IVF nativ

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
21.2.23 15:00

@BiBisek01 tak to je slušné. U nás ještě o 2,5 tis víc… Takže jdeš teď na 4. nativ a z toho 2× nebylo vajíčko? Pochopila jsem správně? Budu držet palce ať se odběr podaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.2.23 15:31

@Betonkas Jdu na čtvrtý nativ a všechny předešlé byly s transferem. Nativy, kde folikul nevydržel do punkce jsem nepočítala, ty byly dva, takže by to vlastně byl šestý nativ. Ale jelikož odběr neproběhl, tak ani CAR mi to nepočítal jako pokus a platila jsem “jenom” zálohu 1000,– Kč.
Ty jsi vlastně psala, že i prodlouženou kultivaci máš dražší. Stejně je to hrozný, kolik jim člověk nechá peněz, viď? :hug:

Děkuji a přeji štěstí v novém pokusu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
22.2.23 11:27

Ahoj holky, tak bohužel blbý. Před OPU mi MUDr udělala ultrazvuk, ale folikul už žádný nebyl :zed: Ach jo, zase zklamání. Příští měsíc zkusím minimálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
22.2.23 11:40
@BiBisek01 píše:
Ahoj holky, tak bohužel blbý. Před OPU mi MUDr udělala ultrazvuk, ale folikul už žádný nebyl :zed: Ach jo, zase zklamání. Příští měsíc zkusím minimálku.

Ahoj, to je mi moc lito:( Moc dobře to znám, člověk jen čeká a stojí ho to tolik úsilí a pak zase nic :( Já jsem na tom tento měsíc podobně, v po utz a není žádný folikul a to ještě bude zřejmě nějaká porucha cyklu, protože mám špinění mimo cyklus :( Snad nám to příští měsíc vyjde lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
22.2.23 12:01

@wokin To mě mrzí, že jsme na tom stejně špatně :? Je to přesně jak píšeš, čekání je nekonečné a pak nic z toho :zed: Doufám, že v příštím měsíci to vyjde nám oběma lépe a konečně se na nás usměje štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
22.2.23 12:34

@BiBisek01 tak to mě mrzí. A jaktoze folikul prasknul dříve? Píchala jsi nějaký ten Ovitrell nebo něco? Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
22.2.23 12:52

@Betonkas Folikul už tam nebyl, doktorka neviděla ani žluté tělísko. Řekla mi, že to se bohužel stává, že folikul se “vstřebá”. Ovitrell jsem píchla v pondělí.

Holky, doufám, že budete úspěšnější a budete pokračovat v pozitivní vlně, kterou tu nastartovala @Honeyyy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
22.2.23 18:24

Ahoj holky je to nekonecny moc dobre to znam…😏 ale ja fakt verim, ze trpelivost ruze prinasi, me drzi nad vodou mit vzdycky nejaky dalsi plan…dal jsem chtela zkusit minimalku, tak snad to nebude konecme uz potreba, ale povim vam jsou to nervy :,( clovek na to ceka tak dlouho a ten strach tim fakt nekonci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
23.2.23 15:21

@Honeyyy Ahoj, jak ti je? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
23.2.23 20:36

@BiBisek01 ahojky! Fyzicky dobře až nonstop pálení žáhy :roll: psychicky hůř snažím se moc nepřemýšlet, ale nejde to, do kontroly daleko 2T…co vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
25.2.23 12:12

@Honeyyy Ahoj, to čekání je velká zkouška trpělivosti. Ale věřím, že ti to dobře dopadne a za dva týdny nám pošleš foto z ultrazvuku :*

Já jsem pořád unavená a bez energie a nejradši bych se na celé IVF už vykašlala. S manželem na příští víkend pojedeme na wellness, tak doufám, že tam vypnu a dám se zase do psychické pohody před dalším pokusem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
27.2.23 10:20

@BiBisek01 ahoj! Vlece se ro jak smrad co ti budu povidat no, clovek je nervozni, aby bylo vse v poradku, kdyz uz se embryjko konecne chytilo…a odpocinek a pauza je treba, vse kolem ivf jsou proste nervy a je to narocny takze verim, ze to jen prospeje se od toho trochu odprostit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.3.23 13:45

Ahoj holky. Tak my zkusíme druhý nativ. Akorát odběr by nejlépe vycházel na neděli, ale to se u nás v CAR nedělá. Tak to zkusíme v sobotu a uvidíme. Není co ztratit. Dnes na ultrazvuku dokonce 2 folikuly stejné velikosti, tak snad alespoň jeden doroste a dozraje vajíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
1.3.23 14:02

@Betonkas Ahoj, budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
1.3.23 17:41

@Betonkas držím palce!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.