IVF listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
749
27.11.19 09:10

@Kathaa to bude v pohodě, uvidíš. Oni jsou jak plašani.
Holky, mám dilema, jestli jít hned do KET nebo si dát pauzu a zkusit to až po novém roce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
27.11.19 10:20

@DomiDom já bych šla hned.. Nevím, jestli je to lepší nebo horší, nevydržela bych to, kdybych měla moznost.. S tím, že pokud mne to teď nevyjde, tak já vydržet budu muset, KET by mi vyšel na Štědrý den, takže to mě asi nikdo nevezme 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
27.11.19 10:22

@DomiDom ja jsem si dala mesic pauzu. Ted bych samozrejme nejradsi hned :D. Mne to doporucil dr ale vsude ctu, ze je to jedno, ze muzes klidne kazdy mesic. Zase je dobry pres ty svatky nic neresit, muzes pit a nenervovat se. A ja uz byla fakt jen na mobilu a cetla vsechny mozny dikuze, ted jak to neresim, tak je mi lip :mrgreen:. Kolik mas mrazacku? A budes mit stimulovany nebo prirozeny cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
27.11.19 10:26

@Mia170 nikdy jsem stimulovany cyklus nemela. A mrazacky mám ještě dva… Když budou v pohodě, nechám je oba zavést. Přemýšlím i o embryoglue, ale co jsem četla, tak není prokázány, že to opravdu pomáhá… No tak nevím. Do dalšího IVF už nepůjdeme, tak bych teď chtěla zkusit cokoli no… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
27.11.19 10:30

@DomiDom ja embryoglue mela. Nevyslo to, ale myslim, ze to bylo spis embryem. Mam jedine na KET, na ktery pujdu v lednu a bude stimulovany. Dva ti doporucili? Cetla jsem, ze je vetsi uspesnost 2 transfery jednoho embrya nez 1 transfer dvou embryii. Ale tezko rict :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
27.11.19 10:35

@Mia170 no při ET i KET jsem vkladala 2 embryjka. Nevíte, jak dlouho po rozmrazeni je nechávají ještě vyvíjet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
27.11.19 11:00

@DomiDom myslim, ze je rozmrazuji cca 24 hodin pred KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
27.11.19 11:10

@Mia170 takže jistota, že se budou dobré vyvíjet není v podstatě žádná… I když za těch 24 hod by to měl být znát, jestli jsou k něčemu nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
27.11.19 11:41

@Kathaa to bude v pohodě, akorát budeš jak rozpíchaný jehelníček :zed: uvidíš. Dnes bude dobrá rostoucí hodnota :srdce:

Ahojky @DomiDom asi bych šla hned do KET, ale posuzovat nemohu, jen takový pocit… A ohledně embrioglu. Já jsem ho měla. Doporučila mi ho embrioložka i doktor, vzhledem k tomu, že mám v děloze dva větší vnitřní myomi… Tak prostě dali bublinku na správné vhodné místo a přilepily… A zatím se chytlo :srdce: ale jak mi říkala kamarádka. Zkus to ať si pak nevyčítáš, že jsi nezkusila vše… Ale je to jen můj názor, záleží na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
27.11.19 12:46

@Poupítko už jsem volala do CAR, mám přijít na UTZ 9.DC a když bude sliznice ok, jdem do KET. Jen další dilema, jestli tedy jedno nebo dvě. Vím, že se obě nemusí rozmrazit v pořádku atd, ale co když přece? Zavést to lepší a druhé zlikvidovat? Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
27.11.19 12:54

@DomiDom a ty je mas zamrazene spolecne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
27.11.19 19:24

Ahoj holky tak po dnešku měníme CAR. Myslela jsem že to tak má být ale bohužel jsem zjistila že nebylo vše jak má. DR dnes ani nevěděl nic z anamnézy jako bych byla jiný pacent. Protože podle toho co říkal co vše se mělo udělat a neudělalo to chceme ještě zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
27.11.19 19:51

@mimmami tak to je mi líto.. A dají vám aspoň nějakou náhradu nebo něco když to pos*ali oni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
27.11.19 20:00

@Mia170 ano, společně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
27.11.19 20:07

@mimmami taky menim CAR. Je to hrozny, prisla jsem o dva pokusy, abych zjistila, ze to delali spatne. Navic kdyz pominu ty penize, tak ta silena zatez pro organizmus a ty stavy behem celeho procesu? Ach jo. Drzim palce, at vam to v jinem vyjde! Kam jdete? Ja do Heliosu do Brna (a to jsem z Prahy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí