Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, taky se přidám. Máme jednoho prcka z iui narozený 2020. Chtěli bychom druhé. Loni jsme absolvovali 3 pokusy iui, bez úspěchu. V únoru bych měla jít na první ivf.
@HRgirl tak čárka už dneska byla sotva viditelná, tak to nejspíš znovu nevyšlo….
@Uršula12 já ji pořád vidím, nemusí to být ztraceno, jsi teprve 8 den, že ano?
@Uršula12 jo promiň, je to ještě brzo. Může se pořád držet nízká hladina, neboj. Zkusíš zítra?
Já jsem dneska testovala 11ty den a už asi testovat nebudu a vydržím do kontroly ve čtvrtek
Už nemám doma žádný test a do obchodu se teď nechystám. Testovala jsem se 7,8,9 a 11 den viz fotka ![]()
@Elsa88 krásný testy. Držím palce, ať vše vyjde 🍀
Já jsem dneska 14.den a na testu ani náznak.
Tak přemýšlím, jestli se rovnou pustit do dalšího KET nebo si dát měsíc pauzu.
Ahojky holky. Jedu z kontroly ve Fertimedu. MS se zatím nerozjela, tak snad si pohne
. Každopádně mám prý ještě zvětšené vaječníky po tom odběru, takže dr. říkala, že transfer bude až po ovulaci v dalším cyklu.
Měla jste některá také tak?
@Soncak znám jednu slečnu, která neměla ET a sla rovnou na KET. Povedl se jí hned první pokus
🐞
@Uršula12 hm ale pořad tam je vidět, sedmý den je ještě brzy. Třeba ještě vykoukne. Kolikátý je toto pokus vlastně? My byli na ivf v říjnu 2021, první ET nevyšel, pak KET ano a máme dceru. A teď z toho prvního ivf máme stále 2 embrya. Jedno mi teď zavedli a pak mame ještě další, tak jsem zvědavá. Jsem teprve 4DPT, tak to bude ještě dlouhé.
@Elsa88 Ukázkové testy! Ve čtvrtek jdeš na krev? Na jakou chodíš kliniku? ☺️
@Veve199 To mě mrzí, doufám, že to příště vyjde!
Zdravím holky, tak já právě byla na naberech, 6.2 kontrolní ultrazvuk a se začátkem dalšího cyklu..tedy kolem 23.2 začínám stimulovat. Držím vám všem moc palce.
🐞
@Soncak ja jsem třeba šla hned na ET a nevyšlo to, měla jsem z té stimulace úplně rozhozené tělo, začala jsem celkem brzy krvácet i přes amelgen. Pak další KET hned vyšel. Podle mě bude dobré, že si tělo odpočine ☺️
@HRgirl asi zkusím i ještě večer, nedá mi to.
Je to druhý ket u prvního Ivf, ET kvůli OHSS nebyl. Už mám za sebou také 6 IUI. Hlavně jsme oba v pořádku a poměrně mladí. Nikdo nechápe proč to nejde. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.