Já, malý novorozenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1231
2.8.15 23:40

Ahoj, chci se zeptat kdy jste kojence zacali nechat spat celou noc? Nas ma dnes 28dnu, od porodnice pribral pres kilo! :D UM nema problem. Driv se budil kazde 3h na jidlo, ted tak posl. tyden vydrzi byt i 4h vzhuru. V noci by spal celou noc ale ja ho max. po 5h budim na mleko- muzu ho uz nechat spat dele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
2.8.15 23:43

Děti jsem v noci budila jen do té doby, než dosáhly třech kil. Nikde nepíšeš, že bys měla nedonošenečka, takže ho klidně nechej spát, jak sám chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.8.15 23:44

@Raddkka nech ho chrupkat, neboj se o něj.. když kluk spal, tak jsem nikdy nebudila :think: evidentně je spokojen :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
2.8.15 23:45

@Raddkka pokud prospívá nebudila bych ho, syn byl první dva týdny na JIRP, kde tedy byl režim a musela jsem ho po 3 hodinách budit, přišli jsme domů a on spal téměř celou noc, byla jsem z toho celkem v šoku, ale dr. říkala, že když prospívá, tak by nebudila, tedy syn byl kojený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
2.8.15 23:58

@Daduka V porodnici právě říkali že v kuse může spát max. 5h jednou denně ale příjde mi škoda ho už budit. Vidím kolik hodin je přes den vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
3.8.15 00:11

@Raddkka Těch 5 hodin platí v porodnici a prvních pár dní doma. Pokud už je mu měsíc a prospívá, tak bych ho v noci rozhodně nebudila! To je škoda. Jen ať chrupká a zvyká si, že noc je na spaní.

• Citovat
  • Upravit
3144
3.8.15 05:15

@Raddkka nikdy jsem malého nebudila, kdyz mel hlad vzdy se vzbudil sám. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.8.15 05:25

@Raddkka mmchdm, užívej si, že spí.. u nás tohle krásné období trvalo jen asi měsíc a bylo to bájo.. pak se začal budit až moc často :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
3.8.15 07:58

@Raddkka, nechat spát a užívat si celé prospané noci.

Jinak to máš nařízený budík, že ho budíš po 5 hodinách? Já jen, že kdyby mě děti nevzbudili, tak spím, ale já to štěstí měla až ve 4 letech staršího a zároveň 2 letech mladšího, dříve ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
3.8.15 08:22

@Raddkka pokud pribira tak ano, pokud ne, je lepsi budit :-) taky sveho syna nechavam spinkat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
3.8.15 08:26

Male byly asi tak dva mesice, a nechala jsem ji, az si rekne sama. Takze ze zacatku jsme meli taky rezim kazde tri hodiny, a i ona se tak nejak priprobudila, a postupne se to prodlouzilo. Od te doby spi 6-8 h v kuse. Kdyz ma hlad neprobudi se cela (proste zacne pobroukavat, poknukavat), dobre ji slysim, ze by rada jidlo, tak sup lahev (ma porad zavrena ocicka), vypije lahev a spi dal:-))

• Citovat
  • Upravit
3753
3.8.15 08:26

Nám v porodnici říkali - domav noci už nebudit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
3.8.15 09:03

@Raddkka jezis proc ho budiss, kdyz nema hlad, nech ho spat

• Citovat
  • Upravit
10461
3.8.15 09:09

@Raddkka Nebudila jsem nikdy. V porodnici se budil sám +- ty tři čtyři hodiny, doma už spal déle a do 4 měsíců dával klidně 7-8 hodin v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
3.8.15 09:21

Já bych ho nebudila. když bude mít hlad, řekne si sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí