Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To snad ne, po 14dnecj chození, si řekneš o prachy? Tak to bude začátek konce
Nebud hlupá, pokud vztah vyjde a bude vám to fungovat, přítel ti třeba časem finance nabídne sám.
Určitě bych se takhle brzy na půjčku neptala. Může to pro tebe znamenat také konec vztahu. Je mi líto, že prožíváš náročné období, ale za ním bych vážně nechodila ![]()
To je zajímavá náhoda, že je ten nový pritelz Německa.
Působíš jako normální zlatokopka, nikdo jiný by se na tohle neptal.
Tak zeptat se ho určitě můžeš, ale zřejmě ho uvidíš naposledy ![]()
Co bych delala na tvem miste? Zasla do banky a zkusila zazadat o pujcku tam.
Tady zakladatelka.
Všem díky za názory.
Půjčku v bance už mám a navyšovat jí se mi nechce, spíš zkusím něco prodat. A udělám maximum pro to, aby se mi dařilo lépe, co se zakázek týče.
A prosímvás ne, nejsem zlatokopka, nepracuju v MLM, nejsem influencer atd., nenašla jsem si účelově „prachatýho Němce“ a podobně. Klid prosímvás ![]()
@Cenarius píše:
Ještě to může být youtuber, tiktoker, influencer apod.
Ale no tak. Mě teda taky živí online marketing a rozhodně to není nic z výše zmíněného, ale poměrně náročná poctivá práce.
@Anonymní píše:
Tady zakladatelka.Všem díky za názory.
Půjčku v bance už mám a navyšovat jí se mi nechce, spíš zkusím něco prodat. A udělám maximum pro to, aby se mi dařilo lépe, co se zakázek týče.
A prosímvás ne, nejsem zlatokopka, nepracuju v MLM, nejsem influencer atd., nenašla jsem si účelově „prachatýho Němce“ a podobně. Klid prosímvás
Tak promiň s tím MLM. Jen to tak spousta lidí nazývá a spousta lidí s ID do toho spadne (nebo matky na rodičáku atd), protože mají omezenější možnosti.
Zalezi ti na vztahu nebo penezich?
takto bude duvera na bodu mrazu
@Anonymní píše:
A prosímvás ne, nejsem zlatokopka, nepracuju v MLM, nejsem influencer atd., nenašla jsem si účelově „prachatýho Němce“ a podobně. Klid prosímvás
No tak něco prodej, když máš co.
@Anonymní píše:
Nechceš se vykašlat na podnikání? A najít si jinou práci? Je to lepší cesta než prodej majetku a půjčky
@Anonymní píše:
Hele, nezlob se, ale normálního člověka nenapadne požádat o peníze někoho, koho zná 14 dní. Kdybych měla trávu žrát, tak to neudělám.
@someargue píše:
Nechceš se vykašlat na podnikání? A najít si jinou práci? Je to lepší cesta než prodej majetku a půjčky
Jsem na volné noze od ledna. Teprve začínám, a vracet se do zaměstnání se mi rozhodně nechce.
@Anonymní píše:
Jsem na volné noze od ledna. Teprve začínám, a vracet se do zaměstnání se mi rozhodně nechce.
Takže dobrovolně děláš málo výdělečnou práci, ale není ti blbý uvažovat o tom, že by sis řekla o sponzoring někomu, koho znáš 14 dní.
Tvý sebevědomí bych fakt chtěla mít.
@Parninas píše:
Takže dobrovolně děláš málo výdělečnou práci, ale není ti blbý uvažovat o tom, že by sis řekla o sponzoring někomu, koho znáš 14 dní.Tvý sebevědomí bych fakt chtěla mít.
Kočko, dělám takovou práci, na kterou zdravotně stačím. Nevím, co ti k tomu víc říct. ![]()