Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mia170 Ahoj, vzalas mi to z pusy, to, že čím víc se blíží testování, tím se na něj míň a míň těším. Plánovala jsem testovat zítra, tedy osmý den, no ale asi počkám…no uvidím s jakou se zítra probudím. Jinak příznaky nepozoruju. Víc únavy akorát a trochu kříž.
Ahojky děvčata!
Tak i já se přidávám se svými pocity. Dnes je mi už docela dobře… Jen sem tam pobolívá břicho a na únavu i bolest hlavy jsem si zvykla. Pozoruji každý kousek těla, ale nějak nevidím nějaké změny. I když na ně je ještě hodně brzy ![]()
Abych vás pobavila, nedala jsem nervozitu a testla dnes
Testík bílý jednočárkový, ale nic jiného jsem takhle brzy nečekala… To víte, zvykla mě kolegině. Byla na KET 7.11. a posílala obrázek krásně vybarvených dvou čárek
![]()
@Poupítko jeste je brzy na //, aspon vis, ze uz v sobe nemas ovitrelle
![]()
Holky, vy co jste ted byli na odberu vajicek? Taky jste pichaly dve davky ovitrelle?
@Mia170 @Kathaa Ahoj holky, já byla na ET 2.11. a přestože už mám těhu potvrzené z krve, tak necítím vůbec, ale vůbec nic
To tělo je přestimulované a nedá se to brát jako klasické příznaky po přirozeném početí…Jo a na test jsem neměla odvahu a počkala si až na telefonát z Caru
Držím vám všem tady palce, je to hodně náročné období ![]()
@Breberka123 píše:
@Mia170 @Kathaa Ahoj holky, já byla na ET 2.11. a přestože už mám těhu potvrzené z krve, tak necítím vůbec, ale vůbec nicTo tělo je přestimulované a nedá se to brát jako klasické příznaky po přirozeném početí…Jo a na test jsem neměla odvahu a počkala si až na telefonát z Caru
Držím vám všem tady palce, je to hodně náročné období
Dekujeme za info a moc gratuluju k //. Drzim palce, at vse probiha, jak ma ![]()
@Poupítko ja chtela taky zitra, ale asi to necham byt. Uvidim jak se rano probudim
. Me prekvapuje, ze je mi spis lip nez obvykle pred MS
![]()
@Mia170 máš pravdu… Den ode dne je mi lip. Tak uvidíme… Těhotenství přeci není nemoc a tak proč by nám nemohlo být dobře i se zakousnutou bublinkou ![]()
@Poupítko ja prave taky a dnes jsem 7 den od aplikace ovitrelle a dnes byl Et a chtela jsem zkusit jestli uz je pryc a krasna druha do minuty. Ty jsi kolik dni po ovitrelle?
@Lucias18 moc dekuju! ![]()
Už jsem nervózní… Břicho bolí, nebo spíš píchá, tak se i těším, až se toho zbavím
snad mi to pak v pořádku vrátí ![]()
Holky, ja ten test zkusila a podle ocekavani negativni. Jeste zkusim treba v nedeli a pak uz vysadim prasky a hura do KET. Nevite jak je to se stimulaci na KET? To se zacina druhy den MS treba s clostikem? A jeste nevite prosim jak je to s prechodem do jineho CAR? Daji mi veskerou dokumentaci nebo si to vyridi CARy mezi sebou?