IVF nativ

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
2.2.23 19:07

@BiBisek01 A ty se cítíš jak týden po ET. Máš nějaké příznaky. Chodíš do práce nebo jsi doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.2.23 19:16

Odběry bez narkózy se dají v pohodě zvládnout, je to chvilkový tlak, ale dá se to, pokud je jenom jeden folikul. Kdyby jich bylo víc jak tři, asi bych radši šla do narkozy.

V tomhle je taky výhoda nativu, že nemusíš vybíhat předoperační vyšetření a podstupovat narkózu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.2.23 19:38

@Malvína111 V minulém týdnu jsem měla klidovější režim, poslední dny se snažím pracovat, lezlo mi to neustálé pozorování příznaků těhotenství na mozek :roll: Jsem hodně unavená, bez energie, ale tak to mám vždycky v období, kdy beru progesteron.
Zítra nebo o víkendu zkusím test a v úterý pojedu na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
2.2.23 19:57

@BiBisek01 Já zůstanu asi týden doma ale bude to dlouhý. Jj také to mám tak když beru progesteron tak se cítím unavená. Tak hodně štěstí až budeš dělat test :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.2.23 20:01

@Malvína111 Děkuji :hug: Odpočívej a užívej si ten krásný pocit, kdy máš embryjko u sebe :srdce: A dej vědět, jak to vypadá s druhým embryjkem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
2.2.23 20:26

Holky musim rict, ze ja mela vcera prvni nativ a rovnou bodla dr. na 3×, jednou ji utekl vajecnik, pak vzala dominantni folikul a pak tam byl jeden mensi, tak ho zkusila…takze se to fakt da zvladnout i vic vajec ;) pokud to nevyjde zkusila bych minimalku jako samoplatce a pokud by bylo min vajicek asi bych sla bez narkozy…Ja chodim do Gennet Letna celou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
2.2.23 20:28

@Betonkas ano 3 denni, ja si myslim, ze proc mu nedat sanci kdyz je jen jedno :) ted jsem mela poprve aspon biochemko z 3 dennich..predtim 5 denni ani tuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.23 21:47
@Betonkas píše:
Ahoj, tu špatně zahojenou jizvu viděli normálně na ultrazvuku. Ale nic s tím nedělali, že to vypadá v pohodě a je to malé. Nakonec po nevydařených transferech mě poslali na hysteroskopii, kde mi to doktor zkoukl a v okolí trochu popravil a odstranil drobné polypy a to by teoreticky mohlo pomoct. Uvidíme.

Diky za info. Pred transferem to teda jeste proberu s doktorkou… Preji hodne stesti :srdce:

• Citovat
  • Upravit
133
3.2.23 10:44

Ahoj holky, dnes ráno jsem si dělala test a je negativní :( Ještě samozřejmě počkám na potvrzení z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
3.2.23 11:07

@BiBisek01 Ještě je třeba brzy zkus až 12 nejlépe 14 den po ET. Držím palce ať to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
3.2.23 11:41

@Malvína111 Děkuji. Také ti moc držím palce a přeji, ať to vyjde :kytka:
Máš informaci o druhém embryjku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
3.2.23 11:49

@BiBisek01 Z CARu mi budou zítra volat jestli se dál vyvíjí, tak uvidíme. Ale moc velké naděje si nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
3.2.23 11:59

@Malvína111 Neztrácej naději, ta tu pořád je ;)

Holky, na podporu nidace prý pomáhá grepový džus a ananas. Po minulém transferu jsem to vyzkoušela a embryo se zavrtalo. Bohužel to bylo biochemické, ale to bylo nejspíš tím, že nebylo geneticky v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
3.2.23 13:58

@BiBisek01 To mě mrzí. Kolikátý den po transferu dnes jsi? Mě překvapilo, že mám jít na krev 14 dní po transferu, stejně jako když se dává 5ti denní embryo 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
3.2.23 18:30

@Betonkas Dneska jsem 10. den 3-denního embrya. Přiznám se, že mě taky překvapilo, že se má jít na krev 14 dnů po transferu bez ohledu na to, jak staré embryo se transferovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.