IVF listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
382
11.11.19 18:07

@DomiDom tak drzim moc palce, at to vyjde. Je to prvni IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
11.11.19 18:11

@Mia170 NN, 3 IUI, jinak mám za sebou i IVF - jednou ET a jednou KET… Nepodařilo se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
11.11.19 18:42

@Lůca F. Mám krátký protokol a poprvé Pergoveris tak uvidím jak budu reagovat. První Ivf byla katastrofa, došlo pochybení v mém minulém Car a po 10 denní stimulaci odebráno 1 vajíčko a 3. Den se rozpadlo. Dokonce hned po Opu si nechali zaplatit prodlouženou kultivaci… No ale v té době jsem ještě nevěděla že je něco špatně a že jsem si měla zjistit víc informací. Snad už jsme si svoji smůlu vybrali a teď už to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
11.11.19 19:04

@Lucias18 to je hrozny, clovek do sebe rve tolik hormonu, prizpusobi tomu uplne vsechno, ma omezeny pocet pokusu a oni jsou schopny to takhle po… preju, at je vse jinak a mate co nejvic krasnych embryi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
11.11.19 19:05

@DomiDom ja mam 2 IUI a jedno IVF bez uspechu. Ted druhe ivf, tak doufam. i kdyz prubeh neni podle mych predstav, tak jsem smirena s nejhorsim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
11.11.19 19:10

@Mia170 také mám nějaké představy, ale nechávám to být. Navíc teď jsem tak nějak úplně v pohodě, neřeším to. Uvidíme :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
11.11.19 20:13

Ahoj holky, čeká zítra, stejně jako mě, někoho transfer? Anebo už někdo,,pouze" :lol: čeká až bude moct po něm testovat? No já mám ze zitřka vítr :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
11.11.19 20:19

@Kathaa ja byla dnes a myslim, ze dve jdou zitra :). Kolikadenni mas embryjko a budes si priplacet neco navic? Kolik mas na mrazeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
11.11.19 21:29

@Mia170 no u nás se to táhne už tolik měsíců, asi 24, že už ani nevím kolikatidenní. Asi pěti. Na začátku jsme měli 9 oplodněných, teď zbývají už jen dvě, z toho nám jedno rozmrazí zítra ráno. A ano, my pokaždé připlácíme za asistovaný hečink, česky napsáno :). zítra opět vyplácneme něco kolem desítky. Ale čert vem ty peníze, hlavní je mimčo, které nám nejde už 4 roky… Ale zítra se chytne! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.11.19 21:46

3. Den po ET

Holky máte některá už po ET? Já byla v sobotu, vkládali jsme 5ti denní embryo. Chtěla jsme vědět jak se cítíte?… Já nepociťuji téměř nic, jen sem tam mě pichne ale nic víc. To čekání je strašně, už abychom věděli jestli se nám zadarilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
11.11.19 22:26

@Janulla90 To čekání znám, strašný! No já jdu zítra a nemyslím na nic jiného. Kolikatý den budeš testovat? Říkají oněch 14 dní, já minule (když // vyšly, ale těhu v 24 tt nevyšlo…), testla 10tý den a už to tam bylo. No ale to je až tak za dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
12.11.19 00:00
@Kathaa píše:
@Janulla90 To čekání znám, strašný! No já jdu zítra a nemyslím na nic jiného. Kolikatý den budeš testovat? Říkají oněch 14 dní, já minule (když // vyšly, ale těhu v 24 tt nevyšlo…), testla 10tý den a už to tam bylo. No ale to je až tak za dlouho…

Tak to mě mrzí, že ti to nevyšlo 😔. Já právě nevím, kdy budu poprvé testovat, mám strach, že budu zklamaná, že to nevyšlo. To čekání je strašné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
12.11.19 06:28

@Janulla90 ja byla vcera. Mne je blbe uz od punkce, takze ja nic nepoznam. Jen mi dr rikala, ze kdyz se embryo chytne, tak se ten muj stav jeste zhorsi. :zed: @Kathaa to je mi lito, ze ti to nevyslo. Ale vis, ze otehotnet muzes, tak ted to uecite vyjde. Ja budu testovat urcite driv, nevydrzim to. Zkusim treba za tyden, jestli uz vyprchal ovitrelle a pak podle toho treba obden/obdva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
12.11.19 09:13

@Janulla90 Úplně tě chápu. Podle mě ten desátý den je dobrej ☺️. @Mia170 Jo, dík, ale je to již za námi, stalo se to před půl rokem, život jde dál. Já si ráno koupila dva testy, tak uvidím kdy je použiju.
Jinak klinika volala, mám nástup v 10.45h. Uf ☺️. Jooo, a u nás na severu sněží, což beru jako dobrý znamení 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
12.11.19 09:23

@Kathaa tak preju at se zavrta a za par dni hlasis // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí