Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kathaa pockej ty ho namacis 5min? Namaci se par vterin a pak se ceka, nektery ukaze do 1min a nektery do 3min. Zkus mamatest. Drzim pesti ![]()
@kelynka No, já s tím namáčením nemám žádné zkušenosti
, ale namáčela jsem postupně, od půl minuty až do těch pěti, vždy s odstupem, abych marně z toho vykoukala to oné NIC 😂. Se teď směju, protože kdybyste mě u toho pozorovaly, laborantku
Jsem vděčná za to milé chlácholení, děkuju. Koupila jsem si na ráno Clearblue, uvařila si pudink a čekám na ráno. A na to úterý (krev).
@mimmami Ale podle mě u tebe pořád existuje šance přirozeného otěhotnění. Kamarádka se roky snažila, nešlo jim to. Doma už tři děti. Vzdali to, pořídili si pejska a do roka, ve svých skoro 41 letech, neplánovaně čekali mimčo. Byli pořádně v šoku. Přeju to i vám ![]()
@Kathaa ten clearblue mas digitalni? Budu na tebe myslet, tfuj tfuj
![]()
@kelynka Jojo, měla jsem si ho pořídit hned. V minulém těhu, které teda bohužel ve 24 tt skončilo, se mi osvědčil. Jenže to jsem vydržela testnout poprvé a naposled 10. den po KET, hned mi naskočilo vytoužené plus a já už neměla potřebu testovat dál. Zato teď! ![]()
Tak holky, u mě už se nejspíš rozjede MS. Děložní čípek pootevreny, jsem nafouklá a záda bolí jak čert ![]()
Ahoj @DomiDom, je mi líto, že to nedopadlo. Není opravdu žádná hráčka založit v téhle době rodinu. A přece jsou moderní technologie a stejně. Držím palce pro příště, osud snad ví co dělá, i když je to nespravedlivý a bolestivý. Přeju hodně sil a brzičko vytoužené dvě čárky na testu
.
Čauky @kelynka, digi je digi. Žádné srovnávání div ne pod lupou čárek. Po víkendu v napětí jsem už teď víc v klidu. A dost o mě! A nějaké novinky u tebe? A u Vás, holky? ![]()
@Kathaa gratuluji moooc
!!! Jinak MS zatím nedorazila, záda neboli, tak nevím, co se v tom mým těle děje. Opravdu mu poslední 3 roky nerozumím ![]()