Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Teď jsem volala do CAR ohledně výsledku krve. Mám nízké hcg, hodnota přes 5. Netuším, kde se tam vzal pozitivní výsledek
Každopádně hodnota je velmi nízká na prosperující těhotenství. Ještě dneska mi sestřička po konzultaci s doktorkou zavolá, jestli budu muset jet na ještě jeden kontrolní odběr nebo budu moci vysadit progesteron a znovu na krev nebudu muset ![]()
@BiBisek01 moc me mrzi, ze to nevyslo
Ja myslim, ze odber nebude treba…naposled jsem mela hcg i pres ms neco kolem 60 a rostlo ke 200 tak jsem se bala mimodelozniho…na odberech jsem byla asi 5×
myslim, ze tohle nutne nebude urcite
@BiBisek01 Tak to mě mrzí že je hodnota hcg tak nízká. Já minule měla hodnotu 32 hcg a bylo z toho biochemické.
Ahoj, chtěla bych se zeptat na kolik vás vyjde nativ? Děkuji
Hlásím, že na kontrolní odběr nemusím
Takže počkám na MS a můžu začít znovu nativ. V minulém nativu jsem měla hcg přes 50 a to jsem musela znovu na krev, tak jsem ráda, že teď nemusím. Mimoděložní je můj strašák ![]()
Všem moc děkuji za podporu ![]()
@Anonymní
V Gennetu platím za Nativ bez jiných příplatků 17 tisíc (v ceně je ICSI), pak máš další příplatky za prodlouženou kultivaci, MFSS… My v nativu žádné metody nevyužíváme, krome ICSI, která je v ceně, takže nás to vyjde na těch 17 tisíc.
@BiBisek01 to je pěkná cena. Já loni v minimálce platila 23.000 + cca 10.000 za léky. Ale jsem už samoplatce ![]()
@Anonymní
Za minimálku jsem platila přes 40 tisíc i s léky (kdyby bylo co mrazit, tak by to byla vyšší částka). Taky jsem bohužel samoplátce.
@Honeyyy píše:
@wokin ahojky 6 nativu s transferem? To me mrzi je to moc narocne zname to vsechny bohuzel
Nene, s transferem pouze jeden…pak většinou špatné vajíčko nebo nezralé
Ano, je to už nekonečné. Odmítám se ale mířit s tím, že bych už neměla jediné kvalitní vajíčko ![]()
@BiBisek01 píše:
@wokin
ahoj a vítejMáš toho za sebou tedy hodně, ale je fajn, že to nevzdáváš a bojuješ dál
Psychicky je to hodně náročné. Mám pocit, že poslední čtyři roky, co jezdíme do CAR, řešíme jenom IVF a nežijeme pořádně svůj život
Dekuju
Nic jiného ani nezbývá, dítě ještě žádné nemáme. Mám to úplně stejně…poslední tři roky života jakoby ani nebyly. Snad se všechny brzy dočkáme ![]()
@BiBisek01 píše:
Teď jsem volala do CAR ohledně výsledku krve. Mám nízké hcg, hodnota přes 5. Netuším, kde se tam vzal pozitivní výsledekKaždopádně hodnota je velmi nízká na prosperující těhotenství. Ještě dneska mi sestřička po konzultaci s doktorkou zavolá, jestli budu muset jet na ještě jeden kontrolní odběr nebo budu moci vysadit progesteron a znovu na krev nebudu muset
@BiBisek01 píše: @Anonymní
V Gennetu platím za Nativ bez jiných příplatků 17 tisíc (v ceně je ICSI), pak máš další příplatky za prodlouženou kultivaci, MFSS… My v nativu žádné metody nevyužíváme, krome ICSI, která je v ceně, takže nás to vyjde na těch 17 tisíc.
Ano 17 tisíc, také chodím do Gennetu, ale většinou nás to vyjde na víc, necháváme vybírat spermie+další..
@wokin píše:
Nene, s transferem pouze jeden…pak většinou špatné vajíčko nebo nezraléAno, je to už nekonečné. Odmítám se ale mířit s tím, že bych už neměla jediné kvalitní vajíčko
To mě mrzí, že máš takový boj s vajíčky. Věřím, že se jedno dobré vajíčko objeví, jen se musí vydržet a určitě to vyjde ![]()
Mám bohužel stejný problém, tak tě chápu, že je obtížné udržet pozitivní přístup.
A v jaké fázi jsi teď?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.