Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak paráda, to je myslím krásný výsledek. Drzim palce ať se jim dari.😉Já mám za sebou 6 neúspěšných IUI. A tady se trochu bojím ty narkózy. Chteli po vás předoperační vyšetření?
Po me predoperacni nechteji. Narkoza je kratka. Jdu jeste v pondeli na ultrazvuk. Folikul mam hodne, ale jsou jeste male. Takze v pondeli se dovim zda pujdu ve stredu nebo ve ctvrtek. Uvidime. Tesim se at uz to je za mnou a snad vse dopadne dobre 🍀 😇
Po me predoperacni chteli. Zarizovala sem si ho ale u sve Dr. Narkozy se bat nemusis. Ja se spis tesila, az me uspi. Protoze lezet tam s prikurtovanyma nohama a nad tebou asi 10 lidi a nedarilo se jim mi napichnout zilu tak to bylo neprijemny. Rikala jsem si at uz spim.. a pak ti jen reknou at myslis na neco hezkeho a ze zaciname a uz nic nevis😂 kdyby si k tomu chtela vedet neco vic klidne se ptej nebo rekni a napisu SZ I.
Ahojky tak mám doma už léky v lednici dne 20dc tak počítám cca za 6 dní přijde ms. Jedine co je divné nechtějí mi napsat neschopenky prý až v den odběru vajíček…Tak přemýšlím jestli by mi neschopenku nenapsala obvodní co myslíte jak jste to měli vy?. ![]()
Ja neschopenku nemam, az od dalsiho tydne mam 14 dovcu abych mela klid pred tim zakrokem a par dni po ale pak se vratim do prace. Mam sedavou praci. Pokud nebude stres a budu to zvladat tak neschopenku nechci. Ale udelej to podle sebe a pokud potrebujes klid tak si ji nech napsat.
Narkozy se nebojim, spis se tesim. Mam za sebou par operaci takze narkozy znam a libi se mi jak me to vypne
s nohama do praku jsem ji jeste nemela ale urcite to bude v pohode.
Zitra ti tedy reknou kolik se jich oplodnilo a budes si nechavat mrazit dalsi? Za 5 dni tzn v utery jdes na zavedeni zpet?
Ja si neschopenku tez psat nenechala. Nedelam fyzicky namahavou praci a mame ted podstav tak moc ani nechci vysvetlovat proc za me musi kolegove slouzit. Delam smeny nonstop provoz. Jinak sem zitra mela jit na nocni a od te doby co sem dnes prijela resim neco jineho:( v pondeli mi zaclo byt trochu spatne a v caru jsem to rikala a pry na odber ok. To by mi muselo byt jo zle. No a dnes po prijezdu, mi volali z prace, ze jedna pani s kterou jsem byla trochu v kontaktu je pozitivni a druha s kterou jsem byla vic v kontaktu lezi v horeckach a ceka na vysledek testu:( takze ja ted sem uplne ko:( a nevim co bude:( musim rano zavolat doktorce a jit co nejdrive na testy abych zjistila, zda vubec budu moct jit na zavedeni:( uz me stve jak se vse stavi proti me:( a nevim zda jsem dnes neohrozila plny sal:( teplotu sem nemela tak to nikdo moc neresil:( mela bych jit v utery na transfer od zitra mam brat utros 2-2-2. A budu brzy vstavat a volat a zarizovat testy:( I.
Tvl to je hruza. Ale pokud ti je dobre a nerozjeli se ti priznaky, tak se nestresuj, pokud mas nocni a tak asi bych marodila. Kazdopadne kasli na kolegy, ted jde o tebe a mimi. Prace tyden pocka. Taky mam hruzu abych nekde neco nechytla. Proto mam radsi dovcu. Kolegyne dnes uz taky prskala a smrkala. Nechceme to prece odkladat? Prace pocka. At je ti brzo lip. A nenervuj se😉
No me uz je relativne i dobre, ale na testy musim. Uvidime co rekne zitra doktorka treba je to jen schoda nahod:( no v praci ted zavrou asi vsechny z te jedne stanice do karanteny takze to tam je stejne v prd.. u me je nejhorsi ze stridam stanice a mohla bych to roznest dal:( hlavne abych to nemela a mela jen nachlazeni a mohla na transfer:( dekuji za podporu. I.
@Zoe09 Ahojky, tohle jsem řešila i já. Jelikož nám otěhotnět šlo, i když to nedopadlo, tak jsme zkoušeli do poslední chvíle. Takže jsem se domluvila, že pokud mi vynechá ms udělám si test. Ještě mi to komplikoval víkend. Nicméně na testech byl v obou případech silnější dušík. Ale odpo jsem to dostala. V pondělí ráno jsem klusala na kliniku, na utz samozřejmě nic vidět nebylo, takže hcg. To byli negativní, tudíž jsem nafasovala hormony a od úterý píchám. ![]()
Holky co se tyče covidu děs. Pracuji v nemocnici, takže kolegyně a kolegové postupně odpadávají, nám přibývá služeb, takže jedeme bez volna a opravdu tahem. Vedení všem zrušilo dovolenou, tak pokud mě neuvolní na odběr a na transfer, půjdu na pn. I když nechci primárně. Ale vím, že tady v klidu nebudu. Vůbec nevím co dělat. Na testu jsem byla, sice negativní, ale taky se bojím, že testují příliš brzo. A mám obavu, zda mě v případě pozitivního covidu vezmou v CARu na sál. I když my operujeme i covid+, že…
@Pavlifa achjo tak to je naprd tahle doba:( snad te nemuzou nepustit na odber vajicek ne? Ja sd zachvili chystam na test. A teda dost sem odber podcenila.. necekala jsem, ze me bude dnes bolet cele bricho a budu rada, kdyz nekam dojdu:( puvodne jsem mela jit na nocni.. misto toho test na covid a postel.:( jeste to mam zhorsene o ten kasel protoze se mi pokazde to bricho sevre a boli jak cert:( I.
Holky tak 7 z 8 se podarilo oplodnit. Zavolat si mam znovu v pondeli. To sou strasny nervy kdez by to dotahli vsichni! I.
Dekuju holky!:) myslim i na vas davejte vedet! Bohuzel se jeste nemohu radovat, kdyz nevim kolik jich zustane. Ale snad co nejvice!
Jinak druhy den poOPU byl pro me horsi jak prvni. Boli me cele bricho od zaludku a sotva se plouzim doma. Uz je to zase trochu lepsi, ale nevim teda kdo chtel druhy den do prace jestli je to dobry napad. A byla sem dnes na testu na covid:-/ tak cekam na vysledky. Obe me kolegine jsou potvrzene. I.