Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mia170 zatím si mě prehazujou z gyndy na chiru. Včera dorazila MS, tak cítím menší úlevu, ale uvidíme, co na UTZ.. Tedy doufám, že mi ho zase udělají. V krvi jsou nějaké zánětlivé hodnoty, ale nic moc mi k tomu neřekli.
@Mia170 píše:
@Kathaa ahoj, tak jak jsi na tom s HCG?
@Mia170 ahoj, píšu po sto letech. Dala jsem si od všeho a od všech pauzu. Jak ti je určitě jasné, mimčo nás opustilo v tom 5tém týdnu a HCG se už taky uklidnilo, bylo vysoké dlouho, ale už před Vánoci šlo na nulu. Teď si dávám klid, protože v práci mazec, tak na další transfer to vidím až tak za dva tři měsíce a je mi to fuk ☺️. Potřebuju se chvíli nestresovat čuráním na papírky…
@Kathaa naprosto ti rozumim. My jdeme tento mesic na KET a kdyz nevyjde, tak se taky nikam nepozenu a dam si par mesicu pauzu od hormonu. Mame cas par let jeste, tak neni duvod se tim tolik stresovat. ![]()
@Safrik
Píši opožděně 😀 ale nakonec se nám to protáhlo a dneska jsem teprve byla na ET tak doufám že se to podaří hned na poprvé
![]()
Ahoj holky. Chtela bych se zeptat, kterým z vas se minuly rok v listopadu IVF vydarilo (nebo později po tom)? My jdeme ted v listopadu a sice v ten proces verim, ale I tak se bojim zklamani ![]()