Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jste hodné holky, děkuji za potichoučké gratulace, ale je tak strašně ještě brzy, brzy, brzy, že ani nedýchám. Dnes vlastně osmý den po KET. Ani tomu nemůžu, po tolika těch všech našich neúspěších, věřit
.
Ani nevíte jak moc, a upřímně, přeju všem Vám, ať se ta druhá čárka rychle vybarví a my všechny tady budeme bříškaté
.
@Kathaa fyzicky asi jo pobolivaji mě prsa. Občas hlava a dnes břicho jak před MS. a dost silné ale zatím nic. Psychika dnes nic moc dcera by měla svátek a těžko to rozdychavam. Děti to taky špatně nesou😭 😭
@mimmami Nechci se hloupě, zvědavě a netaktně ptát, ale nakousnula jsi to… dcerka,,že by" (?!?!) měla svátek? No mě normálně mrazí, co se stalo? Ale klidně mou otázku ignoruj, pochopím to
Držím palce.
@DomiDom Je mi to líto, nevím co víc napsat, příště si vás mimísek najde a vydrží. Třeba hned další měsíc ![]()
@Kathaa v roce 2013 jsem čekala po IVF dvojčátka. Těhotenství horor manžel odešel ke kamarádce a já zhubla 30 kilo v tehu. Porodila jsem předčasně dvě krásné princezny. Vše nakonec zvládly ale v 9 měsících vše zničil syds
@Mia170 píše:Muzes mi připomenout jaký jsi měla protokol? Ono to nemusí být o špatne kvalitě vajíček, ale o špatne provedené stimulaci…
Ano, uz 2. A 2 IUI. Nikdy nebyl ani duch. Ja se bojim spatne kvality vajicek, vse se rychle rozpada. Nevim, jestli se s tim da neco delat
Je to zajímavé a urcite neuškodí si poslechnout názor někoho dalšího.
Kamarádku v jednom CAR tlačili do dárkyně na 3 IVF a přitom šlo o blbě nastavenou stimulaci..šla tam a bum.. napoprvé vyšlo.
At si říká kdo chce, co chce.. bráni krve v průběhu stimulace kvůli hladinam hormonu je základ, nastavování dávek podle výsledku jakbysmet.. ale bohužel ne všude je to standart
přijde mi ze někde to je jak na běžícím pase a pak ty výsledky tomu odpovídají ![]()
@mimmami 11.11. Jsem byla na IUI… Jeste pořád doufám. Teď vydržím do termínu MS.
@mimmami mrzi me to
. Ja predcasne rodila v roce 2011 a taky dvojcatka a jedno dite nam umrelo, syn
.
@kelynka to mě mrzí 😔 tohle by matka zažívat neměla je to hrozný
co teprve děti kluci byly malý a hrozně je to vzalo. Těšili se že by mohl být další sourozenec ale test furt nic a tak krev byla negativní. Nevím jak jim to říct. Manžel se těšil jak malý chce ještě dítě. Chyba je ale u mě.
@mimmami Notak to je hrozný, jsi silná žena. Od nás holčička odešla v 6 měsíci těhotenství, dodnes vím tu bolest. No ale hlavu vzhůru a myslet jen a jen pozitivně. Miminko, stejně jako vše ostatní, přijde v tu pravou chvíli
![]()
@Janulla90 píše:
@Mia170 já mám dneska 8.den ET, ale ještě jsem netestovala. Holky jak se cítíte? Já na sobě nic nepozoruji, jen mě trošku bolí od včerejška břicho a sem tam mám pocit že to dostanu, ale jakmile si lehnu tak mě to přejde
Ahoj @Janulla90, jak se cítíš? Něco nového? Dlouho jsem od Tebe nic nečetla
. Hezký den ![]()
Tak hlásím, že se z 6 vajíček se oplodnila 4. Máme 4 embryjka, tak uvidíme, jak jim to půjde dál.. Po minule zkušenosti mám strach, že to nezvládnou, ale snad budou tyto silnější! ![]()
Ahoj @Lůca F. tak to je krásný výsledek, gratuluju
. A věř, že vše negativní už sis vybrala a teď to vyjde! ![]()