Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mia170 Ahojky určitě to dobře dopadne a bublinka se chytne. Já dnes píchání v prsou občas nepříjemné
podbřišek pocit jak při zánětu močáku. Jsem unavenásnad bude vše v pořádku
@Mia170 věřím, že embrijko co máš u sebe bude bojovnik
a žádaří se…
Já jsem, asi po těch všech pilulkách, neustále unavená, hlava třeští
a podbříšek pobolívá… Ale jinak je mi den ode dne lépe. Tak nevím, zda je to dobře a nebo špatně ![]()
Děvčata drže se! Já jdu zobnout piluli ![]()
@Mia170 Já taky věřím a držím všechny palce, aby se mimísek zavrtal a nepustil se dřív jak za 9 měsíců ![]()
@Lůca F. Určitě budeš mít po neděli jen dobré zprávy, vajíčka se povedou
. Dej pak hned vědět ![]()
Já na sobě, dnes druhý den po KET, nepozoruju nic jiného. Jen ta hlava! Pobolívá mě už asi třetí den a začíná mě to nebavit, je to pěkná otrava.
Holky, tak já dnes celý den pociťují jakoby lechtani kolem děložního čípku, sem tam mě píchá v podbřišku. Máte některá zkušenost? ![]()
@DomiDom ja byla dvakrat na IUI a samozrejme jsem se pozorovala snad od 1.vteriny
, takze ti rozumim. Ale myslim, ze 4 dny je jeste brzo na to, aby se neco delo. Moc drzim palce, at ti to vyjde! ![]()
Tak me dnes v noci probudila silena bolest v podbrisku. Stava se mi to obcas tyden pred MS. Takze pro me zadna znamka. Ale treba zpetne mi to neco rekne
. Ty hormony jsou desny, clovek ani nemuze pozorovat zadn priznaky, protoze vsechno muze byt i po tech vsech lecich. Je mi zase spatne od zaludku, tak jim jen ovoce, nafoukla jsem jak balon, unavena jsem, prsa boli. Jsem jeste brzo po ET, takze to nemuzu prikladat nejakymu uspechu, ale pisu to proto, ze nema smysl se asi moc pozorovat, kdyz vsechno muze byt kvuli tem lekum. Jinak uz jste si stanovily datum testovani?
Ja asi zkusim v nedeli kvuli ovitrelle (11 dnu po aplikaci-to uz snad bude pryc
)
@Mia170 napadlo mě třeba uhnizdovani. Jinak se nepozoruji, mám naštěstí jine starosti
![]()
Tak se také hlásím s pocity a necity
Dneska je mi celkem dobře, narozdíl od včerejšího večera. Cítila jsem se jak v den odběru vajíček, chodila jsem s bradou u země… Teď dokonce přestává bolet i podbříšek, jen ta hlava ne a ne přestat
Zajímalo by mě, zda jste to také měla některá tak nějak v pohodě a pak se zadařilo… Jak poslouchám vaše bolesti až se stydím, že je mi líp ![]()
@Mia170 mrzí mě, že je to tak špatně. Třeba se opravdu bublinka ňuchá v bříšku a hledá správnou polohu
uvidíš
Jinak stanovené datum testování mám na 22.11. je to deset dní od transferu a i se mi líbí to datum… Dvě dvojky a dvě jedničky
Říkala jsem si, že test si dělat nebudu, že počkám až na CAR, ale nerada bych tam byla nemile překvapená…
@Poupítko jee, to mas pravdu. A ja byla na ET 11.11., takze tt 22.11. by bylo takovy hezky
. Nevim, jestli to vydrzim ale
. Navic jestli mi bude porad takhle, tak to budu chtit urcite vedet driv. To jsou hrozny dilema ![]()
@DomiDom, @Mia170, @Poupítko, Ahoj holky, já testnu asi už 20.11. 11.11 jsem měla narozky (taky dvě stejný čísla vedle sebe
), a den na to, 12.11 jsem si šla pro prcka 😂, doufám, že ho dostanu k 25.11, kdy mám svátek, jako dárek. Jinak v minulým těhu mi pozitivní test vyšel už desátý den. Teď chci testit den devátý. Holt se uvidí… ☺️
Já asi ani testovat nebudu, půjdu rovnou na krev za týden v pátek
MS by měla dorazit 26.
@Kathaa 10. Den? Přirozeně nebo po ET nebo KET? Držím palečky, ať to vyjde ![]()
@DomiDom to jsi dobra
, to bych nevydrzela. Ja uz se tesim na ty testy tady
. Jinak me se ted jeste pridala bolest hlavy, ja si to fakt vyziram ted
. Pritom prvni ivf bylo uplne v pohode, to jsem ani nevedela, ze nejaky hormony mam.
@Kathaa a minule bylo kolikadenni? Ja mela to 3denni ted, takze pricitam jestw dva dny k ostatnim holkam.