Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DomiDom na ultrazvuku nic neviděl a krev ještě nebyla hotová, tak mám zavolat ve dvě. Ale dělala jsem si ještě před chvílí test a řekla bych že negativní Kvidim fakt mini ducha) ale v pondělí jdu zase na kontrolu. Každopádně k tomu špinění a lehkému krvácí říkal, že to nic neznamena.
Ale nějak v sobě cítím, že to prostě nevyšlo… Takže příští měsíc by byl KET
Tak Vám odhalím jak si doma věčně nedám pokoj a testuju a testuju a testuju
.
Holky, pojďte lovit se mnou
Já tam Teda nic nevidím, když koukám dyl, tak tam čárky vidím všude. Nemáte ho doma někdo pozitivní, že bych aspoň věděla, v jakých místech by druhá čárka měla být!? ![]()
Příspěvek upraven 22.11.19 v 14:26
@Kathaa píše:
Tak Vám odhalím jak si doma věčně nedám pokoj a testuju a testuju a testuju.
Krasa, moc gratuluju! ![]()
@Janulla90 pujdes do KET hned s prvni ms nebo mas mesic pauzu? Mne doporucili mesic pauzu po ivf. Moc ti preju, at ti to hned vyjde. Dr mi rikal, ze maji lepsi zkusenosti s KETy nez ET.
@DomiDom ja moc nevidim, ale realita je vzdy lepsi nez foto, tak jestli tam neco vidis, urcite tam je
. Drzim palce, zkus zitra dalsi a hod nam ho sem ![]()
@Kathaa testujes ve stejnou dobu? Ja mam treba odzkouseno, ze rano je slabsi jako treba z odpoledni moci. I zitra budes testovat? Budu moc drzet pesti at siliii ![]()
@DomiDom tady bohuzel nic nevidim, ale nekdy se to blbe foti a ve skutecnosti jde druha videt, takze drzim pesti ![]()
@kelynka no já ji právě taky nevidím, ale jak tam čumím, tak tud druhou fakt vidím kdekoli. Asi mám mžitky. Proto jsem se ptala ve kterých místech by měla být ![]()
@DomiDom Já těmto testům moc nevěřím.
Do jedné moči jsem namočila test tento samý co ty i ten,,dražší plastový" (viz moje foto výše) a na tvým / a na tom druhým //. Asi citlivost. Máš desítkovou? A i to, že realita je víc vidět než fotka.
@Mia170 Potichu děkuju ![]()
@kelynka Ahá, to nemám vyzkoušeno, já testuju vždycky ráno. Odpo mě to ani nenapadlo. Mám zkusit? Ale řekla jsem si, že nejdřív v neděli. Dám vědět, dík za radu.
@Kathaa urcite vyzkousej a uz jsem to tady i cetla od holek, ze odpo byl test silnejsi, tak tfuj tfuj
![]()
@DomiDom myslim, ze to mame vsechny stejne, ze jak se na ten test porad divame, tak uz tu carku vidime vsude, ja jsem dokonce takovy blazen, ze si kolikrat svitim i baterkou pres tel
![]()