Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Posílám fotečku, snad už teď vše dobře dopadne… Den ode dne krásně druhá čárka sílí
teď jen v úterý krev, až se můžu opravdu radovat.
@Poupítko neboj bude to dobrý! Já slyšela, že u některých je viroza prvním příznakem ![]()
A ty máš ciste po embryotransferu? Dnes mi přišel mail ze jedno embryo má 10 buněk, což je pomalý vývoj, ale jedno má 14 buněk, což je v pořádku, takže se modlím, že aspoň to jedno bude do zítra třeba ok…
Chci se s vámi tady poradit, pokud zbyde pouze to jedno, mám jit do ET nebo do KET? Zeptám se samozřejmě i doktora zítra.. Ale chci se poradit i s vámi… Já bych ho chtěla případně rovnou zavést, ale nechci udělat hloupost.. 🙄
@Kathaa ahooj, co ty? Uz vyhlizim tvuj testik
Myslim na tebe ![]()
Ahoj @kelynka, no to jsi hodná, ale jsme s manželem zklamaní
, je to bída a začínám se bát. Do krve nevydržím napětím ani náhodou, půjdu si koupit ještě test Cleanblue, tomu beztak věřím nejvíc. Takže toto: to bez popisu je dnešní odpolední test, zbylé mají popis a jsou dělané ráno. Je mi smutno.
@Kathaa nezoufej, dnesni je silnejsi o trosku jako ty predesle
. Na blastocystu by mel byt test asi opravdu silnejsi, ale urcite sance je, takze ti dal budu drzet pesti
. Jen se zeptam, kdyz test namocis, za jak dlouho se objevi druha?
@kelynka děkuji ![]()
@Lůca F. nám zbylo pouze jedno embryo, ze čtyř oplodněných vajíček a po dohodě s doktorem jsme zavedli rovnou. Sliznice se mu líbila a prý by byla škoda čekat. A i embrioložka říkala, že bublince bude líp u mě… Zaváděli jsme čtyřdenní.
@Kathaa určitě to bude v pohodě. Čárka krásně sílí a třeba je test jinak citlivý než ty druhé. Neboj! Na krvi se vše ukáže a uvidíš, bude to v poho ![]()
Holky děkuju za hezká slova, ale nevím nevím. Test nejde vodou rozpít (píše se z/ s?
), je namočen 5 minut a nic se nehne (samozřejmě po rozebrání-bez plastu). Jedu koupit test jiný. Doporučíte mi nějaký dobrý? Ten můj byl Lady max test comfort z lékárny Dr. Max.
Tak unas opravdový konec test ráno negativní a už krvácím jako při MS gratuluji všem co majipozitivni test a mějte se hezky ať vám vše vyjde
@mimmami To je mi líto, přeju hodně sil a štěstí pro příště ![]()
@Kathaa už nikdy tohle byl poslední pokus sice mám děti ale manžel chtěl společné bohužel mu ho nikdy nedám
Holky vím, že silim, ale myslíte že se může u toho dobrého embryjka ještě zastavit do zítřka vývoj? Já jsem pořád ve stresu, i když mě dnešní mail moc milé překvapil, ani jsem to nečekala, ale pořád do zítřka dlouhá doba… ![]()
@Lůca F. Ahojky stát se může cokoliv, ale musíš mu věřit. Třeba tě ještě překvapí a i to druhé se do zítra zlepší a nakonec budete mít i jednoho mrazacka. Zkus těm 2 bublinkam věřit ![]()
@Lucias18 jo já se snažím 😀 ale je to těžký, nejde o to, že nevěřím jim, ale spíš mám strach o ně.. To je tou předchozí zkušenosti, ale už teď jsou to lepší výsledky než minule.. Minule jsem 4. den měla dvě zpomaleny, který do 5. dne se rozpadly. Takže na tyto jsem pyšná! ![]()