IVF od ledna 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1510
18.12.14 16:06
@lenca21 píše:
@Horo79 Ahojky úspěšnost opravdu malá otěhotní 1-10, ale třeba to budeš ty :) Kámošce se zadařilo na poprvé a my máme za sebou dvě teď jsem měla jít na 3, ale bohužel se mi udělala cysta tak to necháme být. Po ms byzme zkusili IUI v nativu když bude z čeho a už máme zažádáno na IVF takže v únoru když to nevyjde. U mě je problém nenarůstající sliznice :(

Doufám. ŽÁDNÝ PROBLÉM ZATÍM NENaŠLI. a PŘEDTÍM JSEM OTĚHOTNĚLA AKORÁT SP. PAK TAKY, ALE BLBE. MIMODĚLOŽNÍ. TAK KDYŽ TOMU POMŮŽOU A ŠOUPNOU TO DÁL, TAK BY ŠANCE MOHLA BÝT. NEMUSÍ TOLIK PLAVAT :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
18.12.14 16:11

Holky, ty co jste uz absolvovali nekde Ivf, chodily jste pri stimulaci na ultrazvuky? Dostaly jste neschopenku po Ivf? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
18.12.14 17:53

Ahoj holky, tak já se taky přidám,1.1 mám dostat ms a pak si začnu píchat injekce. Mám z nich docela strach, injekce mě vůbec nevadí, ale to, že si to budu muset píchat sama.Jsem po sp minuly prosinec a ted v srpnu mimoděložní a levý vejcovod pryč, takže jsme se rozhodli pro ivf, hormonální profil bezva a spermijky ukázkové, byla jsem v pondělí na uz, sliznice :mavam: krásná, ale vajíčko bylo na té levé straně, takže v lednu hurá na ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
18.12.14 17:56
@rossie0911 píše:
Jinak mi teda dneska jenda známá řekla, proč nejdu před Ivf na laparoskopii? já nevím, nikdy mi to nikdy nikdo nenabídl!

To bylo první, co mi Mudr v CAR doporučil, že je to jinak, jak střílet na slepo a že on moc dobře ví, jaké to stojí peníze. A byla jsem ráda, že jsem hned za 3 týdny šla. U nás by to byl nesmysl, vzali mi oba vejcovody. IVF, jediná šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
18.12.14 17:59
@macik1976 píše:
Ahoj holky, tak já se taky přidám,1.1 mám dostat ms a pak si začnu píchat injekce. Mám z nich docela strach, injekce mě vůbec nevadí, ale to, že si to budu muset píchat sama.Jsem po sp minuly prosinec a ted v srpnu mimoděložní a levý vejcovod pryč, takže jsme se rozhodli pro ivf, hormonální profil bezva a spermijky ukázkové, byla jsem v pondělí na uz, sliznice :mavam: krásná, ale vajíčko bylo na té levé straně, takže v lednu hurá na ivf.

Jsem na tom stejně jako ty dva potraty a mimiděložní v listopadu. Nabídl nejdŕíve 2× IUI a až potom IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
18.12.14 18:00
@macik1976 píše:
Ahoj holky, tak já se taky přidám,1.1 mám dostat ms a pak si začnu píchat injekce. Mám z nich docela strach, injekce mě vůbec nevadí, ale to, že si to budu muset píchat sama.Jsem po sp minuly prosinec a ted v srpnu mimoděložní a levý vejcovod pryč, takže jsme se rozhodli pro ivf, hormonální profil bezva a spermijky ukázkové, byla jsem v pondělí na uz, sliznice :mavam: krásná, ale vajíčko bylo na té levé straně, takže v lednu hurá na ivf.

Na začátku roku 1. 2. nebo 3 v den MS také začínám, ale ne na celé IVF, ale ne KET. Tak mě čeká jen hormonální podpora sliznice tabletkama.
Injekce jsou v pohodě, já jsem „bolestníček“ a šlo to. A to jsem zdravotní sestra :lol:. Vypadá to děsivě, ale ty jehličky jsou maličké, necitelné. Horší je pobolívání břicha v posledních dnech stimulace.
Ten výsledek za to stojí, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
18.12.14 18:05

No já bych na iui taky šla, ale bude mi v dubnu 39,takže nemám moc času. Naštěstí car do kterého chodím má s mojí pojištovnou smlouvu, že ivf mi udělají do 40 let, tak bych možná mohla zvládnout i více ivf, pokud nevyjde ted v lednu, jinak já už mám tři syny 18,16 a 12,s těma jsem otěhotněla bez problémů, no je to taky věkem. Sice jsem ted vždycky otěhotněla po 3 měsících, ale nedopadlo to dobře. Nikdy by mě nenapadlo, že mě toto může někdy potkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
18.12.14 19:00

Děkuji, ano mám dlouhý protokol.Dnes jsem pět dní po jedné injekci dipherelinu a nějak to se mnou zametá, nálady, prostě nejsem ve své kuži:-(Přítel ze mě dnes šílel, ještě že je kliďas:-)Jezdím do FN Olomouc a mám to dvě hoďky cesty, takže mazec. Jínak holky já valím ječmen, chlorelu a ananas.Taky jsem si objednala čaj Kakost nať, doporučila mi ho jedna zdravotní sestřička. Ona a další holky při ivf otěhotnely, jelikož obsahuje látku která je potřeba při dobré funkci žlutého tělíska, moc tomu nerozumím, ale snad pomuže:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
18.12.14 19:07

@Krispa ahoj,já chodím do Olomouce na horním lánu.reprofit.Kde se ten kakost nat kupuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
18.12.14 21:36

@rossie0911 promiň nějak se neorientuju, jak myslíš popisek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
19.12.14 06:37

@lenca21 popisek znamena to, že máš napsane něco o sobě, třeba co je Váš problém, co Vás čeká a tak, ať se pak lip orientujeme! pak mam zmatek kdo je kdo, a kdo co koho čeká!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
19.12.14 06:46

@Krispa nejsi ve své kůži, to ůplně chápu, zkus se odreagovat a buď pozitivní!❤️všecko dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
19.12.14 06:54

@Zuzule2014 na ultrazvuk samozřejmě chodíš, aby viděli jak rostou vajíčka a jak je na tom sliznice! ja si myslím, že není těeba chodit na neschopenku už při ultrazvucích! ale je to individi! ja osobně nchodim vůbec, vezmu sei v práci dovču na OPU-odběr, pak chodím do práce, a jak mi udělaji transfer, tak budu doma tak max 5 dní, to už je embryjko uhnízděné! sedím v kanclu, takže můžu si dovolit dělat! kdybych dělala skladnici tak to prdím! Jinak to jsou vždyck dohad jestli po transferu lězet, být doma, nebo jak? moje známá šla za dva dny do práce a povedlo se, ja byla 14 dní doma a polehhávala a??? hovňajs :poblion: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
19.12.14 06:57

@macik1976 ahoj,vítám tě, a držím pěsti❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
19.12.14 12:28

@rossie0911 díky :mavam: