Já, manžel a tchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.5.13 05:08

@kattkka
Prosím tě :x, vždyť ty se opakuješ stále dokola, její krev…proč by to měla dělat atd…lásku by měla dávat oboum dětem stejnou atd, atd, atd…Je vidět, že nejsi ve stejné situaci…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.13 05:10

Víte holky, ono nejde o to ňuchňání a mazlení, ale o to, že se tchyně věnuje mladší a starší sedí v koutku a ani na ni nepromluví…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.13 05:13

@vendelin881 Děkuji za pochopení, na to promluvit si s ní asi nemám sílu, obávám se, že bych ji vpálila i to co by nebylo na místě. Je fakt, že manžel je na ni neskutečně fixovanej, nezastane se mě a když spolu o tom chceme mluvit skončí to hádkou, tak to raději držím v sobě a potajmu bulím do polštáře..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.13 05:23

@SlecnaSally
Jak se k sobě chovají, na tchyni vidím tu falešnou tvář, přetvářku, jako že musí…ale pokud se baví, tak jen formálně, pár slov. A když se dcera náhodou více rozpovídá, ta tchyně obrátí zrak k mladší, začne mluvit a pusinkovat mladší a starší vůbec nevnímá. Proto raději, když má přijít jde se učit, nebo ven.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.13 05:29

Ještě k té tchyni, já mám třeba malou na ruce, tchyně za zády, já malé něco povídám, ukazuju kytičky, slepičky atd a ona se ozev…Hele lásko, miláčku, sluníčko, koukej na pejska-ODPOUTÁVÁ JI POZORNOST :cert: Nebo…má malou manžel na ruce atchyně třeba myje nádobí, jakmile zmerčí, že, á malu ON a ne JÁ všeho nechá!!! a letí jak slepice na flus!!! Vezme si malou a už ji zase slintá!!! Ta její přehanaá láska mě ubíjí. Vždyť má lásku od nás-rodičů. Dnes k nám přijde, ta ji chci vyprovodit k autu a promluvi si s ní, teda jestli se nerozbrečim :?

• Citovat
  • Upravit
4122
31.5.13 06:01
Podívje, já žiju s tchyní v baráku. JE to taková slepice, že kdybych ti tady vypsala, co už jsme s ní zažili tak se spousta lidí diví i ušima. Snaažila jsem se s ní vyjít po dobrém a akorát jsem málem skončila na psychině, zkoušeli jsme to odměřeně, ale víceméně jsem si k ní NIKDY nedovolila to co ona ke mě. Za ty roky už se jí povedlo to, že manžel jí nenávidí, za to co nám způsobila. Ale žijeme tady a proto se snažím, aby to bylo aspoň v rovině slušnosti. Máme syna, druhého čekáme během týdne a to jí nemohu upřít, že vnuky miluje. Sice mě to leckdy vytáčí, také si přijde pro ně důležitější než rodiče, ale na druhou stranu švagrové dcerku prostě nebere. Prostě nebere holky. Viz. na prázdniny si vezme našeho prcka a švagrové syna ale dcerku nechce. Takže ať je to kráva na entou, tak jsem ráda, že má ráda mého syna, mohl chudák dopadnout tak blbě jako sestřenice…ale ta už to cítí a babičku taky nemá moc v lásce.
Tím vším ti chci prostě říct, že jsou fakt hnusní prarodiče, kteří dělají rozdíly mezi vlastními vnoučaty…to si prostě nevybereš. A to jak popisuješ, jak se chová ona ke tvé starší dcerce je přesně to, jak se chová naše babi ke své vlastní vnučce jen proto, že je to holka!!!
A souhlasím s většinou tady, že to spoření…v tom nevidím důvod, proč by měla spořit tvé starší dcerce, na to má ona tatínka třeba, ne?
A manžel…ten je na facku, ale u nás to bylo taky tak, do chvíle než všechno s ní zažil na vlastní kůži, tehdy pochopil, co ona mi dělala celou dobu a dnes jí prostě nesnáší. Já vím, že jsou to silná slova, ale je to tak, až mě z toho mrazí..
@Anonymní píše:
Ještě k té tchyni, já mám třeba malou na ruce, tchyně za zády, já malé něco povídám, ukazuju kytičky, slepičky atd a ona se ozev…Hele lásko, miláčku, sluníčko, koukej na pejska-ODPOUTÁVÁ JI POZORNOST :cert: Nebo…má malou manžel na ruce atchyně třeba myje nádobí, jakmile zmerčí, že, á malu ON a ne JÁ všeho nechá!!! a letí jak slepice na flus!!! Vezme si malou a už ji zase slintá!!! Ta její přehanaá láska mě ubíjí. Vždyť má lásku od nás-rodičů. Dnes k nám přijde, ta ji chci vyprovodit k autu a promluvi si s ní, teda jestli se nerozbrečim :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
31.5.13 06:51
@Anonymní píše:
@kattkka
Prosím tě :x, vždyť ty se opakuješ stále dokola, její krev…proč by to měla dělat atd…lásku by měla dávat oboum dětem stejnou atd, atd, atd…Je vidět, že nejsi ve stejné situaci…
A jako proc?? Hele ja se nedivim ze ti manzel rekl ze odejde k mamince zpet.Nezlob se ale ona toho neni povinna.Jak tu nekdo zminil alimenty a darky od tatinka dcerky tvoje mladsi je taky dostava?? ;) . Opravdu to nefunguje jako proc by mela nuchat cizy dite?? Zamysli se. ;)
@Anonymní píše:
@SlecnaSally
Jak se k sobě chovají, na tchyni vidím tu falešnou tvář, přetvářku, jako že musí…ale pokud se baví, tak jen formálně, pár slov. A když se dcera náhodou více rozpovídá, ta tchyně obrátí zrak k mladší, začne mluvit a pusinkovat mladší a starší vůbec nevnímá. Proto raději, když má přijít jde se učit, nebo ven.

A nebylo by lepsi to diteti vysvetlit?? Zas co jsem pochopila tak dcera uz neni mala. Proste babi je pro ni cizy a ne kazdy dokaze mit rad cizy deti.
Viz diskuze o macechach top ej to stejne. Kdybych se s partnerem rozesla a nasla si jineho tak od jeho rodicu necekam ze mojim detem budou skakat kolem krku.ja to budu respektovat. Opravdu se zamysli.Pac chce to vic tolerantnosti k te druhe strane. Mas byt rada ze ji prijmul partner. ;).Delas z toho zbytecnou kovbojku…A problemy kde nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
31.5.13 07:14
@Anonymní píše:
Víte holky, ono nejde o to ňuchňání a mazlení, ale o to, že se tchyně věnuje mladší a starší sedí v koutku a ani na ni nepromluví…

no ale to jsi nám neřekla. Psala jsi tady jen o mazlení (což je naprosto pochopitelné) a o spoření (což je taky pochopitelné). Že se prarodiče nejvíc věnují nejmladšímu členu rodiny, je taky do jisté míry normální. Je tedy tchyně na starší dceru zlá? Ignoruje ji? Teď nemyslím, když právě mazlí mladší, ale všeobecně.
Myslím, že desetileté dítě je schopné normálně pochopit, že jste se do rodiny přivdaly a že babička není její vlastní. Pochybuju, že jí to v reálu tak drtí. Naše nejstarší si taky od mých rodičů nic nenárokuje, nic od nich nečeká, ani jim neříká dědo a babi. Nikdy po nich nic nechtěla, ani když jí bylo 6 let. Od začátku to chápala úplně bez problému, stejně jako moje čtyřletá dcera chápe, že ségra má svoji maminku, ke které jezdí, když tu není s námi. Děti tyhle věci berou přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
31.5.13 07:18
@Antonie Bolavá píše:
no ale to jsi nám neřekla. Psala jsi tady jen o mazlení (což je naprosto pochopitelné) a o spoření (což je taky pochopitelné). Že se prarodiče nejvíc věnují nejmladšímu členu rodiny, je taky do jisté míry normální. Je tedy tchyně na starší dceru zlá? Ignoruje ji? Teď nemyslím, když právě mazlí mladší, ale všeobecně.
Myslím, že desetileté dítě je schopné normálně pochopit, že jste se do rodiny přivdaly a že babička není její vlastní. Pochybuju, že jí to v reálu tak drtí. Naše nejstarší si taky od mých rodičů nic nenárokuje, nic od nich nečeká, ani jim neříká dědo a babi. Nikdy po nich nic nechtěla, ani když jí bylo 6 let. Od začátku to chápala úplně bez problému, stejně jako moje čtyřletá dcera chápe, že ségra má svoji maminku, ke které jezdí, když tu není s námi. Děti tyhle věci berou přirozeně.

Berou to prirozene za predpokladu ze jsou k tomu vedene. ;).Pokud to zakladatelka prezentuje tak jak prezentuje tady tak bohuzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
31.5.13 07:18

Můžu se zeptat kolik bylo starší dceři, když jste začaly žít s nynějším partnerem? Protože on je dost podstatný rozdíl, jestli jí bylo pár měsíců, nebo pár let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí