Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kathaa to bude v pohodě, uvidíš. Oni jsou jak plašani.
Holky, mám dilema, jestli jít hned do KET nebo si dát pauzu a zkusit to až po novém roce ![]()
@DomiDom já bych šla hned.. Nevím, jestli je to lepší nebo horší, nevydržela bych to, kdybych měla moznost.. S tím, že pokud mne to teď nevyjde, tak já vydržet budu muset, KET by mi vyšel na Štědrý den, takže to mě asi nikdo nevezme 😂
@DomiDom ja jsem si dala mesic pauzu. Ted bych samozrejme nejradsi hned
. Mne to doporucil dr ale vsude ctu, ze je to jedno, ze muzes klidne kazdy mesic. Zase je dobry pres ty svatky nic neresit, muzes pit a nenervovat se. A ja uz byla fakt jen na mobilu a cetla vsechny mozny dikuze, ted jak to neresim, tak je mi lip
. Kolik mas mrazacku? A budes mit stimulovany nebo prirozeny cyklus?
@Mia170 nikdy jsem stimulovany cyklus nemela. A mrazacky mám ještě dva… Když budou v pohodě, nechám je oba zavést. Přemýšlím i o embryoglue, ale co jsem četla, tak není prokázány, že to opravdu pomáhá… No tak nevím. Do dalšího IVF už nepůjdeme, tak bych teď chtěla zkusit cokoli no… ![]()
@DomiDom ja embryoglue mela. Nevyslo to, ale myslim, ze to bylo spis embryem. Mam jedine na KET, na ktery pujdu v lednu a bude stimulovany. Dva ti doporucili? Cetla jsem, ze je vetsi uspesnost 2 transfery jednoho embrya nez 1 transfer dvou embryii. Ale tezko rict ![]()
@Mia170 no při ET i KET jsem vkladala 2 embryjka. Nevíte, jak dlouho po rozmrazeni je nechávají ještě vyvíjet?
@Mia170 takže jistota, že se budou dobré vyvíjet není v podstatě žádná… I když za těch 24 hod by to měl být znát, jestli jsou k něčemu nebo ne
@Kathaa to bude v pohodě, akorát budeš jak rozpíchaný jehelníček
uvidíš. Dnes bude dobrá rostoucí hodnota ![]()
Ahojky @DomiDom asi bych šla hned do KET, ale posuzovat nemohu, jen takový pocit… A ohledně embrioglu. Já jsem ho měla. Doporučila mi ho embrioložka i doktor, vzhledem k tomu, že mám v děloze dva větší vnitřní myomi… Tak prostě dali bublinku na správné vhodné místo a přilepily… A zatím se chytlo
ale jak mi říkala kamarádka. Zkus to ať si pak nevyčítáš, že jsi nezkusila vše… Ale je to jen můj názor, záleží na tobě.
@Poupítko už jsem volala do CAR, mám přijít na UTZ 9.DC a když bude sliznice ok, jdem do KET. Jen další dilema, jestli tedy jedno nebo dvě. Vím, že se obě nemusí rozmrazit v pořádku atd, ale co když přece? Zavést to lepší a druhé zlikvidovat? Ach jo…
Ahoj holky tak po dnešku měníme CAR. Myslela jsem že to tak má být ale bohužel jsem zjistila že nebylo vše jak má. DR dnes ani nevěděl nic z anamnézy jako bych byla jiný pacent. Protože podle toho co říkal co vše se mělo udělat a neudělalo to chceme ještě zkusit
@mimmami tak to je mi líto.. A dají vám aspoň nějakou náhradu nebo něco když to pos*ali oni?
@mimmami taky menim CAR. Je to hrozny, prisla jsem o dva pokusy, abych zjistila, ze to delali spatne. Navic kdyz pominu ty penize, tak ta silena zatez pro organizmus a ty stavy behem celeho procesu? Ach jo. Drzim palce, at vam to v jinem vyjde! Kam jdete? Ja do Heliosu do Brna (a to jsem z Prahy)