Jak a kdy říct příteli o peníze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15410
26.5.22 20:08

To snad ne, po 14dnecj chození, si řekneš o prachy? Tak to bude začátek konce :D Nebud hlupá, pokud vztah vyjde a bude vám to fungovat, přítel ti třeba časem finance nabídne sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
26.5.22 20:18

Určitě bych se takhle brzy na půjčku neptala. Může to pro tebe znamenat také konec vztahu. Je mi líto, že prožíváš náročné období, ale za ním bych vážně nechodila :hug:

• Citovat
  • Upravit
5744
26.5.22 20:19

To je zajímavá náhoda, že je ten nový pritelz Německa. :lol: Působíš jako normální zlatokopka, nikdo jiný by se na tohle neptal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
26.5.22 20:23

Tak zeptat se ho určitě můžeš, ale zřejmě ho uvidíš naposledy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5160
26.5.22 20:26

Co bych delala na tvem miste? Zasla do banky a zkusila zazadat o pujcku tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.22 20:30

Tady zakladatelka.

Všem díky za názory.

Půjčku v bance už mám a navyšovat jí se mi nechce, spíš zkusím něco prodat. A udělám maximum pro to, aby se mi dařilo lépe, co se zakázek týče.

A prosímvás ne, nejsem zlatokopka, nepracuju v MLM, nejsem influencer atd., nenašla jsem si účelově „prachatýho Němce“ a podobně. Klid prosímvás :roll:

• Citovat
  • Upravit
8698
26.5.22 20:45
@Cenarius píše:
Ještě to může být youtuber, tiktoker, influencer apod. :D

Ale no tak. Mě teda taky živí online marketing a rozhodně to není nic z výše zmíněného, ale poměrně náročná poctivá práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
26.5.22 20:56
@Anonymní píše:
Tady zakladatelka.

Všem díky za názory.

Půjčku v bance už mám a navyšovat jí se mi nechce, spíš zkusím něco prodat. A udělám maximum pro to, aby se mi dařilo lépe, co se zakázek týče.

A prosímvás ne, nejsem zlatokopka, nepracuju v MLM, nejsem influencer atd., nenašla jsem si účelově „prachatýho Němce“ a podobně. Klid prosímvás :roll:

Tak promiň s tím MLM. Jen to tak spousta lidí nazývá a spousta lidí s ID do toho spadne (nebo matky na rodičáku atd), protože mají omezenější možnosti.

• Citovat
  • Upravit
12273
26.5.22 20:58

Zalezi ti na vztahu nebo penezich? :think: takto bude duvera na bodu mrazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
26.5.22 21:05
@Anonymní píše:
Tady zakladatelka.

Všem díky za názory.

A prosímvás ne, nejsem zlatokopka, nepracuju v MLM, nejsem influencer atd., nenašla jsem si účelově „prachatýho Němce“ a podobně. Klid prosímvás :roll:

No tak něco prodej, když máš co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
26.5.22 21:34
@Anonymní píše:
Tady zakladatelka.

Všem díky za názory.

Nechceš se vykašlat na podnikání? A najít si jinou práci? Je to lepší cesta než prodej majetku a půjčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
26.5.22 21:42
@Anonymní píše:
Tady zakladatelka.

Všem díky za názory.

Hele, nezlob se, ale normálního člověka nenapadne požádat o peníze někoho, koho zná 14 dní. Kdybych měla trávu žrát, tak to neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.22 21:45
@someargue píše:
Nechceš se vykašlat na podnikání? A najít si jinou práci? Je to lepší cesta než prodej majetku a půjčky

Jsem na volné noze od ledna. Teprve začínám, a vracet se do zaměstnání se mi rozhodně nechce.

• Citovat
  • Upravit
Parninas
26.5.22 21:47
@Anonymní píše:
Jsem na volné noze od ledna. Teprve začínám, a vracet se do zaměstnání se mi rozhodně nechce.

Takže dobrovolně děláš málo výdělečnou práci, ale není ti blbý uvažovat o tom, že by sis řekla o sponzoring někomu, koho znáš 14 dní. 8o Tvý sebevědomí bych fakt chtěla mít.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.22 21:50
@Parninas píše:
Takže dobrovolně děláš málo výdělečnou práci, ale není ti blbý uvažovat o tom, že by sis řekla o sponzoring někomu, koho znáš 14 dní. 8o Tvý sebevědomí bych fakt chtěla mít.

Kočko, dělám takovou práci, na kterou zdravotně stačím. Nevím, co ti k tomu víc říct. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky