Jak byste se zachovali vy? Reakce směrem k matce dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5549
7.1.15 22:36

@jdukolem Já už jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
7.1.15 22:37

Je hrozné to co se Vám stalo, ale děti jsou nevyzpytatelné… Mě spíš vrtá hlavou to, že kdyby maminka útočícího dítěte věděla, že se tohle stává, měla tomu předejít… Nebo to to dítě udělalo poprvé…? Ve čtyřech letech…? Nevím, nedokážu soudit, se čtyřletými zatím nemám zkušenosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
7.1.15 22:37
@maminka189 píše:
@jdukolem No jo jenže pokud to dítě nebylo nemocné, tak už by mělo vědět, že se tohle nedělá! Pak je to většinou chyba rodičů :think:.

Chybama se člověk učí. Obě maminky budou zřejmě o něco ostražitější a možná díky tomu zabrání mnohem většímu průšvihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.1.15 22:38
@maminka189 píše:
@jdukolem Já už jo :mrgreen:

no po tomhle jsem ráda že ani jedno mé dítě nemělo kousací sklony… ale jedna nikdy neví že jo hlídat hlídat hlídat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.15 22:38

@jdukolem Tak ted jsem se tomu poprve zasmala :D Nejhorsi je ze muj manzel vazne uvazuje timto stylem - Ha- to dite tamhle urcite jde smerem k nam jen proto aby nam mohlo ublizit :roll:… no a nakonec se to vzdy stane kdyz jsem s prckem ja

• Citovat
  • Upravit
5549
7.1.15 22:39

@hanka.br. Si pamatuji, jak synovec mého ex srazil nějakou holčičku na kole :cert:.Být rodiči tak asi zešílim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.1.15 22:39
@Anonymní píše:
@jdukolem Tak ted jsem se tomu poprve zasmala :D Nejhorsi je ze muj manzel vazne uvazuje timto stylem - Ha- to dite tamhle urcite jde smerem k nam jen proto aby nam mohlo ublizit :roll:… no a nakonec se to vzdy stane kdyz jsem s prckem ja

to je zákon schválnosti.. z toho si nic nedělej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
7.1.15 22:40
@maminka189 píše:
@hanka.br. Si pamatuji, jak synovec mého ex srazil nějakou holčičku na kole :cert:.Být rodiči tak asi zešílim

Jo, je to nepříjemné. Mojí dceři něco podobného udělal její kamarád, když jí byly asi tři roky. Dneska je jim přes dvacet a jeden na druhého nedá dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
7.1.15 22:40

@jdukolem Přesně.Sem se divila, že syn nechodil pokousaný ze školky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
7.1.15 22:41

Nezlob se, ale trochu mi přijdeš přecitlivělá. Z mého pohledu se až tak moc nestalo. Děti se koušou „běžně“. A to, že s ní vší silou praštilo o zem, mi přijde trochu přitažené za vlasy.. Maminka druhého dítěte se zachovala celkem adekvátně. Dítě dostalo co proto a omluvila se. A má Vaše dítě otřes mozku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.1.15 22:43

Nevím, co víc udělat.. Ty i paní jste zareagovaly rychle a víceméně správně. Ať jste v pořádku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.1.15 22:43
@brulinka píše:
Nezlob se, ale trochu mi přijdeš přecitlivělá. Z mého pohledu se až tak moc nestalo. Děti se koušou „běžně“. A to, že s ní vší silou praštilo o zem, mi přijde trochu přitažené za vlasy.. Maminka druhého dítěte se zachovala celkem adekvátně. Dítě dostalo co proto a omluvila se. A má Vaše dítě otřes mozku?

je v šoku… nevím proč by měla být přecitlivělá v nemocnici si je na sledování nenechali jen aby měli co dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
7.1.15 22:44

Fakt se to stává - synovci byly tři roky a šel se školkou do divadla. Doma si pak segra všimla ve vaně, že má na zádech po ramenou spoustu kousanců s otisky zubů. Ten chudák v tom divadle byl ohlodáván nějakým grázlíkem zezadu a ani to mamince neřekl, on je dodnes takový mouchysněztesimě :lol:. Bylo mi ho tehdy strašně líto. Manžel je chytrák, tohle by se mohlo stát komukoli, děti nemůžeš izolovat, musejí se otrkat, ale tohle je fakt smůla no. Cítila bych se jako ty. Já jak se znám bych se spíš bála nakažení nějakou nemocí :roll:, ale to už je moje úchylka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
7.1.15 22:44
@Anonymní píše:
@jdukolem Tak ted jsem se tomu poprve zasmala :D Nejhorsi je ze muj manzel vazne uvazuje timto stylem - Ha- to dite tamhle urcite jde smerem k nam jen proto aby nam mohlo ublizit :roll:… no a nakonec se to vzdy stane kdyz jsem s prckem ja

No já uvažuji podobně, nežijeme v láskyplném, růžovém světe. Takže když se k mému dítěti přiblíží jiné, jsem v pozoru a většinou čekám nějako akci (sebrání hračky, nějakou tu provokaci apod. ) Nečekám, že mé dítě bude chtít jiné dítě láskyplně pusinkovat. :oops: Nezlob se, nechci být prudérní. Takových maléru se ještě může stát hodně. Hlavně, že je v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
7.1.15 22:45

@Radka1979 Promiň,ale musím se smát :mrgreen: Ohlodávám zezadu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí