Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DomiDom musí být aspon dvě embryjka a hlavně sliznice aby se udrželi
Ahojky, tak dnes už po odběru vajíček
Děkuji všem za podporu, opravdu nic to nebylo, jen teď bolí podbřišek jak čert ![]()
Povedlo se i přes všechny překážky odebrat všech pět vajíček, teď už jen aby byla dostatečně zralá…
@Poupítko Ja mam taky dnes po OPU a to bricho je teda des. Kdyz jdu do kuchyne nebo na zachod, tak jdu jak snek a celo mam nekde u kolen
. Doufam, ze to brzy odezni. Kdy zjistis stav embryii? Ja budu volat zitra rano
@mimmami moc dekuju. Tobe to taky preju. Udelali jsme maximum, tak ted jen trpelive pockat, jak to dopadne.
@Zuzana_ana ja sla az po pul roce, ale protoze jsem chtela. Myslim, ze ti doporuci v CAR a kazdy to bude mit jinak.
@Zuzana_ana V našem CARu mi další IVF doporučili až po půl roce.
@Mia170 doufám, že břicho opravdu odezní… Já si myslela, jak to bude jako při MS a že k večeři bude naložená čína. Ještě že máme pizzu v mrazáku ![]()
Jinak o stavu embrijek mi budou volat zítra okolo desáté. Doufám, že z nich pěti bude alespoň jedno vpořadku ![]()
@mimmami
Urcite budeme i mrazit, uvidíme jak to bude s počtem embryí dneska. Budeme vkládat jen jedno. I když jsme chtěli vložit dvě, tak nám to bylo víceméně zakázáno, že je lepší jen jedno ![]()
@Janulla90 my mrazit nebudeme a dnes volali máme dvě špičkové kvality a dvě se vyvíjí ale jsou strano uvdíme co bude dál pokud budou dvě vložíme dvě
@mimmami proč nebudete chtít zamrazit ty dvě, pokud dojdou do stadia aspoň moduly? Jinak určitě budou dvě na ET, uvidíš ![]()
@DomiDom nevím rozhodli jsme se tak spolu s manželem. Prostě věříme že nám to vyjde
Ja dnes volala a z 10 vajicek se oplodnilo 7. Ve stredu ET. Nemuzu se dockat. @mimammi ja bych zamrazila, je to skoda. I kdyby vam ted vyslo, tak byste meli treba na druhe. A nemusis to cele podstupovat znovu
@Mia170 Já vím že mě tu asi nepochopíte a třeba i odsoudíte. My to chceme s manželem zkusit mít spolu vlastní dítě. Každý má své a máme jich dohromady 5.Okolo ns je každý proti a nikdo nám to nepřeje:-(