IVF listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
21.11.19 10:45
@Kathaa píše:
Ahoj @Janulla90, jak se cítíš? Něco nového? Dlouho jsem od Tebe nic nečetla ;). Hezký den :)

Ahoj. Já jsi dělala test 10.den a pak 11.den po et a stěží jsem lovila duchy, tak jsem se na to vyprdla a, zítra jdu na krev, tak to budu vědět jistě. Ale myslím si, že to tentokrát nevyšlo. Přestaly mě bolet Prsa a necítím nic neobvyklého, ano břicho mě nebolí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
21.11.19 11:04
@Kater90
@Kater90 píše:
Muzes mi připomenout jaký jsi měla protokol? Ono to nemusí být o špatne kvalitě vajíček, ale o špatne provedené stimulaci…
Jestli ti muzu poradit, napis svůj průběh stimulace a výsledky různých vyšetření na neplodnost.org (tam je Fórum) a odpovídá na dotazy primář Texl, neříkám ze je vševědoucí ale ja osobně mu nesmírně verim!! Zhodnotí průběh a přidá svůj názor jak on by postupoval..

Je to zajímavé a urcite neuškodí si poslechnout názor někoho dalšího.

Kamarádku v jednom CAR tlačili do dárkyně na 3 IVF a přitom šlo o blbě nastavenou stimulaci..šla tam a bum.. napoprvé vyšlo.

At si říká kdo chce, co chce.. bráni krve v průběhu stimulace kvůli hladinam hormonu je základ, nastavování dávek podle výsledku jakbysmet.. ale bohužel ne všude je to standart :roll: přijde mi ze někde to je jak na běžícím pase a pak ty výsledky tomu odpovídají :roll:

Moc dekuju, zkusim tam napsat. Mela jsem dvakrat kratky protokol. Jednou 75j gonalu, v pulce navysene na 125j, cetrotide-8 folikulu-6 oplodnenych vajicek-3.den jedno embryo-ET-neuspech. Podruhe 175j gonalu, orgalutran-17 folikulu, 12 vajicek-oplodneno 10-do 3.dne 3-zavedno jedno-do 5.dne jedno, a to jsme zamrazili. Krav mi brali jen jednou pri 2.ivf kvuli progesteronu, jinak nic. Ach jo, asi to fakt bylo blbe nastavene a prisla jsem o dva pokusy. Zkusim ten KET a uz jsem se objednala do Gennetu na zacatku roku. Tak snad nam to tam pujde lip.
Moc drzim palce vsem! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
21.11.19 11:24

@Kathaa já vím jen mám za sebou dva potraty a smrt dcerky byla rána nebýt děti nedám to. Ale vždy jsem na to byla sama teď mám vedle sebe úžasného chlapa který to dítě moc chce a chová se k nám úžasné jako nikdy nikdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
21.11.19 11:25

@Lůca F. Určitě to zvládnou všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
21.11.19 13:20

@Janulla90 Neztrácej naději, já taky nic neobvyklého na sobě necítím, kromě únavy a mírného pobolívání břicha. Lovení duchů je mazec, Loví asi každá, já už potají před manželem, taky mimčo chce, ale stejně by si ťukal na čelo, že testuju (od osmého dne po KET) po dni :-). Moc držím palce na zítra na krev, já jdu až v úterý :zed:.

Jooo, a taky jsem se zamyslela nad tím, že tady jak to různě holky píšou, že tedy KET vyhrává nad ET. Říkalo se to, jo, ale teď se to tady skoro potvrzuje, bych tomu nevěřila :think:.
Ahoj @Mia170, Gennet Ti 100% doporučuju! My jsme nad míru spokojeni, s ochotou, rychlostí, přístupem, vstřícností, diskrétností, s moderní technologií…úplně se vším :srdce: Držím palečky!

@mimmami Tak to je životní štěstí, mít po boku takovou osobu :srdce:. To je super, přeju ti to po tom všem, drž se ho :hug:, a už bude všechno jen lepší a zabarvené sluncem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
21.11.19 13:25

@Kathaa moc děkuji snad nám to miminko vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
21.11.19 14:25
@Kathaa píše:
@Janulla90 Neztrácej naději, já taky nic neobvyklého na sobě necítím, kromě únavy a mírného pobolívání břicha. Lovení duchů je mazec, Loví asi každá, já už potají před manželem, taky mimčo chce, ale stejně by si ťukal na čelo, že testuju (od osmého dne po KET) po dni :-). Moc držím palce na zítra na krev, já jdu až v úterý :zed:.

Jooo, a taky jsem se zamyslela nad tím, že tady jak to různě holky píšou, že tedy KET vyhrává nad ET. Říkalo se to, jo, ale teď se to tady skoro potvrzuje, bych tomu nevěřila :think:.
Ahoj @Mia170, Gennet Ti 100% doporučuju! My jsme nad míru spokojeni, s ochotou, rychlostí, přístupem, vstřícností, diskrétností, s moderní technologií…úplně se vším :srdce: Držím palečky!

@mimmami Tak to je životní štěstí, mít po boku takovou osobu :srdce:. To je super, přeju ti to po tom všem, drž se ho :hug:, a už bude všechno jen lepší a zabarvené sluncem :kytka:

Zrovna to same mi dnes rikal dr. Ze nektere zahranicni kliniky uz delaji jen KETy. Tak snad to bude i muj pripad. Moc dekuju! Holky davejte sem vsechny testy, at s vami muzeme sdilet radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
21.11.19 14:30

@Mia170 A já se právě vyhýbám sem nějakou fotku testu dát, solidarita asi :andel: a taky čekám až sem někdo už ty dvě vytoužené čárky pošle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.11.19 15:01

Devátý den po ET

Děvčata, obdivně se sevřeným srdcem pročítám vaše životní příběhy a ne nadarmo se říká, že žena je silný tvor. Obdivuji vaši sílu, překonat vše. Jste úžasné a statečné! Pevně věřím, že vše špatné již máte za sebou a teď už bude jen líp :hug:

Moc všem držím palce :srdce:

Jinak já se dnes cítím, jako by nic… Jen malinko pobolívají prsa, ale teď už mě zebou i nohy, přesně jako před MS, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
21.11.19 17:45

Tak já už to mám jasné :,( :,( :,( začínám krvácet holky tak snad aspoň vám to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
21.11.19 17:57

@Kathaa nee, to davej. Mne osobne to teda vzdycky nakopne :D. Tesim se hned vic na KET :dance: preju to fakt vsem. Kdyz tohle zenska podstoupi, tak si proste to miminko zaslouzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
21.11.19 18:15

@mimmami to je mi moc líto :,( Drž se a hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
21.11.19 18:17

@DomiDom dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
21.11.19 21:47

@Mia170 moc ti ted přeju aby vyšlo, kdyby čirou náhodou ne..porozhlidla bych se jinde.
Urcite zkus napsat na tu stránku, když uslyšíte názor někoho jiného tak uvidiš a uděláš si obrázek sama…
Ja jsem moc spokojena, přijdu si “léčena” individuálně…krev + ultrazvuk po 2 dnech, stimulace opravdu na míru.. vždy jen zavedena embryja po prodloužené kultivaci a vždy jen KET..
Ted ještě aby to mělo výsledek.. :andel: to uvidime v prosinci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
21.11.19 22:30

@Kater90 uz jsem porozhlidla, pujdeme do Gennetu :). Ale jak rikas, treba to vyjde :andel:. Budu sledovat dal diskuzi a cekat na tvuj pozitivni test :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí