Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macina13 tak to je mi líto… to máš pravdu asi to bude lepší to nechat na novej rok a začít pěkně vesela ![]()
@peluche ty jsou nejhorší tyhle č…y co seberou tátu od rodiny, a on asi je fakt debil když se nechá..nechápu čím přemejšlí, asi č…m když má doma děti a rodinu ![]()
@Macina13
ahoj, ježiš to je mi hrozně moc líto! Upřímnou soustrast celé rodině
buď silná ![]()
@Kyslíková děkuju
, snažíme se, byla těžce nemocná, ale nebyli jsme připravení…
@Macina13 upřímnou soustrast, je to smutné.
@Kačudis Přesně, je mi z toho blivno. Nejradši bych jim oběma nafackovala.
@Kyslíková ahojky no právě že dost dobře myslela jsem že to bude mnohem horší poprvé jsem to dělala před sestrou která mě navedla jak a co a pak už sama,, je pravda že poprvé se mi klepala ruka hhh ale pak už to bylo dobré.-) uvidíš zvládneš to levou zadní
Ahoj ženy ![]()
jinak v pátek jsem byla na tom UTZ, jak jsem se bála že me nic nebolí tak folikuly prý vypdají dobře, ještě mi zvedla dávku, v pondělí pýchám pregnyl a ve středu odběr vajíček ![]()
@Kačudis ahojky tak to je super.-) a kam chodíš do caru?
to já byla v pátek taky v caru meškám už týden a mám bolesti v podbříšku tak jsem si radši zašla na vyšetření,, tak těhu nejsem což jsem ráda bála jsem se mimoděložního slepák mi po 4 hodinách čekání taky vyloučili hh tak nevím čím to je v pondělí bych měla jít na vyvolávačku
@katkalaila chodim do Iscare.jo já už se taky těšim, jen aby všechno vyšlo tak jak má…tak uvidíš, a nemůžeš to mít z minulý stimulace rozházený? jinak už se těšíš až začneš vid? ![]()
@Kačudis aha tak tam jsem chodila taky ještě když byli v areálu zámečku ale to už je spousta let hhh
no právě že po opu kdy nedošlo k transferu i došla normálně a ted meška,, jo už se těším moc jen doufám, že po vyvolávačce dorazí co nejdřív,, četla jsem že některé holky na ní čekaly i 14 dní což je fakt psycho hh
@Kačudis píše:
Ahoj ženy
jinak v pátek jsem byla na tom UTZ, jak jsem se bála že me nic nebolí tak folikuly prý vypdají dobře, ještě mi zvedla dávku, v pondělí pýchám pregnyl a ve středu odběr vajíček
No vidíš
dobře to dopadlo! Tý jo, myslim na vás holky, @stiskoch by taky v týdnu měla mít OPU, tak držim palce! Ale musím se přiznat - trochu vám závidím - už bych taky chtěla, aby se něco dělooo!
@katkalaila píše:
@Kačudis aha tak tam jsem chodila taky ještě když byli v areálu zámečku ale to už je spousta let hhh
no právě že po opu kdy nedošlo k transferu i došla normálně a ted meška,, jo už se těším moc jen doufám, že po vyvolávačce dorazí co nejdřív,, četla jsem že některé holky na ní čekaly i 14 dní což je fakt psycho hh
Já dostala Agolutin jednou a Irma dorazila myslím nějak druhý den. ![]()
@peluche jé moc děkuju,, mám strach že budu čekat zase půl roku než to dostanu,, to by mě kleplo,,, už jsem mohla mít stimulku za sebou a ted nic,, ach jo když se to s.. tak se to se..
@katkalaila píše:
@peluche jé moc děkuju,, mám strach že budu čekat zase půl roku než to dostanu,, to by mě kleplo,,, už jsem mohla mít stimulku za sebou a ted nic,, ach jo když se to s.. tak se to se..
Ty už jsi někdy čekala půl roku na Irmu? ![]()
@peluche hh ne to ne,, ale při mém štěstí to tak dopadne.-))) ty jo kdybych měla tak dlouho čekat tak se asi oběsím hhh