Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Honeyyy Pro nás by to byl velký zázrak. Můj je to také 5 transfer a zároveň poslední. Mě je 42let.
Hezké sobotní odpoledne 😊 Jsem objednaná na 20.2 na UTZ, zkusíme další nativ, tak snad bude úspěšnější 🙏
Jak se cítíte, holky? Vydržely jste se netestovat? 😅
@BiBisek01 drzim moc palce ❤ ja porad stejny bolest bricha, ted me druhy den boli hlava..no uz zacinam vyhlizet ms 🙈 testovat stale nemam v planu
Pěkný víkend, já zatím netestuji ale zkusím test v úterý to bude 12 den po ET. Ale břicho neboli myslím že z toho nic nebude. Příští týden se rozhodne.
Moc vám všem držím palce, ať se vám v příštím týdnu objeví očekávané // na testu ![]()
@Malvína111 bolí nebolí ono je to ve směs jedno člověk bere léky a ty mohou zkreslovat…achjo to čekání na tomje asi nejtěžší, ale taky nevím moc nevěřím, ze je šance, aby mi vyšel první nativ 😔 hlavně když nevyšly ani transfery z plného IVF, kamarádka měla ted štěstí 1IVF ket a je těhotná, jak já jí závidím, i když jí to moc přeju
@Honeyyy To čekání je hlavně strašně dlouhé. Já už se raději ani nepozoruji jestli břicho bolí nebo ne je asi jedno. Někdo má štěstí že mu to vyjde hned a někomu ne. Záleží i na věku já už také nemám kvalitu vajíček nic moc tak nějaké mrazení bohužel. Zase si říkám že jsme pro to udělali vše a musíme se smířit i s tím že to nevyjde.
Souhlasím, čekání je nekonečné! Jinak mě břicho poboliva pořád tak nějak stejně. Dneska jsem si dala jedno malé pivečko. Na nervy. Myslím, že jedno snad nevadí. Testovat se tentokrát nechystám. Případně až ve čtvrtek, než pojedu na krev. Pokud to do té doby teda nedostanu. Holky, tak snad nám to čekání uteče co nejrychleji a snad i se šťastným koncem 👍
Ahoj holky @Betonkas taky se snažím nepozorovat, ale teda je to na hlavu i když si vždycky říkám, že to dělat nebudu
vždycky když jdu na wc, tak čekám co tam objevím… rozumíme si, jestli už se nerozjíždí MS… stejně to neovlivníme. Já si taky dávám kafe a dělám jako že nic… to že mimino nevyležím už jsem si vyzkoušela a rozhodně to nepomohlo! Držím všem palce
Ahoj holky, mě začíná pobolivat břicho jako kdyby měla přijít MS. Včera jsem na toaletní papíru objevila takové nitky krve a dnes zase nic. Ale myslím že se MS rozjede drží mi to jenom progesteron. Včera jsem si dala i 2deci vína.
@Honeyyy @Malvína111 Jsem ráda, že jste mě za to pivo neodsoudily 😄 čekala jsem kde co… Kafe piju taky. Dr. v CAR mi minule říkala, že 2 denně jsou ok. A pak mi stejně celý 1.trimestr nechutnalo, nemohla jsem ho ani cítit. Jinak já se někdy kontroluju tak co 10 minut, jestli už to nepřišlo. Je to fakt na hlavu.
@Malvína111 ještě to nemusí nic znamenat, spousta ženských špiní v těhotenství
@Bentonkas myslim, že moc dobře všechny víme jak je to těžký a myslím si, že jedním pivem nic nezkazíš
už tak je to na hlavu, proč se ještě trestat tímhle, že se budeš lyncovat za každou prkotinu…jako každá cesta na wc začíná být těžká čekám co objevím na toaletaku
už těch neúspěchu je moc…chtěla bych, aby se konečně taky štěstí obratilo a usmalo na nas ![]()
@Honeyyy Já vím že to nemusí nic znamenat ale nějak cítím že se blíží MS. Zítra si udělám test a bude rozhodnuto. Já to měla i tak minule že mě 3 dny před očekávanou MS začalo bolet břicho a pak to stejně dostala.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.