Jak a kde jste se seznámili?

1042
3.10.11 11:50

Jak a kde jste se seznámili?

Tak mě tak při pondělku napadlo, že založím diskuzi o tom, jak a taky kde jste se seznámily se svými drahými polovičkami :wink:

Já teda žádnou super story nemám, my jsme spolu pracovali v Praze na letní zahrádce na pobřeží Vltavy a já se do něj teda příšerně zamilovala, protože byl takový klidný, introvertní typ a prostě z něj něco zářilo. Dneska po 8 letech teda nechápu, kde vzal tu odvahu mě požádat o telefon a pozvat na rande, ale udělal to a první rande, procházka Letnou a na Petřín uprostřed května byla jako vystřižená z nějakého romantického slaďáku. :mrgreen: Škoda, že ty růžové brejle opadnou…občas se mi po tom krásném nevinném zasteskne… :cry:

Tak teď vy…Těším se na příspěvky.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2183
3.10.11 11:53

Mě ho dohodila kámoška,takže taky nic neobyčejného :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.10.11 11:58

Dobrá diskuze :palec:
Tak my rádi vzpomínáme na to, jak jsme se dali dohromady. Seznámili jsme se první den na střední škole. Postupem času se z nás stali velmi dobří kamarádi. Ačkoli nám to nikdo nevěřil, protože jsme u sebe každý víkend přespávali, tak mezi námi nic nebylo. Ale všichni do nás stále rýpali, proč to nedáme dohromady atd. A my stále vysvětlovali, že jsme kamarádi a nic víc. No já pak už asi byla zamilovaná, ale nechtěla jsem si to přiznat, a nikdy bych asi neudělala první krok. A na maturitním plese jsme spolu tancovali ploužák a Kuba povídá historickou hlášku :-D - Mě už nebaví pořád všem říkat, že mezi námi nic není a začal mě líbat…No a od té doby jsme nerozluční :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.10.11 11:59

Romantická story nebude :wink: S mužem jsme se seznámili díky internetu. Já jsem se pak celkem cukala, že na rande ani nepůjdu, bo jsem prohlašovala, že všichni chlapi jsou svině :lol: Do rande mě pak dotlačila mamka, prý ať to ještě zkusím a ono to vyšlo :pankac: :huban: Jsem moc ráda, že jsem šla 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
3.10.11 12:01

Já manžela potkala u něj v práci kde dělala moje i jeho máma…ps. švagrová si vzala syna jedné jejich kolegyně…takže z toho děláme trošku rodinný podnik :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
3.10.11 12:06

Příspěvek upraven 17.05.16 v 17:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
3.10.11 12:07

Tak my taky internet. Funguje to! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
3.10.11 12:07

Já se s manželem seznámila přes inzerát.První měsíc jsem všem tvrdila,že to je a bude jen kamarád…No a jsme spolu 4roky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
3.10.11 12:10
gabi.design píše:
My jsme se seznámili u nás v práci. :mrgreen:

já se svým taky v práci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
3.10.11 12:10

Klasická venkovská zábava :mrgreen: Byl tam s kamarádem „na lovu“ a já s kamarádkou taky. Pak dlouho dlouho nic, několik let jsme se neviděli, až jsme se jednou potkali a vyměnili si čísla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
3.10.11 12:11

U nás to bylo rande naslepo, domluvené mou vlastní matkou a jejím tehdejším přítelem. Šli jsme na večeři - máma přivedla mě a její přítel svého kolegu z práce. A bylo. :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
3.10.11 12:12

my jsem se seznámili na fotbalovým soustředění, ač je o 13 let starší, uhnat jsem ho musela já :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
3.10.11 12:14

Tak nás seznámili rodiče - naprosto neplánovaně a neúmyslně. Chodili spolu na základku a gympl a jednou se náhodou potkali a domluvili si kafe. Tomu kafi jsme byli přítomni i já s mým manželem a protože naši se dlouho neviděli, tak si povídali a my se nudili, tak jsme si taky začali povídat. Už to bude šest let. Přiznávám se, že mě na začátku moc nezaujal, ale po pár společných akcích mi přišel moc fajn, tak jsem do toho šla a jsem moc ráda :srdce:

• Citovat
  • Upravit
LENKACAR
3.10.11 12:15

my jsme se prvně viděli v baru kde jsem byla s kamarádkou a vůbec se mi nelíbil,ale já jemu jo a zamilovala jsem se do kluka vedle ..jenže to s klukem nefungovalo až tak a nakonec to dopadlo ,že jsem mu chodila fnukat na rameno …páč je to klidnej typ a je na něj spolehnutí a miluje mě ,ale je tak zvláštní že nevim jestli by snim každá vydržela ..skoro nemluví ,taky se divim ,že v té době byl akční,ted už se nesnaží,miluje mě svým způsobem..ale furt je lepší než jiný co jsem poznala ,ale trochu mi chybí ta vášen ve vztahu,tý on nebyl a není schopen,udělat blbost ,nad vším přemýšlí ..pro rodinu bezva ..na kravinky nic moc ..a s tim líbením..no zvykla jsem si na něj ..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.11 12:16

Tak za mnou jezdil jeden kluk,moc se mnou chtěl chodit.Mě s ním bylo dobře,ale spíš jsem ho brala víc jako kamaráda.Po pár letech občasných rozchodů a zase scházení za mnou přijel na tábor na návštěvu / byla jsem tam brigádnice / ještě s jedním kamarádem.A ten mě na první pohled upoutal.Asi svou výřečností,přirozeností…A za rok na jaře jsem byla na zábavě,opět s mým kamarádem,nevrlá,znuděná a najednou se objevil onen zajímavý kluk a požádal mě o tanec. Viděla jsem ho prvně v táboře a od té doby až nyní.Tancovali jsme,dělali si ze všeho legraci…a já se ptám-kdy se budeš ženit/abych obhlídla situaci/?To bylo v době,kdy se každý brzy ženil.A on povídá-nevím,ale začal jsem nad tím právě přemýšlet,tak tímto vyhlašuji konkurz na nevěstu.A já hned že se přihlašuji.Zábava skončila a my se ani nerozloučili.Za týden na další zábavě on přišel až po půlnoci a hned na mě volá-tak konkurz na manželku jsi vyhrála-byla jsi jediná,kdo se přihlásil. :lol: A od té doby jsme spolu.Po necelých 5 měsících jsem neplánovaně otěhotněla.Byla svatba a letos oslavíme 21 opravdu vydařených společných let.
A paradox-manželova sestra si nakonec vzala onoho kamaráda,který za mnou tak dlouho a vytrvale jezdil.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky