IVF nativ

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
133
7.2.23 15:02

Teď jsem volala do CAR ohledně výsledku krve. Mám nízké hcg, hodnota přes 5. Netuším, kde se tam vzal pozitivní výsledek :D Každopádně hodnota je velmi nízká na prosperující těhotenství. Ještě dneska mi sestřička po konzultaci s doktorkou zavolá, jestli budu muset jet na ještě jeden kontrolní odběr nebo budu moci vysadit progesteron a znovu na krev nebudu muset :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
7.2.23 15:14

@BiBisek01 moc me mrzi, ze to nevyslo :? Ja myslim, ze odber nebude treba…naposled jsem mela hcg i pres ms neco kolem 60 a rostlo ke 200 tak jsem se bala mimodelozniho…na odberech jsem byla asi 5× :zed: myslim, ze tohle nutne nebude urcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.2.23 15:22

@BiBisek01 Tak to mě mrzí že je hodnota hcg tak nízká. Já minule měla hodnotu 32 hcg a bylo z toho biochemické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.23 15:45

Ahoj, chtěla bych se zeptat na kolik vás vyjde nativ? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
133
7.2.23 15:56

Hlásím, že na kontrolní odběr nemusím :) Takže počkám na MS a můžu začít znovu nativ. V minulém nativu jsem měla hcg přes 50 a to jsem musela znovu na krev, tak jsem ráda, že teď nemusím. Mimoděložní je můj strašák :oops:

Všem moc děkuji za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
7.2.23 16:01

@Anonymní
V Gennetu platím za Nativ bez jiných příplatků 17 tisíc (v ceně je ICSI), pak máš další příplatky za prodlouženou kultivaci, MFSS… My v nativu žádné metody nevyužíváme, krome ICSI, která je v ceně, takže nás to vyjde na těch 17 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.23 17:05

@BiBisek01 to je pěkná cena. Já loni v minimálce platila 23.000 + cca 10.000 za léky. Ale jsem už samoplatce :,(

• Citovat
  • Upravit
110
7.2.23 18:01

@BiBisek01 taky chodim do gennetu ke komu chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
7.2.23 19:21

@Honeyyy Chodím k MUDr Mokré. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
7.2.23 19:36

@Anonymní
Za minimálku jsem platila přes 40 tisíc i s léky (kdyby bylo co mrazit, tak by to byla vyšší částka). Taky jsem bohužel samoplátce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
7.2.23 20:30
@Honeyyy píše:
@wokin ahojky 6 nativu s transferem? To me mrzi je to moc narocne zname to vsechny bohuzel :,(

Nene, s transferem pouze jeden…pak většinou špatné vajíčko nebo nezralé :( Ano, je to už nekonečné. Odmítám se ale mířit s tím, že bych už neměla jediné kvalitní vajíčko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
7.2.23 20:33
@BiBisek01 píše:
@wokin
ahoj a vítej :mavam: Máš toho za sebou tedy hodně, ale je fajn, že to nevzdáváš a bojuješ dál :kytka:
Psychicky je to hodně náročné. Mám pocit, že poslední čtyři roky, co jezdíme do CAR, řešíme jenom IVF a nežijeme pořádně svůj život :nevim:

Dekuju :hug: Nic jiného ani nezbývá, dítě ještě žádné nemáme. Mám to úplně stejně…poslední tři roky života jakoby ani nebyly. Snad se všechny brzy dočkáme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
7.2.23 20:38
@BiBisek01 píše:
Teď jsem volala do CAR ohledně výsledku krve. Mám nízké hcg, hodnota přes 5. Netuším, kde se tam vzal pozitivní výsledek :D Každopádně hodnota je velmi nízká na prosperující těhotenství. Ještě dneska mi sestřička po konzultaci s doktorkou zavolá, jestli budu muset jet na ještě jeden kontrolní odběr nebo budu moci vysadit progesteron a znovu na krev nebudu muset :roll:
:( To je mi moc líto…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
7.2.23 20:41
@BiBisek01 píše: @Anonymní
V Gennetu platím za Nativ bez jiných příplatků 17 tisíc (v ceně je ICSI), pak máš další příplatky za prodlouženou kultivaci, MFSS… My v nativu žádné metody nevyužíváme, krome ICSI, která je v ceně, takže nás to vyjde na těch 17 tisíc.

Ano 17 tisíc, také chodím do Gennetu, ale většinou nás to vyjde na víc, necháváme vybírat spermie+další..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
7.2.23 21:43
@wokin píše:
Nene, s transferem pouze jeden…pak většinou špatné vajíčko nebo nezralé :( Ano, je to už nekonečné. Odmítám se ale mířit s tím, že bych už neměla jediné kvalitní vajíčko :think:

To mě mrzí, že máš takový boj s vajíčky. Věřím, že se jedno dobré vajíčko objeví, jen se musí vydržet a určitě to vyjde :hug:
Mám bohužel stejný problém, tak tě chápu, že je obtížné udržet pozitivní přístup.
A v jaké fázi jsi teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.