IVF Říjen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1165
14.10.20 18:40

No a právě, aby vzali buňku na tu genetiku a neublížili mu, tak musí už embryjko začít koukat z obalu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.20 20:00

@Maty35 aha takze jestli to chapu dobre tak z tech 3 ti uz delali genetiku a museji ji udelat u vsech takze u tehlech dvou cekaji aby to mohly udelat? A vsechny dobry znamky? To je parada:) ja mam tez pet jen dve horsi po dvou:) fakt poprve se tesim na MS a prijde mi, ze je to jeste tak daleko:( jsem 16 dc. I.

• Citovat
  • Upravit
1165
14.10.20 20:10

@anonymní Čekají u všech, těm třem to prý taky neuškodí, když ještě malinko dospějí :-) Budou brát genetiku až zítra. A pak je zamrazí. Akorát, že ta genetika bude trvat… 2-5 týdnů.. To zase budou nervy :-( Jeee to máš krásný, tři jedničky, super :-) Já ještě známky nevím, furt se vyvyjejí. Hele prej po stimulaci menstruace většinou příjde trošku dřív, jelikož ti urychlý ovulaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.20 20:20

@Maty35 jestli to dobre chapu no..😂 rikaly snad 1-AA,1AB,1BB. 1 znamky 2 a 1 znamky 2/3 tak sly spolu. Mam to hezky postupne😂 a snad je mezi nimi ten sampion/ka :pankac: takze ty nevis jestli bude ket uz ted po MS? Nebo ti ho daji i kdyz nebude genetika hotova? No ja to uz tak mela obcas uz po 24 dnech. Nekdy po 31 kdy uz sem doufala a pak par mesicu po 24,25.. tak uvidime. I.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.20 20:26

@Bella889
Doufam, ze si po OPU v poradku. Vubec si se nam dnes neozvala. Myslim na tebe :kytka: I.

• Citovat
  • Upravit
15.10.20 07:35

Ahojky tak jsem to dnes ráno dostala začínám dnes brát Prednisol. zitra první injekce Bemfoly…je tu někdo kdo začíná stimulovat se mnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.20 17:40
@Anonymní píše:
Tak to je parada:) drzim palce a ozvy se:) I.

Tak vyšlo to dostala jsem Bemfolu a začátkem měsíce příštího začínám stimulovat 😁 mám strach a zároveň se těším

• Citovat
  • Upravit
123
15.10.20 19:16

Mám to podobně. Vcera jsem si byla pro léky a začátkem příštího měsíce začínám stimulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.20 19:25

Tak parada!:) tak se ozyvejte holky, kdyztsk muzeme pak zalozit listopadove vlakno. Ja totiz podobne pujdu na KET:) vsichni ted budeme cekat na MS :pankac: :pocitac: a kam chodite do CAR? I.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.20 20:47
@Anonymní píše:
Tak parada!:) tak se ozyvejte holky, kdyztsk muzeme pak zalozit listopadove vlakno. Ja totiz podobne pujdu na KET:) vsichni ted budeme cekat na MS :pankac: :pocitac: a kam chodite do CAR? I.

Určitě budeme, já do eurofertilu v Ostravě 🙂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.20 21:17
@Anonymní píše:
Určitě budeme, já do eurofertilu v Ostravě 🙂

Kdyžtak založíš ho? 😂 😂 jsem tady nováček tak celkem nevím jak se s tím pracuje

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.20 21:25
@Anonymní píše:
Kdyžtak založíš ho? 😂 😂 jsem tady nováček tak celkem nevím jak se s tím pracuje

Dobre:) kdyztak dej na konci zpravy nejaky znak at u anonymu poznam ze jsi to ty:) I.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.20 21:26
@Anonymní píše:
Dobre:) kdyztak dej na konci zpravy nejaky znak at u anonymu poznam ze jsi to ty:) I.

Dobra :) A.

• Citovat
  • Upravit
409
16.10.20 08:54

Ahoj holky, tak už ležím na klinice a čekám na odběr :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.20 09:01

@Pavlifa drzim palce at je ti pak dobre a mas hodne vajicek :srdce: pak se koukej ozvat :srdce: I.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex