Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DomiDom tak to bych si nechala obe. Rozmrazit a zmrazit je uz asi moc na to embryo. Tak moc drzim palce!
@Mia170 no když se rozmrazi, tak už zpět nejdou zamrazit… Jenže větší úspěšnost je prý při vkládání jednoho. Tak nevím no. Třeba to osud vyřeší za mě ![]()
@Mia170 Ahoj, taky jsem po velké chybě v minulém Car utekla to Heliosu a to jsme z Ústí nad Labem. Držím palce ať se Vám tam vede dobře, věřím že jsme udělali dobře a brzy najdeme obě // ![]()
@Lůca F. To je super že se ten druhý zlepšil a mohli jste mrazit. Těm hodnocením blastocyst nerozumím tak moc neporadím. Ale třeba nebude ani potřeba a ten bojovnicek v tobě už se zavrtává ![]()
@Mia170 rozhodla jsi se nakonec pro Helios, tak to rada slyším
psala jsi do toho fora nebo proč jsi se rozhodla pro Helios?
Ja tam na ne nedám dopustit…a ted ještě doufat ze se vyvede hned 1KET..
@Kater90 vlastne diky tobe, jsem se rozhodla pro Helios
. Jak jsi napsala, tak jsem se podivala na stranky a procetla spoustu rad pna primare a uplne jsem se vydesila, kolik toho muj CAR dela spatne, pripadne vubec. Pak shodou okolnosti jsem na instagramu videla, ze manzelka od Hezuckyho z E2 mela take slozitou cestu a pomohli ji az tam. Tak jsem si rekla, ze to take zkusim. Uz jsem objednana na gentiku a pak budeme domlouvat termin u pana primare. Jeste mam v planu tam napsat, protoze bych mela jit na KET jeste v Praze a napsali mi estrofem 1-1-1 od 2.DC, prestoze mam sliznici vzdy vysokou a nekdy asi i az moc. Ale co ctu, tak to tak ma hodne holek, tak nevim, jestli zacit brat nebo ne. Bojim se, ze mi preroste a oni ten KET stejne budou chtit udelat. Na druhou stranu mi dr vysvetloval, ze kdyz nemam ovulaci, ze to musi stimulovat nejen kvuli vysce, ale i aby byla pripravena to embryo prijmout. Tak nevim, jsem z toho jelen. Kazdy tvrdi neco jineho.
A ty jsi ted v jake fazi? ![]()
Ahojky holky, @Poupítko @DomiDom, děkuju za milá slova, po kterých je mi vždy lépe, děkuju
. Ve 14 hodin si zavolám na krev a až dorazím z práce(kam chodím jen sporadicky
), dám vám vědět.
@Mia170 tak to mam radost ze ses takto rozhodla
pn primář je profesionál a opravdu vi co dela a “nemaze med kolem pusy”. Jelikož mam dost nastudovano, jeho postupy a rady ve fóru a v diskuzi na stránkách..kolikrát mi přijde úplně síla co někde v CARech provadej..a nechápu ze třeba někde vubec neberou krev a dělají jen ultrazvuk při stimulaci..
a jako ty vyšetření na začátku byly taky super, to mi jinde v CAR nedělali..
Měla jsem taky radost videt na Insta, ze vlastně ta manželka od Hezuckyho šla na 3IVF tam a hned se zadarilo… ja mam kolem sebe asi taky 3 páry, kterým to jinde neslo a tam hned.. doufam ze budu mít také štěstí. Ja jsem 2.den po 1.KET 1IVF ![]()
Jinak s tím KET s estrofemem netuším.. vím ze jen v Brně preferuji co nejprirozenejsi cyklus bez jakýchkoliv léku..
zkus tam napsat..
@Kater90 uz jsem napsala
. Mne nebrali vubec krev, jen na prvni konzultaci, apk uz ne, genetiku nedelali, ze je zbytecna,, sliznici tyden pred ET jsem mela 12 mm-to uz by Texl nedelal, oni ano, delaji spoustu veci “naslepo”, nekdy jim to asi vyjde, ale je to neprofesionalni. No, jsem nastvana, ale doufam, ze to tam vyresime konecne. Tobe moc drzim palce!!!
Budu sledovat diskuzi a cekat na // ![]()
@Mia170 Urcite vše bude dobre a v Heliosu Ti pomůžou
Me dělal OPU i KET pan primář a Budu mu věřit ze mi vybral to správný ![]()
Prave proto oni po OPU vubec ET nedělají…jak kvůli sliznici tak kvůli nastimulovanym válečníkům. Říkal ze když se náhodou embryjko chytí, tak po celou dobu těhotenství mas ty vaječníky jakoby nastimulovany a zvětšený a ze to není úplně zdravý…
@Lůca F. Jo dostlaal jsem dárkový poukaz na hysteroskopie to mě dostalo
Tak je to tady. Nastal konec. HCG malé, drží ho pouze estrofem a utrogestan, které jsem právě vysadila. No nic, nebrečím. Ale vztek mám
. Tak pa a vám držím palce v úspěšném těhu ![]()
@mimmami Já to mám tak, že se nehroutím, líto mi to přirozeně je, ale po tom, co od nás minule mimčo odešlo ve 24tt si říkám, že když, tak dobře že teď.