IVF Říjen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
8.10.20 14:28

Tak paráda, to je myslím krásný výsledek. Drzim palce ať se jim dari.😉Já mám za sebou 6 neúspěšných IUI. A tady se trochu bojím ty narkózy. Chteli po vás předoperační vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.10.20 14:54

Po me predoperacni nechteji. Narkoza je kratka. Jdu jeste v pondeli na ultrazvuk. Folikul mam hodne, ale jsou jeste male. Takze v pondeli se dovim zda pujdu ve stredu nebo ve ctvrtek. Uvidime. Tesim se at uz to je za mnou a snad vse dopadne dobre 🍀 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.20 15:18

Po me predoperacni chteli. Zarizovala sem si ho ale u sve Dr. Narkozy se bat nemusis. Ja se spis tesila, az me uspi. Protoze lezet tam s prikurtovanyma nohama a nad tebou asi 10 lidi a nedarilo se jim mi napichnout zilu tak to bylo neprijemny. Rikala jsem si at uz spim.. a pak ti jen reknou at myslis na neco hezkeho a ze zaciname a uz nic nevis😂 kdyby si k tomu chtela vedet neco vic klidne se ptej nebo rekni a napisu SZ I.

• Citovat
  • Upravit
8.10.20 15:31

Ahojky tak mám doma už léky v lednici dne 20dc tak počítám cca za 6 dní přijde ms. Jedine co je divné nechtějí mi napsat neschopenky prý až v den odběru vajíček…Tak přemýšlím jestli by mi neschopenku nenapsala obvodní co myslíte jak jste to měli vy?. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.10.20 15:56

Ja neschopenku nemam, az od dalsiho tydne mam 14 dovcu abych mela klid pred tim zakrokem a par dni po ale pak se vratim do prace. Mam sedavou praci. Pokud nebude stres a budu to zvladat tak neschopenku nechci. Ale udelej to podle sebe a pokud potrebujes klid tak si ji nech napsat.
Narkozy se nebojim, spis se tesim. Mam za sebou par operaci takze narkozy znam a libi se mi jak me to vypne :D s nohama do praku jsem ji jeste nemela ale urcite to bude v pohode.
Zitra ti tedy reknou kolik se jich oplodnilo a budes si nechavat mrazit dalsi? Za 5 dni tzn v utery jdes na zavedeni zpet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.20 18:09

Ja si neschopenku tez psat nenechala. Nedelam fyzicky namahavou praci a mame ted podstav tak moc ani nechci vysvetlovat proc za me musi kolegove slouzit. Delam smeny nonstop provoz. Jinak sem zitra mela jit na nocni a od te doby co sem dnes prijela resim neco jineho:( v pondeli mi zaclo byt trochu spatne a v caru jsem to rikala a pry na odber ok. To by mi muselo byt jo zle. No a dnes po prijezdu, mi volali z prace, ze jedna pani s kterou jsem byla trochu v kontaktu je pozitivni a druha s kterou jsem byla vic v kontaktu lezi v horeckach a ceka na vysledek testu:( takze ja ted sem uplne ko:( a nevim co bude:( musim rano zavolat doktorce a jit co nejdrive na testy abych zjistila, zda vubec budu moct jit na zavedeni:( uz me stve jak se vse stavi proti me:( a nevim zda jsem dnes neohrozila plny sal:( teplotu sem nemela tak to nikdo moc neresil:( mela bych jit v utery na transfer od zitra mam brat utros 2-2-2. A budu brzy vstavat a volat a zarizovat testy:( I.

• Citovat
  • Upravit
51
8.10.20 18:44

Tvl to je hruza. Ale pokud ti je dobre a nerozjeli se ti priznaky, tak se nestresuj, pokud mas nocni a tak asi bych marodila. Kazdopadne kasli na kolegy, ted jde o tebe a mimi. Prace tyden pocka. Taky mam hruzu abych nekde neco nechytla. Proto mam radsi dovcu. Kolegyne dnes uz taky prskala a smrkala. Nechceme to prece odkladat? Prace pocka. At je ti brzo lip. A nenervuj se😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.20 19:01

No me uz je relativne i dobre, ale na testy musim. Uvidime co rekne zitra doktorka treba je to jen schoda nahod:( no v praci ted zavrou asi vsechny z te jedne stanice do karanteny takze to tam je stejne v prd.. u me je nejhorsi ze stridam stanice a mohla bych to roznest dal:( hlavne abych to nemela a mela jen nachlazeni a mohla na transfer:( dekuji za podporu. I.

• Citovat
  • Upravit
409
9.10.20 03:39

@Zoe09 Ahojky, tohle jsem řešila i já. Jelikož nám otěhotnět šlo, i když to nedopadlo, tak jsme zkoušeli do poslední chvíle. Takže jsem se domluvila, že pokud mi vynechá ms udělám si test. Ještě mi to komplikoval víkend. Nicméně na testech byl v obou případech silnější dušík. Ale odpo jsem to dostala. V pondělí ráno jsem klusala na kliniku, na utz samozřejmě nic vidět nebylo, takže hcg. To byli negativní, tudíž jsem nafasovala hormony a od úterý píchám. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
9.10.20 04:01

Holky co se tyče covidu děs. Pracuji v nemocnici, takže kolegyně a kolegové postupně odpadávají, nám přibývá služeb, takže jedeme bez volna a opravdu tahem. Vedení všem zrušilo dovolenou, tak pokud mě neuvolní na odběr a na transfer, půjdu na pn. I když nechci primárně. Ale vím, že tady v klidu nebudu. Vůbec nevím co dělat. Na testu jsem byla, sice negativní, ale taky se bojím, že testují příliš brzo. A mám obavu, zda mě v případě pozitivního covidu vezmou v CARu na sál. I když my operujeme i covid+, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.20 09:49

@Pavlifa achjo tak to je naprd tahle doba:( snad te nemuzou nepustit na odber vajicek ne? Ja sd zachvili chystam na test. A teda dost sem odber podcenila.. necekala jsem, ze me bude dnes bolet cele bricho a budu rada, kdyz nekam dojdu:( puvodne jsem mela jit na nocni.. misto toho test na covid a postel.:( jeste to mam zhorsene o ten kasel protoze se mi pokazde to bricho sevre a boli jak cert:( I.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.20 13:38

Holky tak 7 z 8 se podarilo oplodnit. Zavolat si mam znovu v pondeli. To sou strasny nervy kdez by to dotahli vsichni! I.

• Citovat
  • Upravit
123
9.10.20 15:03

To je parádní, určitě se jim bude dařit! Držím palce! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.10.20 19:49

Tak zatim ti to vychazi krasne. Super sikovna :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.20 19:59

Dekuju holky!:) myslim i na vas davejte vedet! Bohuzel se jeste nemohu radovat, kdyz nevim kolik jich zustane. Ale snad co nejvice! :cert: Jinak druhy den poOPU byl pro me horsi jak prvni. Boli me cele bricho od zaludku a sotva se plouzim doma. Uz je to zase trochu lepsi, ale nevim teda kdo chtel druhy den do prace jestli je to dobry napad. A byla sem dnes na testu na covid:-/ tak cekam na vysledky. Obe me kolegine jsou potvrzene. I.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex