Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kathaa to je mi líto
příště to urcite vyjde!! Mrazacek bude bojovník..kdy pujdes na další KET? Ještě tento rok nebo az v lednu?
@Kathaa přesně jak píšeš… Jinak mrazáček, sněhuláček bude bojovník a bude vše v pohodě… Jděte ještě před Vánoci? A nebo si dáš klid…
Já bych teď potřebovala klasicky umýt okna, navěsit výzdobu, rozvěsit girlandy atd… Ale mám strach něco dělat… No jo, bláznivá prvo těhule ![]()
Ahoj @Poupítko a @Kater90, ikdyž bych samozřejmě chtěla jít hned, nebude mi to umožněno ze strany otevírací doby kliniky o Vánocích. Včetně víkendů mají zavřeno 23 dní v kuse (tj. 16. 12 - 5. 1. zavřeno). A jelikož mi MS většinou přijde až po jedné či dvou vyvolávačkách plus to, že od druhého dne MS beru už estrofem atd atd atd, prostě budu ráda, když se všemi těmito,,protahovačkami" mi udělají transfer (ach jo, už šestý), v lednu. Tak asi tak. Ale což, užiju si Vánoce se vším tím, co k tomu patří a ono to do toho 6. ledna uteče.
Vždyť: stalo se to, co mělo se stát. Nehroutím se ![]()
@Kathaa ahoj, mrzi me to, moc jsem ti to prala. Ale tvuj pristup je spravny.. ja taky pujdu na KET na zacatku ledna, tak budeme spolu
. Uzijeme si Vanoce a pak uz to musi vyjit! ![]()
Děvčata dneska je to týden po ET a dostala jsem krámy… Mne ten cyklus neudržel ani utrous.. A to mívám cykly až 35dni..
No co.. Budu čekat na leden na další pokus ☹️️
@Lůca F. Jeee ja jdu take 9.12. Tak budu drzet palecky at nam to vyjde✊🏻 ✊🏻 ✊🏻
@pucicek07 já už právě na krev asi ani nepůjdu.. Už to nemá smysl.. Volala jsem do repra a mám i vysadit utrous. Počkám až se vrátí můj doktor, zítra nebo pozítří by měl být v práci, tak uvidím co mi řekne on.. Ale Tobě to snad vyjde!
@Mia170 píše:
@Kathaa ahoj, mrzi me to, moc jsem ti to prala. Ale tvuj pristup je spravny.. ja taky pujdu na KET na zacatku ledna, tak budeme spolu. Uzijeme si Vanoce a pak uz to musi vyjit!
Ahoj, taky jdeš v lednu? To mě, v rámci možností samozřejmě, těší, že půjdeme spolu do lednového očekávání
. Už sem moc nechodím, není nějaká skupinka/diskuze Leden 2020 KET nebo tak, nevíš?
@Kathaa píše:
@Mia170Ahoj, taky jdeš v lednu? To mě, v rámci možností samozřejmě, těší, že půjdeme spolu do lednového očekávání. Už sem moc nechodím, není nějaká skupinka/diskuze Leden 2020 KET nebo tak, nevíš?
Jojo, pujdu v lednu
. Zatim koukam na diskuzi KET prosinec 2019. Myslim, ze se zase na leden vytvori, kdyztak ji klidne udelam ja
. V prosinci jdu jeste na genetiku, jinak mam klidek od vseho a je mi fajn
. V lednu to zase zacne nanovo, doufam, ze nam to vyjde ![]()
Ahojte holky. Tak jsem dnes byla na ultrazvuku a 9.DC je sliznice 6,8 mm. Mám zobat estrofem 1-0-1, prednison ½-0-0 a aspirin 1-0-0. Na další utz mám jít v úterý, to budu 15. DC a uvidí se, jestli vůbec na KET dojde. Holky, ať to nemusím hledat, jakou výšku by měla sliznice mít pro transferu? ![]()
@DomiDom ma byt minimalne 6 mm (nazor Helios Brno). Do ted si nic nebrala? ![]()