Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jihanka
Jsem v Reprofitu, maji anesteziologa na punkce do 23.12. a pak jedou provoz kazdy den, ve svatky slouzi dopoledne sluzba 🙂
Holky, progesteron se bere po ET na oddálení menses, jestli to dobře chápu?🙂
@Jen.Jesterka píše:
Zavádím ho po ET dvakrát denně ale abych řekla pravdu nevím přesně na co 🤔
Čau holky, tak jsem dnes byla na kontrole. Sliznice je prý výstavní 7,13 mm a KET se naplánoval na příští pátek. Ode dneška mám zvýšit Estrofem na 4× denně a odpoledne nalepit estrahexal. 4.12. pichnout odpoledne ovitrelle, Od 5.12. budu na noc zavádět gyprodyl a od 6.12. píchat Agolutin.
Tak snad se v tom nezamotám a na Štědrý den dostanu ten nejkrásnější dárek že všech
![]()
Máte prosím někdo zkušenost s náplastí estrahexal a globule gyprodyl?
@Jen.Jesterka
Věřím jim dost tenhle věcem cvičila jsem hormonální jógu, teď zkouším kontryhelovy a je to horší než predtim…
@IvcaaC
Kontryhelovy caj piju na srovnani cyklu, pije se rano a vecer tyden pred menses jenom, to je dulezite, protoze pak uz je toho moc, je to silna bylina ![]()
Mozna by pomohli na te kynezio i terapeuticky ![]()
@Jen.Jesterka píše:
Na sliznici, ne? A ta ms asi taky. Ja ho vysadila a sup hned druhy den…
Tak já už mám ket za sebou a jedeme domů
teď 14 dní netrpělivého čekání ![]()
@Jen.Jesterka
No já jen doufam, aby ten KET udělali když jim hormony po hostech… Musím pak něco na tu podporu vyzkoušet děkuji za tipy ![]()
Ahoj, já byla na KET 23.11., na testu nic, ja vím, že je brzy, ale vím, že to nevyšlo a tak se už pomalu chystám na další Ket, který mě čeká kolem 28.12.
@Tvojeteta píše:
Ahoj, já byla na KET 23.11., na testu nic, ja vím, že je brzy, ale vím, že to nevyšlo a tak se už pomalu chystám na další Ket, který mě čeká kolem 28.12.
Obávám se že u mě to bude stejné jen cca o tři dny později. Mrzí mě to, držme si palce na příště ❤️️✊
@Jane 6985
Budem✊🏻
Myslím, že všechny jsme rády, že na to nejsme samy. procházet těma transferama je těžký, hormony sem, hormony tam a hlavně být vyrovnaný, myslet pozitivně a hlavně na to nemyslet vůbec…🤪
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.