IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1470
2.6.25 21:35

@Detatkocislodve mě by taky v životě nenapadlo, co nás potká… hold je to boj, ale my všechno zvládneme :wink: 💪 nene je to právě už moje třetí IVF a tohle bude 4KET… takže se bojím neúspěchu samozřejmě, ale zároveň se těším, protože je tu zas na naděje na dosah ruky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.6.25 21:49

Když jsem postupovala 1. ivf, tak jsem byla nejmladší pacientka, měsíc čerstvých 22 let. Gynekolog mě tam poslal, protože už nevěděl, co se mnou, že jsem tak mladá a neplodná. 🙈

To jsi tak krásně napsala. Líbí se mi tvůj přístup, že každý pokus vnímáš jako naději :srdce: Doufám, že to tvé budoucí miminko vidí, jak jsi skromná a připravená :andel:
Máš už nějaký plán, jak si své čekání zkrátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
2.6.25 22:07

@Detatkocislodve dekuju :srdce: ja s prvnim IVF začala před rokem a dvěma měsíci… kdyby mi někdo rekl, ze budu podstupovat 3IVF, asi bych mu nevěřila.. čekání si zkrátím prací, staráním o 3 letého syna a na konci června nás čeká dovolená u moře ☺️ doufám, že i to odreagování třeba pomůže 😇 ty jsi teď kolikátý tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
3.6.25 07:06
@Dakanka píše: Více

Z léku jen amelgen, z vitaminů femibion, hořčík a déčko…to je celé, nemůžu toho brát více, pak mě bolí žaludek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.25 07:25

Já třeba po takových těch komplexech vitamínů pro těhotné v těhotenství zvracím. Takže beru jen obyčejnou listovku, veganské omegy (po těch klasických je mi opět špatně) a železo. A strašně se snažím jíst co nejlépe… I když se obávám, že mi to moc nejde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.25 07:31
@Detatkocislodve píše: Více

To je dobře, že Tě poslal! Mě moje doktorka pořád přesvědčovala, že je na IVF ještě čas a že zkusíme inseminaci atd. Přitom manžel má výborný spermiogram a ostatní lékaři zhodnotili, že to u nás nadává smysl. Pro nás zbytečně ztracený čas. Přitom všichni vědí, že stimulace je úspěšnější, když je žena mladší. Mně už v té době bylo přes 30 :nevim:. Takže za mě má Tvůj doktor palec nahoru, že Tě poslal mladou a neopíjel rohlíkem!

• Citovat
  • Upravit
23
3.6.25 08:07
@Elza0096 píše: Více

Ahoj, můžu se zeptat, ke komu v Sanusu HK chodíš? A jak jsi spokojená? Slyšela jsem, že je příjemná paní doktorka Myšková. Ptám se proto, že mne tam čeká konzultace a když jsem volala na objednání, tak se mně paní ptala, zda mám vybraného nějakého lékaře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
3.6.25 09:32
@Anonymní píše: Více

Mě by to nenapadlo, že mě tam pošle. Prostě jsem se zmínila, že bychom chtěli mrně a že jsme dva roky bez ochrany a nic. Zkoušel mi pomoct, Utrogestan, hlídání ovulace, vitamíny, čaj atd. Však to znáš. A jednou už mi dal jenom doporučení. Tak jsme tam jeli, že vlastně ani nevíme, proč a co se bude dít. Podstoupili jsme dvakrát inseminaci, nic. Takže co? No tak jsme zkusili IVF. Nevyšlo to. Dala jsem si další 3r pauzu, čaje, bylinky, vitamíny apod. Pořád nic. Až tento leden, že to zkusíme ještě jednou a dost. Šla jsem do toho, že pokud to nevyjde, tak už na to kašlu. A vyšlo :dance: Dneska jsem 13+4tt. Jenže mám rizikové, tak jsem musela stornovat letní dovču.

To máš bezvadný plán a určitě ti to uteče 🙏Kam vyrážíte na dovolenou?

P. S. nebyla u nás nikdy zjištěna příčina neplodnosti. Pouze mám diagnózu Sterilita secundaria. Manžel je 100%,já bych taky měla být, průchodnost v pořádku, i laparoskopie v pohodě. Celé to trvalo 7 let, než jsem viděla //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ginab
3.6.25 10:59

5.den po KET

Ahoj! Vím, že je brzy, ale nevydržela jsem.
Jsem 5.den po KET (5-ti denní embryo) a dnes jsem zkoušela ráno test a vidím ducha? Je to ten druhý, první je včera odpoledne.
Vidíte ho taky nebo už jsem magor :D

• Citovat
  • Upravit
688
3.6.25 11:40

@Ginab vidím a moc přeju, ať to není žádný falešňák a hezky sílí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.25 12:01

@Ginab Vitej u nás :kytka:. Já už Ti psala v té první diskusi. Také něco vidím. 5. den je jen ještě hodně brzy. Držím palce, ať je z ducha brzy pořádná čárka!

• Citovat
  • Upravit
90
3.6.25 12:04
@Ginab
@Ginab píše: Více

Ahoj, takto jsem to měla 4. den a čárka sílila. Držím palce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ginab
3.6.25 12:11

Moc děkuji holky! Snad! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1470
3.6.25 17:05

@Detatkocislodve jojo, ja zas podstupuji IVF jen kvůli genetice, jinak vše ok u me i přítele… predtim se nám to povedlo u syna na první dobrou… a najednou 3IVF.. nikdo necekal, ze to bude problém, tak snad už se poštěstí 🙏🏼 letíme do Španělska 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
3.6.25 19:40

Amelgen a svědění

Holky stalo se vám některé že Vás z čípku Amelgen svědilo tam dole? Užívám to druhý den s cítím lehký diskomfort asi jak jsou čípky mastné atd, nerada bych dostala před KET nějakou mykózu, máte nějaké rady? Není ti nic, co by se nedali vydržet, ale přeci je … 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.