Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malvína111 ahojky myslím na tebe a doufám, že ms v nedohlednu…kamaradka ted taky po ketu tvrdila, že to dostane, že to na sobě pozná no a chyba lávky…je těhotná, doufám, že se pleteš i ty
me se dneska zdálo, že jsem to dostala…už mi fakt hrabe, přitom si vždycky říkám, že teď se nebudu pozorovat a stane se co má se stát, ve finále hlava si dělá svoje ![]()
@Honeyyy ahoj já si dělala test a je negativní dnes 11 den po ET. Tak je rozhodnuto bohužel.
@Malvína111 To je mi líto. Ale v CAR mi vždycky říkají, že dokud nepřijde menstruace, tak je stále naděje…
Já na test odvahu nemám, ale dnes cítím silnější ms bolesti než v minulém týdnu a tak bohužel očekávám, že dorazí 😟 no opět nezbývá než doufat..
@Malvína111 Ahoj, ještě je brzy, když jsi měla 3-denní embryo. Zkus se testnout ještě zítra a držím palce, ať se objeví nejkrásnější valentýnský dárek ![]()
Holky, přijde mi, že když beru progesteron, vůbec to nejsem já
Vždycky si dopředu říkám, jak tentokrat budu v pohodě a nebudu se pozorovat a stresovat a stejně si ta hlava dělá co chce ![]()
@BiBisek01 Zkusím test ještě ve čtvrtek ale zázrak nečekám. MS mi drží jen progesteron. Dáreček by to byl krásný na Valentýna. Také jsem si říkala že se nebudu stresovat a že budu v klidu ale to fakt nejde.
Ahoj holky tak jak u vas? Ja se snazim nezblaznit 🙈 😄 vcera nebyl moc dobry den
@Honeyyy Ahoj, včera byl celkově nějaký divný den. Probudila jsem se s migrénou a celý den jsem měla co dělat, abych normálně fungovala
Asi to neustálé čekání na něco (MS, vajíčko, embryo, pozitivní TT) dává tělu a psychice zabrat.
Jak se dneska cítíš, je to lepší?
@Malvína111 Občas se zázraky dějí a dokud není MS nebo potvrzený negativní test z krve, tak to není ztracené ![]()
@BiBisek01 ahojky cítím se jak na houpačce…břicho občas cítím a patram jestli je to blizici se ms nebo jen lekama…
zítra jedu k doktorce na kontrolu pokud to dostanu a nebude cysta pudem do te minimalky, jako je úžasná jak je ochotná a vždy si mě někam narve…fajt si toho cením
co ty zkusíš další nativ tenhke cyklus?
@Honeyyy To jsou hrozné stresy, viď? A zítra jedeš k doktorce do CAR? Je moc hezké, že se ti takhle věnuje, to se vidí málokdy
A k jaké doktorce do Gennetu chodíš?
Teď zkusíme znovu nativ a pokud nevyjde, tak v březnu půjdeme na minimálku. Na utz nakonec jedu už v pátek, radši jsem se přeobjednala na dřívější termín, aby nám folikul do pondělí už nechtěl prasknout.
@BiBisek01 chodím k Jarošové a ty chodíš kam? Tobje rozumný, radši dřív než později…no jsem zvědavá na tu minimalku ještě jsem jí neměla…budem si to hradit sami, poslední IVF si ještě nechci vyčerpat…uvidím kolik bude folikulů možná bych to zkusila bez narkozy, asi 4 jsou můj strop 😄
@Honeyyy Jarošová je prý hodně dobrá, co jsem slyšela
Já chodím k Mokré a jsem s ní spokojená
Celkově mi Gennet vyhovuje… prostředí, doktoři i sestry. Jen bych to brala blíž svému bydlišti ![]()
Minimálka mi vyhovovala, není to taková nálož pro tělo a folikulů by mělo být 2-6 (já při první minimálce měla dokonce 9) a taky finanční zátěž není tak vysoká, jako když jsi samoplátce a musíš si IVF platit ![]()
Ale ještě v tomto cyklu není nic ztraceno, třeba budeš mile překvapena výsledkem ![]()
@BiBisek01 to si mela teda super pocet ja minule z kratkeho protokolu 6 vajicek takze je mozny ze to bude nastejno..tak nejak mam v hlave ze z tech minimalek budou ty vajicka kvalitnejsi nevim proc…
a tak uvidime jak to dopadne na test nemam zatim „koule“, porad cekam kdy prijde ms, tak snad se nedockam byla bych stastna..ue je to dlouhy a konec v nedohlednu..de. Mokrou si taky hodne chvali
myslim ze ten vztah s doktorem je dulezitej i kdyz to nevychazi, porad jsem mela pocit, jestli ji nemam zmenit, ale ona je fakt bezvadna…podle me vsude delaji to same… a ona aspon zkousi a nerika mi ze si vymyslim kraviny ![]()
@BiBisek01 odkud jsi? Ja to mam nastesti z domova tak 50 minut kdyz to nejede do prace ani ne pul hodiny coz je skvely…ja i premyslela jestli nezmenit centrum, ale pak jsem cetla ruzny recenze a vzdycky me to vratilo k tomu, ze mam zustat v gennetu
Ahoj! Tak já jsem na tom pořád stejně. Břicho chvílemi bolí víc, chvílemi méně, ms zatím není (naštěstí). Ještě 2 dny do krve, pomalu jsem zralá na Chocholouška.
@Betonkas ahojky a nezkousela si test? To uz mas dost dni od ovulace!!!
ja taky porad to stejny jak ty
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.