Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mia170 Já jsem si to naplánovala na středu. Odpočítávám!
Jinak příznaky taky nic, víc únavy, ale to je podzim.
Ahojky děvčata
Nevím, co se pokazilo, ale dnes bolí břicho jako čert
Na bolest hlavy a únavu jsem si asi už zvykla, ale tohle ![]()
Jinak @Mia170 tetovat se chystám asi až zítra, i když už dneska jsem měla připravený test… A vědět ráno, jak mi bude teď, asi bych testla ![]()
@Poupítko No jakpak to? Ale určitě to patří k těhu, neboj. Zítra na tebe budu myslet a držet strašně moc palce ať vytoužené //
. Bylo by hezký když bys byla prvním průkopníkem tady z nás, čekatelek ![]()
@Poupítko muze to byt samozrejme vsechno mozny, ale verim a moc ti preju, at je to tehotenstvi
. Zkus zitra, ale nebud smutna, kdyz tam druha carka nebude, je to preci jen hodne brzo. No uz se tesim na zitra
.
Já jsem jak před MS břicho bolí jinak nic test bílý ovitrell je fuč tak nevimsnad bude vše jak má byt
@Poupítko Teď mě napadlo, tys byla na transferu 12.11? Kvůli tomu testování, jestli chceš už zítra… Já byla toho dne taky a zítra testovat bych se ještě bála. Plánuji 8. den, ve středu. Tak to promysli, nebude ještě brzy? Nezrazuji tě od tvého plánu, jen mi to ještě možná přijde brzy?! Nevím. ![]()
Ahoj @Kathaa, vím, že je brzy. Ale všechny testujete zbytky ovitrelle
Tak přeci nemohu být pozadu
čekám teď jednu čárku a 22.11. dvě
Pokud mi do té doby nehrábne ![]()
@Poupítko Tak to jo, testovat ovitrelle. To je rozumný. A testovat dvě čárky toho 22. taky
. Já ovitrelle nepíchala, nemám co zjišťovat ![]()
@Mia170 promiň, já myslela, žes byla na KET…
Holky, mně je od včera nějak divně. Břicho a záda bolí jak před MS, a od 18.hod v pátek, včera i dnes mi je na zvracení. Celý den nic, jen večer ![]()
@DomiDom no tak doufám že to je první příznak a budeš mít jen pozitivní zprávy
No už mě láká myšlenka, že zajdu na krev, pritom jsem chtěla vydržet do pátku ![]()
Tak dneska opět kontrolní UZV, vidno 7 folikulu dobre velikosti, takže dnes ovitrell a ve středu OPU!
Držte palečky, ať je tam něco dobrého 😀
Ahoj @DomiDom já mám své stavy podobné… Celý den tak nějak v pohodě a padne čtvrtá, pátá a jako když mě chce někdo rozřezat ze vnitř
Myslela jsem, že je to tím, že jsem ten jeden den docela dost pobíhala, ale i po včerejším klidu navečer zase bolesti… @Lůca F. gratuluji k folikům a držím palce, ať máš všechny a všechno v pohodě ![]()
Jinak děvčata s testováním jsem to vydržela. Nechci jednu čárku, chci dvě
a tak se snad nervozitou do pátku neukoušu ![]()
@Poupítko teď jsme zjistila ještě další věc. Zavadela jsem utrous a děložní cipek byl strašně blízko. Máte někdo zkušenost?
Jinak s testováním. Já chtěla vydržet do pátku na krev, ale ta zvědavost je silnější než vůle ![]()