Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kelynka já viděla zbarvení z boku,, kdyz jsem ho natočila, ale pak už zase ne
stala jsem u okna jak trubka ![]()
@Lůca F. Musíš věřit. Určitě vše dobře dopadne ![]()
Děkuji @mimmami a @kelynka za tiché gratulace… Snad vše dobře dopadne a druhá čárka bude jen sílit…
@Mia170 píše:
@Janulla90 pujdes do KET hned s prvni ms nebo mas mesic pauzu? Mne doporucili mesic pauzu po ivf. Moc ti preju, at ti to hned vyjde. Dr mi rikal, ze maji lepsi zkusenosti s KETy nez ET.
Pujdme hned tento nmesic. Včera jsem volala na kliniku a taky jsem se ptala jestli je úspěšnější et nebo KET a řekla, že spíš ket.
Nevíte jaká je příprava na KET s léky? Jdu az v pondělí na gyndu
@DomiDom jako bych viděla sebe, taky jsem to sledovala u okna a lovila ducha
Ahoj @Poupítko mě napadlo, že my to máme vše stejně?
KET 12. 11. Na testech duch. Odběr krve 26. 11. Viď? ![]()
Ahoj @Kathaa, přesně ať žijí duchové
a krev 26.11. Snad vše dobře dopadne a budeme se moci těšit… Jak se jinak cítíš? Já docela v pohodě, jen motání hlavy a večerní bolest břicha mě zlobí ![]()
@kelynka já jsem si naordinovala odpoledne nedělní
, takže AŽ zítra. Asi se s vámi ale poradím a fotku bych sem nahrála. Tak zítra touhle dobou! ![]()
@Poupítko Jo, dnes se mi to stalo teda taky, to motání hlavy, když jsem prudce vstala. Cítím i kříž a hlavně: únava. Ale to může být tím podzimem ![]()
@Kathaa zitra uz to ucite nebude duch na testu, ale krasna dalnice
![]()
@Janulla90 ja zacnu az s dalsi MS, doporucil mi to dr. Minule mi dr. rekla, ze by do toho sla hned (tak si vyber
), ale ja se rozhodla pro tu pauzu, chci se chvili uklidnit a odpocinout si od tech hormonu. Jinak mi napsal uz recept na estrofem, ktery zacnu brat 2.DC, pak se mam objednat 10-12 DC na kontrolu sliznice a podle toho se naplanuje KET. Estrofem se pak bere do 12 tt. Ptala jsem se na uspesnost “preziti” rozmrazovani a pry je vysoka. Ze pokud to embryo dotahlo do 5 dne, tak vetsinou zvladne i to rozmrazeni, tak snad
.
Holky, tak už jsem netestovala a vyčkábam na MS. Chodím se co chvíli kontrolovat, v kříži bolí, v podbřišku popichuje, prsa nic. Nafouklá taky nejsem, jak normálně před MS bývám. Ani PMS se nedostavil. Normálně ho mám tak týden před MS… Tak uvidíme. Moc nadějí si nedávám, a je to tak asi lepší. ![]()
@Janulla90 píše:
Pujdme hned tento nmesic. Včera jsem volala na kliniku a taky jsem se ptala jestli je úspěšnější et nebo KET a řekla, že spíš ket.
Nevíte jaká je příprava na KET s léky? Jdu az v pondělí na gyndu
Záleží jestli budes mít KET stimulovany nebo v nativu. Ja mam nativ a od 15DC beru utrous a to je vše..
Je mi líto ze to ted nevyšlo ale priste ro urcite vyjde!!! ![]()
Ahojky, dnešní noc byla katastrofa… Spala jsem asi tři hodiny. Bolesti v podbřišku, hrůza. Spát jsem mohla jen na zádech
A co je nejhorší, začíná mě škrábat v krku
Bojím se, že se něco pokazí. Konečně vyšly krásně dvě čárky na testíku a teď viróza
Chce se mi u toho brečet…