IVF listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
988
20.11.19 07:57

8. den po KET

Ahoj @Mia170, testlas devátý den? Hele v klidu, já už osmý den a nevím…řekla bych, že asi bílo. Když bych si hodně nadržovala, tak možná možná pididušík (no a je to tady, říkaly jsme si to, že? Začíná lovení duchů :zed: ), ale nepoznám to. Takže Mio, jsme na tom stejně. Ale já věřím, že se oběma vybarví!!! :srdce: A jinak s tím přestupem jinam nemám zkušenost a s KET: já brala od 2DC 3krát denně estrofem (1-1-1) a pět dní před transferem denně šest utroušů (2-2-2).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
20.11.19 08:04

@Kathaa jojo, devaty, mela jsem tridenni embryo. Sance tam asi jeste je, ale na to se neupinam, premyslim uz nad KETem. Ale u tebe to vypada nadejne :dance:. Urcite to vyjde, dej sem pak test :mrgreen:. Moc drzim palce :hug:.. ty mas ale asi ovulaci normalne, ja ne, takze mimasi budou davat jeste neco na ni. Hlavne doufam, ze prezije muj jediny mrazeny rozmrazovani :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
20.11.19 08:18

@Mia170 Já měla pětidenní teda, no. A moje MS cykly jsou anovulační, takže mi tu ovulku musela dr taky, hledat' a MS vyvolávat dvěmi vysokými dávkami v injekcích. První vyvolávačka se mnou ani nehla (endometrioza a cysta). Rozmražování bych se nebála, mě jich za celou dobu rozmrazili mnoho a pokaždé bez komplikací a v pohodě. Přeju hodně štěstíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
20.11.19 09:14

9.den po IUI

Zdravím vás všechny :) Tak dnes jsem že školky šla úplně jinou cestou a kolem odběru. Sice jsem chtěla vydržet do pátku, ale když už jsem tam byla? Pro výsledky si mám přijít po 14.hod
Porad mam pocit, jak kdybych měla přijít MS, ale furt nic. V puse jak v polepšovně a začíná mě bolet v krku :( Koukám, že dnes je pro hodně z nás velký den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
20.11.19 10:13

Tak já za sebou dnes vyšetření EMG byl to mazec ale dnes píchání v prsou. Jinak jako před MS ale nic zatim. Dnesek je pro mě moc emotivní den který se každý rok opakuje a moc bolí tak dnes radši nic neřeším. I když třeba by tobylo znamení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
20.11.19 10:14

Ahoj @DomiDom, tak téda, ve 14h čekáme // :potlesk:. A cítíš, že,,je to tam"? 😂 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
20.11.19 10:16

@Lůca F. Ať ti to dnes dobře dopadne určitě bude vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
20.11.19 10:18

@Kathaa já už ani nevím. Nějak se nepozoruju.jen ta bolest v krizi jako při MS. A nějak se nedostavil PMS, ani mi nevyskakaly dobici na obličeji, ale kdo ví, třeba to je z utrouse…
V krvi už by to dnes mělo být vidět, ne? Nebo to muže být pořád brzy? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
20.11.19 10:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
20.11.19 10:44

@kelynka já měla včera 13 dní od ovitrelle… Tak tomu ještě chvíli musíš nechat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
20.11.19 10:47

Hodka a půl po OPU

Tak je to za mnou, vše šlo hladce… Vajíček bylo 9, ale 3 nepoužitelná. 6 jich vypadá dobře :dance:
Snad to nezakriknu.. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Vám holky preju samý pozitivní zprávy! Moc na vás myslím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
20.11.19 10:53

Osmý den po ET

Zdravím všechny, jak už jste tu někdo psal, asi se ze mně stane lovec duchů :zed: včera večer uklízím ranní testík a nějak mi to nedalo a vyndala jsem ho ze sáčku, pro jistotu na kontrolu… A… Pokud se dobře zadívám - duch :nevim: Asi už mi opravdu hrabe…
A myslím, že psychika zafungovala… Už mě zase bolí víc břicho, hlava, prsa :lol: a nedokáži si hlavně představit, že po deseti letech by na testu vyšly dvě čárky :think: Teď test až v pátek :D

Děvčata držte se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
20.11.19 10:56

@Lůca F. Velká gratulace :srdce: Teď hlavně pít hooodně vody a vydržet to víc dní s tím pitím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
20.11.19 10:58

@Lůca F. To je moc pěkná úroda já měla 4 neboj vše bude v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
20.11.19 11:50

@Mia170 držím palce aby to ještě dopadlo!!! Co se tyče přestupu na jinou kliniku, v CAR by ti na vyžádání měli dat všechny tvé výsledky.. většinou si ale nový CAR chce udělat vyšetření sám. My když jsme přistupovali tak jsme základní vyšetření podstupovali znovu a genetiku jsme měli z původního…
V tomto CAR uz mas za sebou 2 IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital