Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a právě, aby vzali buňku na tu genetiku a neublížili mu, tak musí už embryjko začít koukat z obalu ![]()
@Maty35 aha takze jestli to chapu dobre tak z tech 3 ti uz delali genetiku a museji ji udelat u vsech takze u tehlech dvou cekaji aby to mohly udelat? A vsechny dobry znamky? To je parada:) ja mam tez pet jen dve horsi po dvou:) fakt poprve se tesim na MS a prijde mi, ze je to jeste tak daleko:( jsem 16 dc. I.
@anonymní Čekají u všech, těm třem to prý taky neuškodí, když ještě malinko dospějí
Budou brát genetiku až zítra. A pak je zamrazí. Akorát, že ta genetika bude trvat… 2-5 týdnů.. To zase budou nervy
Jeee to máš krásný, tři jedničky, super
Já ještě známky nevím, furt se vyvyjejí. Hele prej po stimulaci menstruace většinou příjde trošku dřív, jelikož ti urychlý ovulaci ![]()
@Maty35 jestli to dobre chapu no..😂 rikaly snad 1-AA,1AB,1BB. 1 znamky 2 a 1 znamky 2/3 tak sly spolu. Mam to hezky postupne😂 a snad je mezi nimi ten sampion/ka
takze ty nevis jestli bude ket uz ted po MS? Nebo ti ho daji i kdyz nebude genetika hotova? No ja to uz tak mela obcas uz po 24 dnech. Nekdy po 31 kdy uz sem doufala a pak par mesicu po 24,25.. tak uvidime. I.
@Bella889
Doufam, ze si po OPU v poradku. Vubec si se nam dnes neozvala. Myslim na tebe
I.
Ahojky tak jsem to dnes ráno dostala začínám dnes brát Prednisol. zitra první injekce Bemfoly…je tu někdo kdo začíná stimulovat se mnou?
@Anonymní píše:
Tak to je parada:) drzim palce a ozvy se:) I.
Tak vyšlo to dostala jsem Bemfolu a začátkem měsíce příštího začínám stimulovat 😁 mám strach a zároveň se těším
Mám to podobně. Vcera jsem si byla pro léky a začátkem příštího měsíce začínám stimulovat.
Tak parada!:) tak se ozyvejte holky, kdyztsk muzeme pak zalozit listopadove vlakno. Ja totiz podobne pujdu na KET:) vsichni ted budeme cekat na MS
a kam chodite do CAR? I.
@Anonymní píše:
Tak parada!:) tak se ozyvejte holky, kdyztsk muzeme pak zalozit listopadove vlakno. Ja totiz podobne pujdu na KET:) vsichni ted budeme cekat na MS![]()
a kam chodite do CAR? I.
Určitě budeme, já do eurofertilu v Ostravě 🙂
@Anonymní píše:
Určitě budeme, já do eurofertilu v Ostravě 🙂
Kdyžtak založíš ho? 😂 😂 jsem tady nováček tak celkem nevím jak se s tím pracuje
@Anonymní píše:
Kdyžtak založíš ho? 😂 😂 jsem tady nováček tak celkem nevím jak se s tím pracuje
Dobre:) kdyztak dej na konci zpravy nejaky znak at u anonymu poznam ze jsi to ty:) I.
@Anonymní píše:
Dobre:) kdyztak dej na konci zpravy nejaky znak at u anonymu poznam ze jsi to ty:) I.
Dobra
A.
@Pavlifa drzim palce at je ti pak dobre a mas hodne vajicek
pak se koukej ozvat
I.