IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
217
2.4.25 12:52

@Sanus699 Vánoční dárečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
2.4.25 13:25

@Detatkocislodve No koza jsem 🙈 Jsem nervózní, že je čárka skoro stejná jako včera, i když vím, že testovat se má obden. Ale víme, že to člověku nedá :roll: No a pak jsem si koupila webinář od naturoterapeutky na endometriózu o snažení o dítě a těhotenství s endo a když jsem to poslouchala, tak z toho mám akorát pocit, že všechno je na nic, veškerý postup blbě, všechny vitamíny z lékaren na nic, hormony od doktorů na nic… No moc mi to nepomohlo. Takže i když mi hodně pomohl její protokol - vyřadit jedy ze stravy a endo po roce od operace viditelná nikde není, tak tento webinář mi teda 2× nepřidal 🙈

Takže ty máš jít do Caru až za 3 týdny od KET? 8o To je dlouhá doba. Když dnes jsi 14 den. Já mám jít 13. den na krev do Caru. Ale UTZ se pak myslím dělá až za dalších 14 dní a nevím jestli tam nebo už u klasického gyndaře :think:… Já myslím, že by tam pidibublinka být vidět mohla… to budeš jakoby v pátém týdnu a něco (nevím jestli se tedy říká 6tý týden?) cca a myslím, že když jsem byla tenkrát těhotná, tak mám dodnes fotku těch bublinek (byla to dvojčata) schovanou zhruba z toho týdne. Ale to byly opravdu jen dva malé černé flíčky. Pak mám ještě jednu zhruba se sedmého týdne a to je tam vidět i prcek v bublině (zůstal jeden, pak žádný :,( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.4.25 18:01

Chápu tvé rozpaky, že se ti nezdá, že by čárka sílila, ale ona SÍLí :hug: Nestresuj se, miminko je tam, roste a daří se mu a je jedno, jak ses k němu dostala, jestli nesprávným postupem lékařů ( dle té terapeutky) nebo něčím jiným. I kdyby se zadařilo při šamanských tancích, pořád je to jenom o náhodě, štěstí a hlavně přírodě ❤️Tak klídek holka, všechno je tak, jak má být. :kytka: Terapeutku vypusť, protože díky ní jsi rozviklaná, trápíš sebe i miminko. Ber to tak, že jsi přišla jenom o pár peněz, něco ti to třeba dalo, ale rozhodně si kvůli tomu nenech vzít :srdce: Hoď si nohy nahoru, dej si oblíbený čaj, pusť si pohádku a pohodinda :dance:

Moc mě mrzí, že jsi přišla o dvojčátka. Třeba to tak mělo být, něco nebylo v pořádku a příroda věděla, co dělá. :hug: A dovede tě tam, kde budeš chovat jiné miminko a budeš MÁMA :kytka:
Věřím tomu! 🙏

Ráda bych viděla i bublinku, hrozně se těším. Kéž by ten čas chtěl rychle utéct :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
2.4.25 20:37

@Detatkocislodve Děkuji, jsi moc hodná :srdce: Ta podpora tady je neskutečná :hug: Máš pravdu, vypustím to z hlavy a vezmu si z toho jen to, co by mi teď k něčemu mohlo být. Hodně mě uklidnilo, že jsem dnes byla na krevním rozboru, klasický krevní obraz a vitamíny B6, kyselina listová, železo (toho mám celý život málo) a všechno v pořádku :srdce: Takže prcek u mě nestrádá. V tom případě myslím, že i „blbé vitamíny z lékárny“ přeci jen k něčemu jsou. Beru už dlouhou dobu Femibion 1. Takže nebudu se stresovat, že jsou na trhu lepší věci, protože to je tak vždycky. A mimochodem na šamanství ta naturoteraoeutka zrovna je :lol: a mě to docela hodně láká to do budoucna vyzkoušet :lol:

Poprvé jsem potratila před osmi lety v začátku těhotenství. Po druhé před čtyřmi lety také v sedmém nebo osmém týdnu ta dvojčátka. Ani nevím kde se vzala, neměli jsme nikdo v rodině dvojčata. No a do třetice to snad bude toho nejlepšího.

Uvidíš :srdce: Na druhou stranu nechtějme ať to utíká ten život a užívejme přítomného okamžiku a hezkého období :srdce: Je důležité si užívat každou chvíli a nechtít ať je pryč, pak by byl pryč najednou celý život :srdce: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.4.25 06:30

Tak holky u mě to vypadá bledě. Mám svojí klasickou pms migrénu a na testu nic :/ dneska 9. den, to by byl zázrak, kdyby se to ještě zlomilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
3.4.25 06:35

@NikiK22 to je mi moc líto😔 Prý ten 10 den je takový zlomový. Tak bych zítra ještě zkusila 😔 Jinak máte ještě něco mrazáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.4.25 06:46

@KokoNic Bohužel nic. Tohle bylo 3 ivf, 5. transfer, takže navíc dál už bez pojišťovny. No ale vzdát to nechci.

Zítra ještě zkusím, to je jasný. Ale už se musím začít smiřovat. Co ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
3.4.25 06:57

@NikiK2 tak to je mi líto o to víc. 😔 A víte co máte za problém? Promiň jestli jsi to tu už psala, ale je nás tu hodně a motá se mi to. 😏
U mě to zatím vypadá všelijak, čárka sílí ale oproti ostatním holkám je to furt duch, tak se modlím aby to bylo dobré🙏 je to 1. IVF 2. pokus. KET dvou embryí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
3.4.25 08:01

@NikiK22 To ej mi líto :hug: Ale jak píše KokoNic, ještě zítra, třeba překvapí :srdce: A nejsou 4 cykly IVF s pojišťovnou? Přece na to musí přijít, proč se nechtějí chytat mrňousi :( je skvělé, že se nevzdáváš a máš to tak dobře nastavené v sobě, přeji, ať se ještě objeví a když ne, tak příště určitě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
3.4.25 08:43
@Hopinka.8 píše: Více

@Hopinka.8 Ono je tohle tak strašně individuální, že nikdy člověk nemůže vědět, co bylo správně, co zas ne… co pomůže jednomu, nebude mít třeba účinek na druhého. Tím bych si nezatěžovala hlavu… I když chápu. Celý ten proces je náročný a trvá dlouho a člověk se chytá stébla, co by mohl změnit, aby to konečně vyšlo. Držím moc palce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
3.4.25 08:51

@Levandule_H Děkuji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.4.25 10:38

@KokoNic Na nic nepřišli, spg super, u mě taky všechno ok. Tak asi jen věk (38). Teď mi budou dělat ještě odběr sliznice z dělohy, tak třeba na něco přijdou.

@Hopinka.8 ajo 4. :D No prostě všechny už vyčerpány :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
3.4.25 11:30

@NikiK22 to se divím že to neudělali dřív teda😵‍💫pred posledním pokusem meli udělat všechny možné dostupné testy které ještě nemate si myslim😵
Pry se často pri tech testech z delozni sliznice přijde na NK buňky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
3.4.25 11:36

@KokoNic ty NK buňky z dělohy a z krve se můžou lišit? Nevis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
3.4.25 11:59

@Jane486 Zajímalo mě to taky, zeptala jsem se AI. I když mi to nevypsala celé, tak to stačí:

Ano, existují rozdíly mezi vyšetřením NK buněk přímo z dělohy a z krve.

NK (natural killer) buňky jsou součástí imunitního systému a důležitou roli v těhotenství a reprodukci. Vyšetření NK buněk z dělohy může poskytnout specifické informace o imunitním mikroprostředí v pánevní oblasti, které mohou být důležité pro implantaci embryí a udržení těhotenství. Děložní NK buňky se liší od těch, které se nacházejí v krvi, jak v počtu, tak ve funkci.

Vyšetření NK buněk z krve je také důležité, ale může neposkytnout kompletní obraz o tom, jak se imunitní systém chová v děloze. V některých případech mohou být NK buňky v děloze aktivované nebo regulované jinak než ty v oběhu.

Z krve mám, na hysteroskopii jsem byla 2× v životě a nevím, jestli mi to dělali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.