Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Sumaya píše:
Koukni sem:
http://www.youtube.com/watch?…
http://www.youtube.com/watch?…Pokud máš přístup k netu, jakože vidím, že anoplus prostor (stačí obyvák) a motivaci
Tohle Tě stát nic nebude, akorát úsilí. Jinak ty videa se dají stáhnout na internetu. Toto cvičení je ale záhul a taky se na něj chystám. Na youtube to najdeš pod P90X.
Ahoj to vypadá supr, jen by mně zajímalo, jestli se tam dají najít ty videa, jak tedy jdou den po dni,nebo zkrátka jednotlivé tréninky?
@omites píše:
no nevím, jsou jisté potraviny, kterých bych se klidně vzdala
Ale souhlasím s tím, si sem tam dopřát něco „nedietního“ a neděla si z toho zas takovou hlavu.
@marketta1 píše:
Mysleno prave tak..Je nesmysl si rict,tak a ode dneska uz nikdy zadnou nugetu nebo jogurt..ty ty ty!!!
To by nikdo nevydrzel,protoze by si celou dobu predstavoval vse co nesmi..Kdyz do toho jdes a hned na zacatku si pripustis,ze jednou za cas je mozno zhresit,mas sanci to ustat.
No, třeba na jogurtu nic špatného nevidím, když je kvalitní, není doslazený a má kolem 3-4% tuku ![]()
@MUFICE píše:
No, třeba na jogurtu nic špatného nevidím, když je kvalitní, není doslazený a má kolem 3-4% tuku
@marketta1 píše:
To ja taky ne,jen ze tu byl prispevek o tom ze bramnory a mlecny vyrobky ne,tak jsem to vzala jako priklad.
To nechápu, že sem někdo může napsat takový nesmysl o bramborách a mléč.výrobcích
Ten člověk by si měl občas pustit Havlíčka a Kateřinu ![]()
Hele, já jim všechno, akorát - nejím pečivo, Teda klasické, jim wasu a polystyren a to jim stejně jen občas. Nechybí mi to. Taky nejím klasicky jídlo, všechno jen Pecu nebo na pánví s minimem oleje, maso k tomu přílohu, vyhybam se veprovemu, ke všemu mam aspoň nějakou zeleninu a jim klidně 2 hodiny před spaním, třeba salát s tunakem.
Taky moc nejím salamy ani sýr. Asi se ptáte co jim, ale proste mi stačí polévky, maso s přílohou, jogurty, tvarohy a do všeho cpu zeleninu. A mam pocit, ze jim porad.
a rozhodne nevarim pro sebe extra, ji to i přítel, dokonce mu to chutná. U nás Teda knedlík a omáčka nikdy moc nefrcely. Dokonce chodím třeba v sobotu do mcd, ale nedám si hranolky, místo toho salát a nebo Velky salát. Dokonce si občas dam i susenku, typu bebe.
ona to vazne není zadna věda. Teda aspoň pro me. Já jsem mela problém s premirem sacharidů.
@pikola píše:
Hele, já jim všechno, akorát - nejím pečivo, Teda klasické, jim wasu a polystyren a to jim stejně jen občas. Nechybí mi to. Taky nejím klasicky jídlo, všechno jen Pecu nebo na pánví s minimem oleje, maso k tomu přílohu, vyhybam se veprovemu, ke všemu mam aspoň nějakou zeleninu a jim klidně 2 hodiny před spaním, třeba salát s tunakem.
Taky moc nejím salamy ani sýr. Asi se ptáte co jim, ale proste mi stačí polévky, maso s přílohou, jogurty, tvarohy a do všeho cpu zeleninu. A mam pocit, ze jim porad.
a rozhodne nevarim pro sebe extra, ji to i přítel, dokonce mu to chutná. U nás Teda knedlík a omáčka nikdy moc nefrcely. Dokonce chodím třeba v sobotu do mcd, ale nedám si hranolky, místo toho salát a nebo Velky salát. Dokonce si občas dam i susenku, typu bebe.ona to vazne není zadna věda. Teda aspoň pro me. Já jsem mela problém s premirem sacharidů.
Ten jídelníček máš dobrý
Akorát bych ti ke snídani doporučila spíš celozr.pečivo a chléb ze žitné mouky, než knackenbroty, ty jsou spíš na odpolední sváču nebo večeři.
Já jim ráno kaši z ovesnych vloček s ovocem, tak jednou za 14 dni si dam Toust se šunkou. Mam radši ty sladké snídaně
ty wasy jim odpoledne, třeba s tvarohem nebo něco na to placnu. Tady mam problém, ze nemůžu najít kvalitní šunku, takže to resim takhle. Ale fakt mi to nechybí. Kupodivu mi klasicky chleba ani pečivo nechybí vůbec, neodolam jen když je čerstva rozpecena bageta
ale to není často ![]()
@MUFICE píše:
Ten jídelníček máš dobrýAkorát bych ti ke snídani doporučila spíš celozr.pečivo a chléb ze žitné mouky, než knackenbroty, ty jsou spíš na odpolední sváču nebo večeři.
@pikola píše:
Já jim ráno kaši z ovesnych vloček s ovocem, tak jednou za 14 dni si dam Toust se šunkou. Mam radši ty sladké snídaněty wasy jim odpoledne, třeba s tvarohem nebo něco na to placnu. Tady mam problém, ze nemůžu najít kvalitní šunku, takže to resim takhle. Ale fakt mi to nechybí. Kupodivu mi klasicky chleba ani pečivo nechybí vůbec, neodolam jen když je čerstva rozpecena bageta
ale to není často
Kvalitní šunku mají v Lidlu, je to zn. Dulano, ta má kolem 95% masa ![]()
@MUFICE píše:
Kvalitní šunku mají v Lidlu, je to zn. Dulano, ta má kolem 95% masa
@pikola píše:
Já nebydlim v Čechách, Lidl tu sice máme, ale tu šunku jsem tam právě nevidělabud ji zrovna neměli, nebo to tu vůbec nemají
a co tu určitě nemají je cottage.
Aha, tak to jsem nevěděla.
@KadleckaS píše:
Ahoj to vypadá supr, jen by mně zajímalo, jestli se tam dají najít ty videa, jak tedy jdou den po dni,nebo zkrátka jednotlivé tréninky?
Dají se stáhnout na czshare.cz nebo ulozto.cz Zadáš tam P90X. Cvičí se každý den asi hodina a můžeš si vybrat..např. Kardio, jóga, nohy a záda, ramena a ruky atd.
Jak to budeš střídat, tak to záleží i na tobě, jak se budeš cítit. Někde se dají najít i příklady jak to kdo cvičí. Koukni např sem http://www.ironfactor.cz/…kondici.aspx
@Sumaya píše:
Dají se stáhnout na czshare.cz nebo ulozto.cz Zadáš tam P90X. Cvičí se každý den asi hodina a můžeš si vybrat..např. Kardio, jóga, nohy a záda, ramena a ruky atd.
Jak to budeš střídat, tak to záleží i na tobě, jak se budeš cítit. Někde se dají najít i příklady jak to kdo cvičí. Koukni např sem http://www.ironfactor.cz/…kondici.aspx
Tak jsem na to koukala, mazéc.Stáhla jsem si posilko na břicho a je to pěkná fuška.Mám měsíčního chlapečka a břicho je můj kámen úrazu.Pořád tam mám takový ten vak, co vám zůstane po porodu.S váhou se snažím.Jedla jsem podle Havlíčka.Po vánocích jsem se vyžrala na 67kg při 164cm, teď mám 61, Havlíčka už tak přesně nedodržuju, hřeším.Ale i tak mé stravování je nebe a dudy oproti tomu jak jsem jedla předtím.Ale musím zase začít makat.Chci se v létě svlíknout do plavek a konečně se nemuset stydět.