela folikulu kolik se oplodnilo vajicek a tak? ![]()
@Anonym2016 tak nějaký problém určitě bude, ale buhví jaký..možná skrz pcos nekvalitní vajíčka..na prvního jsem taky čekala dlouho..měla jsem myslím kolem 15 folikulů z toho 10 vajíček-9 zralých a 8 se oplodnilo…do pátého dne zůstaly ok 3..
@Bobby na genetice se čeká na výsledky 6-8 týdnů. Ale je dobré to mít. PGS na embryích bylo děláno, teď si nějak nevybavuji.
@Anonym2016 my máme dost vyšetření za sebou. Měla jsem 2× ZT v 8tt a 10tt a pak ještě 2× biochemické těhotenství. První dvě IVF jsme absolvovali v centru v Praze a výsledky nic moc, tak teď jsme přešli do Brna a na mrazáčku máme 5 embryjek po PGS, 2 nevyšetřené a 2 s nějakou vadou (info budu mít až později).
Ty máš něco za vyšetření, nebo z jakého důvodu jdete do IVF? Už máš nějaké dítko?
Co se týče samotného procesu, tak záleží, zda budeš mít dlouhý, či krátký protokol. Píchání injekcí se dá zvládnout. Odběr je většinou pod narkózou a pak se čeká. Ono je to IVF vlastně celé o čekání. Nejdřív čekáš kolik bude vajíček, pak kolik se jich oplodní, přežije…Je to boj.