Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 u me zjistena endometrioza, jinak ok.Dve neuspesne iui.Mame doma rok a pul stareho kluka a snazime se taky dva roky.No a taky pujde do dvou jestli bude moznost
Chyba…tri roky a pul…jsem to nejak popletla ![]()
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 u me zjistena endometrioza, jinak ok.Dve neuspesne iui.Mame doma rok a pul stareho kluka a snazime se taky dva roky.No a taky pujde do dvou jestli bude moznost
no my taky dve chceme uvidíme snad se to podaří ale nemáme děti tak proto ted užívám ten sprej chtěla bych něco i c není na předpis nevíš o něčem co by mi poomohlo ještě víc aby jsem byla připravená jestli kontryhel atd…?
@Bettynka22 píše:
Chyba…tri roky a pul…jsem to nejak popletla
@nikinka 123 tak to netusim cim vic by jsme si mohli pomoct
.jinak ja presne nevim…podle mojich vypoctu tak bych mela jit nekdy v tom tydnu od 19-25.10. Ale to vse zalezi na tom kolik dni budu muset pichat gonal. jinak ja narkozu mit budu a meli by me je pak vracet petidenni jestli to pujde dobre
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 tak to netusim cim vic by jsme si mohli pomoct.jinak ja presne nevim…podle mojich vypoctu tak bych mela jit nekdy v tom tydnu od 19-25.10. Ale to vse zalezi na tom kolik dni budu muset pichat gonal. jinak ja narkozu mit budu a meli by me je pak vracet petidenni jestli to pujde dobre
co to je petidenní co by měli vracet jsem ti nerozuměla ![]()
@nikinka 123 petidenni embryo, jako ze pet dni po oplodneni, pet dni po vyndani vajicek ![]()
Tak dneskka 3 de a furt sprejuji musim rict ms citim intenzivneji vic me boli bricho a aale chut k jidlu vetsi nemam ![]()
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 petidenni embryo, jako ze pet dni po oplodneni, pet dni po vyndani vajicek
aaha díky a to koli platiš prtze doktor mi reekl ze od druheho do pateho dnee se zavadí to by bylo snad lepsi tohle to co rikas udelat
@nikinka 123 rika se tomu prodlouzena kultivace a stoji to 3300kc urco je to lepsi, embryo je starsi tak ze podle meho silnejsi.
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 rika se tomu prodlouzena kultivace a stoji to 3300kc urco je to lepsi, embryo je starsi tak ze podle meho silnejsi.
e jina verze není než to že se neeudrží a to by mel snad doktor pozěhotenství ale co se stane když je vajíčko dobré oplodněné a vložené a proste se zjístí že neni ta dotycna tehotna to prave nechapu jedine si myslím ž je více procentní t@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 rika se tomu prodlouzena kultivace a stoji to 3300kc urco je to lepsi, embryo je starsi tak ze podle meho silnejsi.jo? a je to lepsi asi k vuli tomu ze otehotní se potom vlastne jisteji? no a co když je vajicko dobre oplodnene pripravene a testujou a neotehotni tto je to ze se neudrzi a to by snad doktor mel zjistit zavisi prece na tom sliznice ne? no jinac nevím proc by jinak se to nestalo
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 tak to netusim cim vic by jsme si mohli pomoct.jinak ja presne nevim…podle mojich vypoctu tak bych mela jit nekdy v tom tydnu od 19-25.10. Ale to vse zalezi na tom kolik dni budu muset pichat gonal. jinak ja narkozu mit budu a meli by me je pak vracet petidenni jestli to pujde dobre
mas strach z anelgetik ja prave z narkozy
@nikinka 123 ty jo tak to nevim, ja mam za to ze kdyz je embryo starsi tak bude mit vetsi silu se zakousnout, zahnizdit. Jinak z narkozy strach nemam, uz jsem ji mela trikrat, naopak se tesum na usinani, to me bavi
. Musi se to brat trocgu s humorem ![]()
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 ty jo tak to nevim, ja mam za to ze kdyz je embryo starsi tak bude mit vetsi silu se zakousnout, zahnizdit. Jinak z narkozy strach nemam, uz jsem ji mela trikrat, naopak se tesum na usinani, to me bavi. Musi se to brat trocgu s humorem
Ja si to tez myslim ze je to lepsi urcite protoze je starší asi to same budu chtit davam si dve tak u obou
@nikinka 123 ja jdu zitra na prvni kontrolni utz, vlastne 4.den stimulace, tak jsem docela zvedava co se dozvim noveho ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.