IVF nativ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
6.2.23 17:10

@BiBisek01 Tak třeba zítra budeš mile překvapená, ale jak píšeš člověk svoje tělo už zná a ví trochu jak tělo reaguje.Ja minule při biochemickém jsem cítila že se něco děje ale bohužel test nesílil a hcg bylo velmi nízké. Už jsi dostala MS nebo ti to drží progesteron. Já mám jít na krev až 20.2. Transfer jsem měla 2.2. Tak ještě dlouhá doba předemnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
6.2.23 18:18

@Betonkas to bude asi omo, vidis to mi nedoslo :) ale tak me ke to jedno kdy na krev strejne myslim bude rozhodnuto podle ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
6.2.23 19:52

@Malvína111 MS mi drží progesteron. Počítám, že po vysazeni Amelgenu MS dorazí koncem týdne a bude nová šance v novém cyklu. Uvažovala jsem, jestli znovu nativ nebo minimálku, ale vyhrál nativ :) V minimálkách (kromě prvního pokusu) jsme měli k transferu jenom jedno embryo a to samé máme u nativu.

Ty jo, ty jdeš na krev až za 18 dnů po transferu? Tak to je opravdu dlouhá doba 8o Ale hlavně, ať to dobře dopadne! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
6.2.23 21:58

@BiBisek01 Ano na krev jdu až 18 dní po ET. Strašně dlouhá doba. Pro nás už je tohle IVF úplně poslední už nemám do dalšího IVF sílu. Tak musím doufat, ale u nás je problém spermiogram a moje kvalita vajíček už také nic moc. A ty už děti máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
7.2.23 07:01

@Malvína111
Moc ti držím palce, aby to vyšlo :palec: Když je to poslední pokus, tak to prostě musí vyjít! :dance:

My děti nemáme, snažíme se o naše první dítě a nejspíš jediné, pokud by se tedy nepovedly dvojčata :D A ty děti máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.2.23 07:52

@BiBisek01 Já tomu nějak přestávám věřit že to vyjde. Pořád se nějak pozoruji ale příznaky nejsou žádné. Já už jedno dítě mám ale s bývalým mužem. S manželem by jsme si miminko moc přáli ale bohužel to nějak nejde. Jdeš dnes na krev? Pak dej vědět jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
7.2.23 09:04

@Malvína111 Ahoj. Já jsem měla taky transfer ve čtvrtek a myslím si, že na nějaké příznaky je ještě hodně brzy ne? Mě akorát bolelo v podbřišku v neděli/pondělí. Ale to mě bolí vždy. Nevím sice které dny přesně to bývá, ale dočetla jsem se, že ty bolesti způsobuje progesteron…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
7.2.23 09:12

@Malvína111 na příznaky je opravdu brzy. Zkus se něčím zabavit, rozptýlit, ať na to tolik nemyslíš, i když je to těžký, já vím.

Zrovna vyjíždím do Prahy na krev. Dám pak vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.2.23 09:50

@Betonkas Já vím že na příznaky je ještě asi brzy i když nidace by u 3 denních měla být 5 až 7 den od ET. Někdo asi ani uhnizdovani nepocituje. Mě tedy jenom prsa bolí ale to mám vždy když beru progesteron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
7.2.23 09:53

Holky me taky vzdy boli bricho po transferu, ale to je fakt podle me tim progesteronem, podle me takhke brzo zadne priznaky realne nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.2.23 09:54

@BiBisek01 Já si vzala týden volna v práci takže jsem doma. A asi mi to leze už na hlavu. Nějak se mi nic nechce mám tu knížku ale nějak se nedokáži na nic soustředit. Výsledky z krve už budeš mít dnes? přeji hodně štěstí :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
7.2.23 11:14

@Malvína111 teď jsem byla na krvi a výsledky by měly být dnes. Moc děkuji :hug:
Nevím, jestli může progesteron i za nesoustředěnost, ale taky mi nešlo soustředit se ani na knížku, natož na učení na zkoušky v práci, které mě zanedlouho čekají :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
7.2.23 11:38

Ahoj všem, moc držím palce cekatelkam na výsledek :hug:. Jen jsem se chtěla přidat, když jsem našla takovou skupinku, která teď asi nejlépe odpovídá i moji situaci. Mám za sebou 6 nativu bez úspěchu, předtím ještě jeden plný cyklus ivf a minimalka. Z toho jen jednou biochemicke :( Bohužel mě tlačí věk a hlavně mrcha endometrioza, která prý údajně snižuje kvalitu vajicek. Zatím. chci zkoušet, dokud to nějak půjde, ale psychicky je to strašně náročné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
7.2.23 14:19

@wokin ahojky 6 nativu s transferem? To me mrzi je to moc narocne zname to vsechny bohuzel :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
7.2.23 14:39

@wokin
ahoj a vítej :mavam: Máš toho za sebou tedy hodně, ale je fajn, že to nevzdáváš a bojuješ dál :kytka:
Psychicky je to hodně náročné. Mám pocit, že poslední čtyři roky, co jezdíme do CAR, řešíme jenom IVF a nežijeme pořádně svůj život :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.