IVF nativ

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
110
15.2.23 16:05

Ja jsem v soku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
15.2.23 16:12

@Honeyyy To je krásná druhá čárka :dance: Moc gratuluji! Bylo by dobré dělat si test alespoň obden, jestli čárka sílí :palec: To byl tvůj první nativ, viď? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
15.2.23 16:25

@Betonkas @Malvína111 Po pravdě nevím moc co napsat. Je mi to moc líto. Těch hodně neúspěchů známe asi všechny tady. Nechala bych si na rozmyšlenou do výsledků testu krve a pak se rozhodla. Případně to nechat teď na možnost otěhotnění přirozenou cestou, pokud to u vás není vyloučené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
15.2.23 19:37

@BiBisek01 ano prvni nativ, predtim 3 plna IVF a nic! Holky nevzdavejte to, ja tomu fakt verim, dnes mi rikala doktorka, ze ty nativy uspesnost fakt maji…neni vyhrano nicmene pro me uspech…mam strach jak to dopadne…a testovat uz nebudu, nebudu se stresovat, uz toho tak je dost…uvidime co vubec krev atd. faktoru kde to muze spatne dopadnout je jeste hodne :nevim: snad ne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.2.23 21:30

@Honeyyy Gratuluju! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
16.2.23 07:46

@Betonkas snad bude k cemu, dekuji :srdce: to vis tech nezdaru mam taky vice a bojim se, vsechno je to hrozne krehky, tobe drzim palce do dalsiho nativu, je opravdu videt ze smysl to ma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
16.2.23 08:58

@Honeyyy držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
20.2.23 07:38

@Honeyyy Ahoj, ať ti to na krvi dobře dopadne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
20.2.23 21:35

@BiBisek01 moc To děkuju, je to pozitivní tal snad to bude ok! Co ty jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
20.2.23 22:31

@Honeyyy To je skvělá zprava :dance: Jaký máš další postup? Za tři týdny ultrazvuk?

Já dneska byla na druhém ultrazvuku. Moje doktorka je nemocná, tak mě vzal nějaký doktor a zatím všechno vypadá dobře, folikul vyrostl na 16 mm. Dneska jsem píchla Ovitrell a ve středu jdu na punkci. Bohužel od pátečního odpoledne do konce týdne nebude CAR pracovat na sálech, takže pokud to dobře dopadne, na transfer půjdu už v pátek. Tak snad tento pokus už bude úspěšný 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.2.23 07:50

@Honeyyy tak to je krásná zpráva :hug: @BiBisek01 a kolikátý nativ teď podstupujes? Držím palce. Já se dnes objednám na ultrazvuk, ale nevím jak nejlépe trefit správný den cyklu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
21.2.23 09:03

Ahoj holky jj za 3 tydny UZ 🙏 moc vam drzim palce, snad budete mit ted o chlup vetsi motivaci i @Betonkas vi ze nativ opravdu muze mit smysl :) kdo by to rekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.2.23 09:16

@Betonkas Jdu na čtvrtý nativ, tak snad už to bude ten na který tak dlouho čekáme. Mám docela obavu, aby se vůbec někdy zadařilo :?
Je docela těžké v nativu naplánovat odběr, protože tím jak to není řízené hormony, tak si prostě tělo dělá co chce. Ale doktor by měl vědět, v jaké velikosti ff jsi měla zralá vajíčka a podle toho odběr nastavit. Už se mi ale 2× v nativu stalo, že mi řekli na sále, že už nebudou odsávat, protože folikul prasknul. Takže zase to nesmí být moc pozdě :zed:

Také ti moc držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.2.23 13:12

@BiBisek01 minule jsem byla na utz 9.den a 12.den byl odběr. Úspěšný. Tak to asi udělám stejně a uvidíme. A můžu se zeptat, kolik vás to stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.2.23 13:46

@Betonkas Za nativ s ICSI platím 17 tisíc, jiné metody nepřiplácíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.