IVF listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
988
28.11.19 17:00

@Poupítko Život jde dál, máme ještě jednoho mrazáčka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
28.11.19 20:52

@Kathaa to je mi líto :,( příště to urcite vyjde!! Mrazacek bude bojovník..kdy pujdes na další KET? Ještě tento rok nebo az v lednu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
29.11.19 07:33

@Kathaa přesně jak píšeš… Jinak mrazáček, sněhuláček bude bojovník a bude vše v pohodě… Jděte ještě před Vánoci? A nebo si dáš klid…

Já bych teď potřebovala klasicky umýt okna, navěsit výzdobu, rozvěsit girlandy atd… Ale mám strach něco dělat… No jo, bláznivá prvo těhule :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
29.11.19 09:53

Ahoj @Poupítko a @Kater90, ikdyž bych samozřejmě chtěla jít hned, nebude mi to umožněno ze strany otevírací doby kliniky o Vánocích. Včetně víkendů mají zavřeno 23 dní v kuse (tj. 16. 12 - 5. 1. zavřeno). A jelikož mi MS většinou přijde až po jedné či dvou vyvolávačkách plus to, že od druhého dne MS beru už estrofem atd atd atd, prostě budu ráda, když se všemi těmito,,protahovačkami" mi udělají transfer (ach jo, už šestý), v lednu. Tak asi tak. Ale což, užiju si Vánoce se vším tím, co k tomu patří a ono to do toho 6. ledna uteče. ;) Vždyť: stalo se to, co mělo se stát. Nehroutím se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
29.11.19 19:59

@Kathaa ahoj, mrzi me to, moc jsem ti to prala. Ale tvuj pristup je spravny.. ja taky pujdu na KET na zacatku ledna, tak budeme spolu :hug:. Uzijeme si Vanoce a pak uz to musi vyjit! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
30.11.19 10:17

@Kathaa to chápu vím jaké to je. Víc než bych chtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
2.12.19 16:19

25DC

Děvčata dneska je to týden po ET a dostala jsem krámy… Mne ten cyklus neudržel ani utrous.. A to mívám cykly až 35dni..
No co.. Budu čekat na leden na další pokus ☹️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
2.12.19 19:41

@Lůca F. To mě moc mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.12.19 14:39

@Lůca F. Jeee ja jdu take 9.12. Tak budu drzet palecky at nam to vyjde✊🏻 ✊🏻 ✊🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.12.19 15:08

@pucicek07 já už právě na krev asi ani nepůjdu.. Už to nemá smysl.. Volala jsem do repra a mám i vysadit utrous. Počkám až se vrátí můj doktor, zítra nebo pozítří by měl být v práci, tak uvidím co mi řekne on.. Ale Tobě to snad vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
4.12.19 08:20
@Mia170
@Mia170 píše:
@Kathaa ahoj, mrzi me to, moc jsem ti to prala. Ale tvuj pristup je spravny.. ja taky pujdu na KET na zacatku ledna, tak budeme spolu :hug:. Uzijeme si Vanoce a pak uz to musi vyjit! :srdce:

Ahoj, taky jdeš v lednu? To mě, v rámci možností samozřejmě, těší, že půjdeme spolu do lednového očekávání :wink:. Už sem moc nechodím, není nějaká skupinka/diskuze Leden 2020 KET nebo tak, nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
4.12.19 16:00
@Kathaa píše:
@Mia170Ahoj, taky jdeš v lednu? To mě, v rámci možností samozřejmě, těší, že půjdeme spolu do lednového očekávání :wink:. Už sem moc nechodím, není nějaká skupinka/diskuze Leden 2020 KET nebo tak, nevíš?

Jojo, pujdu v lednu :). Zatim koukam na diskuzi KET prosinec 2019. Myslim, ze se zase na leden vytvori, kdyztak ji klidne udelam ja :lol:. V prosinci jdu jeste na genetiku, jinak mam klidek od vseho a je mi fajn :D. V lednu to zase zacne nanovo, doufam, ze nam to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
4.12.19 18:13

Ahojte holky. Tak jsem dnes byla na ultrazvuku a 9.DC je sliznice 6,8 mm. Mám zobat estrofem 1-0-1, prednison ½-0-0 a aspirin 1-0-0. Na další utz mám jít v úterý, to budu 15. DC a uvidí se, jestli vůbec na KET dojde. Holky, ať to nemusím hledat, jakou výšku by měla sliznice mít pro transferu? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
4.12.19 20:03

@DomiDom ma byt minimalne 6 mm (nazor Helios Brno). Do ted si nic nebrala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
4.12.19 20:33

@Mia170 nene nebrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie