Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj. Osobni zkusenost nemam, ale cetla jsem, ze se to hodne holkam stavalo a je to bezne. Zbytecne bych se nestresovala a pokud to neprestane nebo se pridaji jine komplikace radeji zavolej zitra dr. Jak se OPU povedlo? Kolik vajicek? I.
Pri prvnim ivf vubec nic. Ted je to horší. Asi proto, že mi toho odebrali více. 18 folikulů a v nich bylo 17 oocytů
tak právě nevim, jak je to se špiněním
@Anonymní píše:
Pri prvnim ivf vubec nic. Ted je to horší. Asi proto, že mi toho odebrali více. 18 folikulů a v nich bylo 17 oocytůtak právě nevim, jak je to se špiněním
Wau no tak to je parada!:) to musi vyjit!:) drzim palce a davej vedet o dalsim vyvoji! Zkus si to napsat do googlu vyhodilo mi to nekolik starsich diskuzi:) a podle nich je to normalni. I.
Anonymni I. Ahoj já ti říkala, že se menstruace po OPU dostavý dřív. Já měla odběr den po tobě, a dneska už to mám taky
Tak přeju hodně štěstí v Ketu ![]()
@Maty35 jee no vidis to
a ty budes moct jit taky na KET nebo cekas na tu genetiku? A udrzely se vsichni?:) I.
Ahoj holky. Já jdu zítra na ultrazvuk a dr. říkal že když to bude v pohode tak sobota nebo neděle půjdu na odběr. Nechali vás po odberu doma nebo jste hodily do práce. Já ji mám dost fizicky náročnou
@Jolana80 píše:
Ahoj holky. Já jdu zítra na ultrazvuk a dr. říkal že když to bude v pohode tak sobota nebo neděle půjdu na odběr. Nechali vás po odberu doma nebo jste hodily do práce. Já ji mám dost fizicky náročnou
Včera opu, dnes sedim v praci. Ale ja jsem kancelarska krysa. Kazda to zvladame jinak. Nabidnou ti nemocenskou, tak toho vyuzij, jestli mas fyzicky narocnou. Ja teda jsem rada, ze si dojdu na zachod. Clovek nesmi zvedat nic těžkého
Já pracuji jako vedoucí v masne takže denně mi přijde pod rukama tak 800 kilo masa a uzenin. Všechno to musím převážit jestli souhlasí váha ![]()
@Jolana80 tak to bych si ji byt tebou nechala napsat nebo si vzala na dva dny dovcu. Me ji teda nenabizely, ale chytla me do toho jeste nemoc takze sem doma nastesi byla, protoze druhy a treti den jsem mela celkem bolesti bricha a spatne se mi i chodilo. I.
@Anonymní píše:
@Jolana80 tak to bych si ji byt tebou nechala napsat nebo si vzala na dva dny dovcu. Me ji teda nenabizely, ale chytla me do toho jeste nemoc takze sem doma nastesi byla, protoze druhy a treti den jsem mela celkem bolesti bricha a spatne se mi i chodilo. I.
Tak to si asi vemu dovolenou a když jsem nenechávají vajíčka zamrazit tak za jak dlouho se vracejí zpátky ![]()
@Jolana80 byva to za pet dni. Pokud sis nechala dat prodlouzenou kultivaci. Budto se vklada 3 denni embrio nebo 5 denni. Snad to rikam dobre:) I.
@Anonymní píše:
@Jolana80 byva to za pet dni. Pokud sis nechala dat prodlouzenou kultivaci. Budto se vklada 3 denni embrio nebo 5 denni. Snad to rikam dobre:) I.
Děkuji. Teď jen doufat že bude všechno tak jak má
@Jolana80 Ahojky:-) já si po punkci vzala taky dva dny volna, taky mi to doporučili vzhledem k moji práci a byla jsem za to rada, v sobotu (den po punkci) jsem se fakt spis ploužila
PN si beru až zítra po transferu ![]()
@Pavlifa Ahoj. Na konec jsem se rozhodla že si vemu taky dovcu a až mi něco vrátí tak si vemu neschopenku. Se svojí práci nemám šanci aby se to chytlo
Holky vam pisou neschopenky po transferu? Me rekly, ze to neni potreba. A delam smeny normalne nocni. Ale nemam fyzicky namahavou praci. Spise sedavou s chozenim po kanclu sem tam. I.
Ahoj. Osobni zkusenost nemam, ale cetla jsem, ze se to hodne holkam stavalo a je to bezne. Zbytecne bych se nestresovala a pokud to neprestane nebo se pridaji jine komplikace radeji zavolej zitra dr. Jak se OPU povedlo? Kolik vajicek? I.