Jak byste se zachovali vy? Reakce směrem k matce dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.1.15 22:23

Ne nemyslim o zadnou nahradu skody nebo tak. Proste… nejradej bych toho hajzlika prastila po halve aspon tak jako on nas! Grrr… Ne. Je mi to jen hrozne lito. Asi jsem se potrebovala jen vypsat a slyset ze se neco podobne stalo i jinym lidem. Nejak mi v te chvili asi nedocvaklo jak to vubec mohlo byt vazne a ted jak tu tak lezime vim ze zitra jdeme domu ale hlavou mi lita tisic co by kdyby… kdybch ji drzela za ruku, nepoustela tak blizko k detem, skocila po tom decku hned jak se priblizilo… proste asi mi to je jen lito

• Citovat
  • Upravit
49159
7.1.15 22:24
@Vermion píše:
Jako těžko budeš cizí babu nahánět, a´t se ti prokáže občankou…každý myslí v první řadě na své dítě :hug:
Držím palce, ať jste brzy v pořádku doma!

no i kdyby tu paní dohnala tak co z toho? co by s tím asi ta máma zpětně mohla udělat a co si asi tak zakladatelka na čtyřletém dítěti vezme? :nevim:
Chápu ji že je z toho vyčerpaná a zlobí se a je jí líto malého… cítila bych se stejně, ale nic se už nenadělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
7.1.15 22:24

Prostě existují malá a velká hovada. Pokud se bude jednat o přestupek, je možné obrártit se na policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
7.1.15 22:26

@jdukolem No jo jenže pokud to dítě nebylo nemocné, tak už by mělo vědět, že se tohle nedělá! Pak je to většinou chyba rodičů :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.1.15 22:26
@Anonymní píše:
Ne nemyslim o zadnou nahradu skody nebo tak. Proste… nejradej bych toho hajzlika prastila po halve aspon tak jako on nas! Grrr… Ne. Je mi to jen hrozne lito. Asi jsem se potrebovala jen vypsat a slyset ze se neco podobne stalo i jinym lidem. Nejak mi v te chvili asi nedocvaklo jak to vubec mohlo byt vazne a ted jak tu tak lezime vim ze zitra jdeme domu ale hlavou mi lita tisic co by kdyby… kdybch ji drzela za ruku, nepoustela tak blizko k detem, skocila po tom decku hned jak se priblizilo… proste asi mi to je jen lito
:hug: to je pochopitelné ale nevyčítej si to - tos nemohla předpokládat… :nevim:
počítám že to neodhadla ani maminka toho velkého dítěte..nejspíš ji taky nenapadlo jak se její dítě zachová útočně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.1.15 22:29
@maminka189 píše:
@jdukolem No jo jenže pokud to dítě nebylo nemocné, tak už by mělo vědět, že se tohle nedělá! Pak je to většinou chyba rodičů :think:.

chyba rodičů jistě, rozhodně nechci podceňovat to co se stalo.. ale mluvíme tu o čtyřletém dítěti… tj ano jistě ví že toto není dobře, ale je to dítě..nedá se na něj spolehnout že bude 100%.. to zda mělo dítě poruchu nebo nemoc řekla bych nehraje roli, je to spekulace… vidím zaváhání na straně maminky většího dítěte - ale třeba ji ani ve zlém snu nenapadlo co se může stát… no kdo ví… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.15 22:29

Díky moc za podporu. Asi jsem jen potřebovala slyšet že se to stává (manžel to samozřejmě nepochopil a seřval mě ještě několikrát než odjel domu). No je pravdou že v čekárně jsem pak asi byla přecitlivělá ze všeho i já, odháněla jsem všechny děti div ne 3m daleko… No je pravdou že jsem vůbec nečekala ja takové „láskyplné objetí“ může dopadnout. Objímat už asi nenechám…

• Citovat
  • Upravit
49159
7.1.15 22:30
@blecha72 píše:
Prostě existují malá a velká hovada. Pokud se bude jednat o přestupek, je možné obrártit se na policii.

obrátit na policii že čtyřleté dítě někoho kouslo? udat ho za přestupek? no at žije Amerika… 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
7.1.15 22:30

@jdukolem To se už asi nedozvíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
7.1.15 22:31

8o 8o a v nějaké herně jsi už byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.1.15 22:32
@Anonymní píše:
Díky moc za podporu. Asi jsem jen potřebovala slyšet že se to stává (manžel to samozřejmě nepochopil a seřval mě ještě několikrát než odjel domu). No je pravdou že v čekárně jsem pak asi byla přecitlivělá ze všeho i já, odháněla jsem všechny děti div ne 3m daleko… No je pravdou že jsem vůbec nečekala ja takové „láskyplné objetí“ může dopadnout. Objímat už asi nenechám…

ano může se to stát a ty nemůžeš vědět že to dítě je kousavec agresívní..to je nesmysl.. fakt si to nevyčítej a to co říkal manžel na to kašli - jistě to řekl v šoku a v té první chvíli bylo snadné tě obvinit a tím si ulevit..on jen ventiloval svůj strach o malou no.. blbé žes to schytala ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
7.1.15 22:33

@jdukolem Stejně by se to odložilo pro věk „pachatele“. Tuto možnost jsem uvedla jako krajní řešení. Můj první příspěvek je blíže realitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.1.15 22:33
@maminka189 píše:
@jdukolem To se už asi nedozvíme

ne ale vím že když si představím že by moje dítě takto zaútočilo tak že bych byla taky v šoku protože by mě to ani nenapadlo… no kdo běžně uvažuje o tom - mé čtyřleté dítě půjde a pokouše a shodí prcka… s tím asi nepočítá nikdo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.1.15 22:35
@blecha72 píše:
@jdukolem Stejně by se to odložilo pro věk „pachatele“. Tuto možnost jsem uvedla jako krajní řešení. Můj první příspěvek je blíže realitě.

nezlob se ale nechápu to že tě něco takového napadlo byť i jen zmínit..to mi přijde skoro úchylná úvaha… omlouvám se ale jiné slovo fakt nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.1.15 22:36

Je to dost hrozný, ale co bys chtěla dělat, paní očividně nebylo jedno, co její dítě udělalo, asi jí to bylo samotný trapný, a líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí