Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markeet1 no u genetiky tvrdí, že 6 týdnu, my ji měli za 2 týdny hotovou.
Záleží asi na laborce, jak jsou rychlí
@Markeet1 No my zase určitě 100% nečekali měsíc na spermiogram. Určo dřív ☺️
@mimmami Ahoj, já normálně. Teda kromě pobolívání v kříži, hlavy a únavy. Ale to si myslím, že je počátek nachlazení. Anebo ne?!
Jak to máš ty a ostatní?
@Kathaa a @mimmami i mě už je dnes vcelku dobře. Až mě to děsí, že se bublinka pustila… Ale byla přilepená „lepidlem“, tak se snad udrží
Jinak hlava je síla a k večeru mě pobolívá břicho a začínají mě bolet prsa, ale asi se moc pozoruji ![]()
Ahoj @Markeet1, u nás to v CAR bylo docela rychlé, jelikož jsme tam chodili pět let zpátky, ale zůstali jsme jen u neúspěšnych IUI
Letos první konzultace proběhla 20.8., jedna zkouška IUI, takže prodloužení čekání a pak už rovnou na IVF - bio hodiny už mi dělají tik tak
28.10. první injekce a od té doby jsem si přišla jak jehelníček
a ET 12.11.
Mne uz je konecne dobre, bricho splasklo jen me boli jako pred ms. Uplne stejny prubeh jako kazdy mesic/po IUI/po IVF. Ja myslim, ze u me to tento mesic nevyjde. Jinak lepidlo mam taky. Kdy budes testovat @Poupítko? Snad uz jsi to nepsala, ztracim se
Ahoj @Mia170 jsem ráda, že už se ti dělá líp. A neboj, už je závratné a tak teď už bude jen dobře
testovat se chystám 22.11. ale už dnes jsem otvírala skříňku s lékárnickou
Tak kdo ví, jestli mám pevné nervy. Hlavně se bojím toho, že ovitrelle bude dělat ducha a já se budu zbytečně radovat ![]()
Ahoj holky, vsem cekatelkam na vytouzene // moc drzim pesti
. Jak stare embryjka vam vlozili? Myslela jsem, ze uz se zavadi embryjka jen po prodlouzene kultivaci. Jinak ja jsem byla na odberu ve ctvrtek, odebrano 6folikul a z toho i 6vajicek a vsechny oplodneny, tak snad vsechny vydrzi. V pondeli mi bude volat embryolozka a pokud vse klapne, tak v utery bude ET po prodlouzene kultivaci.
@Poupítko ja jsem pitoma, vzdyt uz jsi to psala
. Ja prave kvuli tomu ovitrellu chci udelat test driv-asi zitra. To uz bude 11 dni od pichnuti, a to si myslim, ze uz by tam nemelo nic byt.
horsi to bude potom, to zase nevydrzim ![]()
@kelynka ahoj, tak to je krasny vysledek, drzim palce, at vsechny vydrzi
. Mne zavadeli 3denni. Oni 5den nemohli a rikali, ze nekdy je jim lip v tele nez v misce. Zustalo nam bohuzel jen jedno na zamrazeni
.
@Mia170 ahoj, tak to ti budu moc drzet pesti, aby se prckovi u maminky libilo
. Jinak 11den od ovitrelle uz nebude v tele, mam to vyzkouseno, ale je fakt, ze kazde to telo reaguje jinak, takze tfuj tfuj
. Jinak na dekuji, musim jim verit ![]()