IVF listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
749
22.11.19 19:33

@kelynka já viděla zbarvení z boku,, kdyz jsem ho natočila, ale pak už zase ne :mrgreen: stala jsem u okna jak trubka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
22.11.19 21:31

@Lůca F. Musíš věřit. Určitě vše dobře dopadne :srdce:

Děkuji @mimmami a @kelynka za tiché gratulace… Snad vše dobře dopadne a druhá čárka bude jen sílit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.11.19 12:50
@Mia170 píše:
@Janulla90 pujdes do KET hned s prvni ms nebo mas mesic pauzu? Mne doporucili mesic pauzu po ivf. Moc ti preju, at ti to hned vyjde. Dr mi rikal, ze maji lepsi zkusenosti s KETy nez ET.

Pujdme hned tento nmesic. Včera jsem volala na kliniku a taky jsem se ptala jestli je úspěšnější et nebo KET a řekla, že spíš ket.
Nevíte jaká je příprava na KET s léky? Jdu az v pondělí na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.11.19 12:52

@DomiDom jako bych viděla sebe, taky jsem to sledovala u okna a lovila ducha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
23.11.19 13:50

Ahoj @Poupítko mě napadlo, že my to máme vše stejně? ;) KET 12. 11. Na testech duch. Odběr krve 26. 11. Viď? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.11.19 14:09

@Kathaa zkousela jsi ten testik odpo? Myslim na tebe :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.11.19 14:24

Ahoj @Kathaa, přesně ať žijí duchové :lol: a krev 26.11. Snad vše dobře dopadne a budeme se moci těšit… Jak se jinak cítíš? Já docela v pohodě, jen motání hlavy a večerní bolest břicha mě zlobí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
23.11.19 16:08

@kelynka já jsem si naordinovala odpoledne nedělní :D, takže AŽ zítra. Asi se s vámi ale poradím a fotku bych sem nahrála. Tak zítra touhle dobou! ;)

@Poupítko Jo, dnes se mi to stalo teda taky, to motání hlavy, když jsem prudce vstala. Cítím i kříž a hlavně: únava. Ale to může být tím podzimem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.11.19 16:20

@Kathaa tak se budu zitra tesit na testik :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
23.11.19 16:52

@kelynka Jo, děkuju, snad to bude dobré. Ahoj zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.11.19 16:55

@Kathaa zitra uz to ucite nebude duch na testu, ale krasna dalnice :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
23.11.19 18:01

@Janulla90 ja zacnu az s dalsi MS, doporucil mi to dr. Minule mi dr. rekla, ze by do toho sla hned (tak si vyber :D ), ale ja se rozhodla pro tu pauzu, chci se chvili uklidnit a odpocinout si od tech hormonu. Jinak mi napsal uz recept na estrofem, ktery zacnu brat 2.DC, pak se mam objednat 10-12 DC na kontrolu sliznice a podle toho se naplanuje KET. Estrofem se pak bere do 12 tt. Ptala jsem se na uspesnost “preziti” rozmrazovani a pry je vysoka. Ze pokud to embryo dotahlo do 5 dne, tak vetsinou zvladne i to rozmrazeni, tak snad :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
23.11.19 19:11

12. Den po IUI

Holky, tak už jsem netestovala a vyčkábam na MS. Chodím se co chvíli kontrolovat, v kříži bolí, v podbřišku popichuje, prsa nic. Nafouklá taky nejsem, jak normálně před MS bývám. Ani PMS se nedostavil. Normálně ho mám tak týden před MS… Tak uvidíme. Moc nadějí si nedávám, a je to tak asi lepší. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
24.11.19 11:54
@Janulla90 píše:
Pujdme hned tento nmesic. Včera jsem volala na kliniku a taky jsem se ptala jestli je úspěšnější et nebo KET a řekla, že spíš ket.
Nevíte jaká je příprava na KET s léky? Jdu az v pondělí na gyndu

Záleží jestli budes mít KET stimulovany nebo v nativu. Ja mam nativ a od 15DC beru utrous a to je vše..
Je mi líto ze to ted nevyšlo ale priste ro urcite vyjde!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
24.11.19 11:59

Dvanáctý den po ET

Ahojky, dnešní noc byla katastrofa… Spala jsem asi tři hodiny. Bolesti v podbřišku, hrůza. Spát jsem mohla jen na zádech :? A co je nejhorší, začíná mě škrábat v krku :,( Bojím se, že se něco pokazí. Konečně vyšly krásně dvě čárky na testíku a teď viróza :zed: Chce se mi u toho brečet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí