Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Julietula celková vyšetření co po mě chtěli jako je spermio od pritele, genetika, hormonální profil mám za sebou a děkuji za radu
Akorat jeste dodam co rikaly me. Pojistovna ma mesic na schvaleni. Tak se bojim, aby vam to pak nebrzdily oni. Ja sla na IUI na posledni pokus a uz jsme vyplnovali zadanku na IVF prave kvuli tomu, aby se to stihlo a pak se necekalo. Nase klinika ma dane, ze se plati zaloha 18 tis. Na zakrok a kdyz to neni schvalene tak 32 tis. A to je celkem rozdil.
@Bella889 az budes ok dej vedet. Myslim na tebe jak si to cele zvladla a kolik mas vajicek ❤️️ I.
@Anonymní píše:
Akorat jeste dodam co rikaly me. Pojistovna ma mesic na schvaleni. Tak se bojim, aby vam to pak nebrzdily oni. Ja sla na IUI na posledni pokus a uz jsme vyplnovali zadanku na IVF prave kvuli tomu, aby se to stihlo a pak se necekalo. Nase klinika ma dane, ze se plati zaloha 18 tis. Na zakrok a kdyz to neni schvalene tak 32 tis. A to je celkem rozdil.
No zítra jdu k dr. Na kliniku tak uvidím, jak jsem se s nim bavila tak u mě na klinice se platí vše až po provedení. A také říkal ze se to muže udělat i během procesu na čekání pojišťovny. Jelikož jsem bez obou vejcovodu, tak nevidí problém v tom aby mi to schválili. Uvidíme no.
@Anonymní píše:
No zítra jdu k dr. Na kliniku tak uvidím, jak jsem se s nim bavila tak u mě na klinice se platí vše až po provedení. A také říkal ze se to muže udělat i během procesu na čekání pojišťovny. Jelikož jsem bez obou vejcovodu, tak nevidí problém v tom aby mi to schválili. Uvidíme no.
Tak to je parada:) drzim palce a ozvy se:) I.
@Anonymní píše:
Ten doxyhexal dávají místo toho doxybene, Clexane je na ředění krve, Estrofem asi na sliznici a Agolutin vůbec netušíma ještě zobu kyselinu listovou.
Jinak jsem si dnes dělala test a byl negativní, takže nás nejspíš čeká KET
Myslis, ze uz je to ztracene?:( to me mrzi, ale je dobre, ze nejsi negativni! Priste to urcite dopadne. Ja budu mit tez ket za mesic. Ale byt tebou jeste to za dva dny zkusim, kdyz neprijde MS. Nekde pry radi az za 17 dni testovat. I.
@Anonymní píše:
Ano, musím souhlasit, také jsme žádali na pojišťovnu při posledním iui a zálohu jsme měli 15000,ted už stimulují a léky co doplácí mi nestačili takže už jsem platila i za další hormony🙂.
@Anonymní píše:
Myslis, ze uz je to ztracene?:( to me mrzi, ale je dobre, ze nejsi negativni! Priste to urcite dopadne. Ja budu mit tez ket za mesic. Ale byt tebou jeste to za dva dny zkusim, kdyz neprijde MS. Nekde pry radi az za 17 dni testovat. I.
Podle caru mám testovat 16.10. a v případě, že to bude negativní, tak jít na krev a pak se uvidí co dál… Takže ještě malinkou naději mám. Jinak mám za sebou 4× neúspěšně IUI.
Mě by ms asi přijít neměla, dokud si píchám ten Agolutin myslím.
Me jeste leky naopak zbyli tak doufam, ze je vezmou zpet a odectou to. Nezazil to nekdo? No vidis jeste to neni ztracene:) ja budu dnes volat v 13:30 jak jsme nakonec dopadli a kolik mame mrazacku. Tak sem nervozni!! Ja mela 3 neuspesne IUI a k ET bohuzel nedojde az KET. Kolik mas mrazacku? I.
@Anonymní píše:
Me jeste leky naopak zbyli tak doufam, ze je vezmou zpet a odectou to. Nezazil to nekdo? No vidis jeste to neni ztracene:) ja budu dnes volat v 13:30 jak jsme nakonec dopadli a kolik mame mrazacku. Tak sem nervozni!! Ja mela 3 neuspesne IUI a k ET bohuzel nedojde az KET. Kolik mas mrazacku? I.
Měla jsem 22 folikulů, 16 vajíček, 11 oplodněných a v den ET byly k mrazení 3 blastocysty + ještě nějaký jestli došly do blastocysty. Faktura mi přišla na 3-5 slámek. Pozítří tam Budu volat výsledek TT tak budu vědět přesně. Já ještě mezi třetí a čtvrtou IUI byla na laparce, tak jsem do ní vkládala velký naděje.
Tak jsem ted mluvila s laborkou. Ja mela 12 folikulu z toho 8 vajicek. 7 se podarilo oplodnit a mam pet mrazacku. 3 znamky 1. 1 znamky 2 a jedno 2-3 takze ty dve horsi sly spoku. Tak ted cekat na MS… I.
@Anonymní píše:
Tak jsem ted mluvila s laborkou. Ja mela 12 folikulu z toho 8 vajicek. 7 se podarilo oplodnit a mam pet mrazacku. 3 znamky 1. 1 znamky 2 a jedno 2-3 takze ty dve horsi sly spoku. Tak ted cekat na MS… I.
![]()
Jsem zvědavá jaký léky mi uberou nebo naopak přidaj.
Holky to jsou nervy… Odpolko volali zase z laborky, z těch 7 oplodněných máme na 5. dnu 5 blastocyst. 2 jsou časný, proto je musíme ještě nechat kultivovat do zítra, aby se z nich dali odebrat buňky na PGD. Doufám, že to všechny dají a pak s nima pěkně do mrazáčku ![]()
@Maty35 co znamena ze jsou casna? Ja tomuhle jeste moc nerozumim. Sotva jsem pobrala co znamenaji ty znamky. Jeste se budu muset poradne zeptat doktora az tam pujdu. Jinak drzim palce! I.
Jak bych to lajcky řekla… Je to první stadium z pěti ty blastocysty. V prvním je embryo ještě plně uzavřený v obalu, od druhého už se začiná utvářet místo - otvor, kterým embryo v pátým stadiu opustí obal a může se zahnízdit ve sliznici.
@Julietula celková vyšetření co po mě chtěli jako je spermio od pritele, genetika, hormonální profil mám za sebou a děkuji za radu