IVF listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
988
17.11.19 09:48

5.den po KET

@Mia170 Já jsem si to naplánovala na středu. Odpočítávám! :zed: Jinak příznaky taky nic, víc únavy, ale to je podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.11.19 10:36

Pátý den po ET

Ahojky děvčata :mavam: Nevím, co se pokazilo, ale dnes bolí břicho jako čert :think: Na bolest hlavy a únavu jsem si asi už zvykla, ale tohle :?

Jinak @Mia170 tetovat se chystám asi až zítra, i když už dneska jsem měla připravený test… A vědět ráno, jak mi bude teď, asi bych testla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
17.11.19 10:44

@Poupítko No jakpak to? Ale určitě to patří k těhu, neboj. Zítra na tebe budu myslet a držet strašně moc palce ať vytoužené // :kytka:. Bylo by hezký když bys byla prvním průkopníkem tady z nás, čekatelek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
17.11.19 11:09

@Poupítko muze to byt samozrejme vsechno mozny, ale verim a moc ti preju, at je to tehotenstvi :srdce:. Zkus zitra, ale nebud smutna, kdyz tam druha carka nebude, je to preci jen hodne brzo. No uz se tesim na zitra :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
17.11.19 11:36

Já jsem jak před MS břicho bolí jinak nic test bílý ovitrell je fuč tak nevimsnad bude vše jak má byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
17.11.19 11:53

@Poupítko Teď mě napadlo, tys byla na transferu 12.11? Kvůli tomu testování, jestli chceš už zítra… Já byla toho dne taky a zítra testovat bych se ještě bála. Plánuji 8. den, ve středu. Tak to promysli, nebude ještě brzy? Nezrazuji tě od tvého plánu, jen mi to ještě možná přijde brzy?! Nevím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.11.19 12:17

Ahoj @Kathaa, vím, že je brzy. Ale všechny testujete zbytky ovitrelle :lol: Tak přeci nemohu být pozadu :) čekám teď jednu čárku a 22.11. dvě :srdce: Pokud mi do té doby nehrábne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
17.11.19 13:53

@Poupítko Tak to jo, testovat ovitrelle. To je rozumný. A testovat dvě čárky toho 22. taky :). Já ovitrelle nepíchala, nemám co zjišťovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
17.11.19 22:56

@Mia170 promiň, já myslela, žes byla na KET…
Holky, mně je od včera nějak divně. Břicho a záda bolí jak před MS, a od 18.hod v pátek, včera i dnes mi je na zvracení. Celý den nic, jen večer :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
18.11.19 09:44

@DomiDom no tak doufám že to je první příznak a budeš mít jen pozitivní zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
18.11.19 10:10

No už mě láká myšlenka, že zajdu na krev, pritom jsem chtěla vydržet do pátku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
18.11.19 10:35

11.DC

Tak dneska opět kontrolní UZV, vidno 7 folikulu dobre velikosti, takže dnes ovitrell a ve středu OPU!
Držte palečky, ať je tam něco dobrého 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
18.11.19 10:38

@Lůca F. Neboj, budou kvalitní. Ve středu dej vědět :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
18.11.19 11:23

Šestý den po ET

Ahoj @DomiDom já mám své stavy podobné… Celý den tak nějak v pohodě a padne čtvrtá, pátá a jako když mě chce někdo rozřezat ze vnitř :nevim: Myslela jsem, že je to tím, že jsem ten jeden den docela dost pobíhala, ale i po včerejším klidu navečer zase bolesti… @Lůca F. gratuluji k folikům a držím palce, ať máš všechny a všechno v pohodě :srdce:

Jinak děvčata s testováním jsem to vydržela. Nechci jednu čárku, chci dvě :D a tak se snad nervozitou do pátku neukoušu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
18.11.19 11:28

@Poupítko teď jsme zjistila ještě další věc. Zavadela jsem utrous a děložní cipek byl strašně blízko. Máte někdo zkušenost?
Jinak s testováním. Já chtěla vydržet do pátku na krev, ale ta zvědavost je silnější než vůle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí