Jak byste na to reagovaly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
395
11.9.25 21:59

Asi bych se na ni zeptala přímo přítele. (A bokem možná trochu zašpionila.) Nakonec se ale stejně budeš muset sama rozhodnout, jestli mu chceš věřit, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
11.9.25 22:15

Normalne bych se zeptala pritele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2310
12.9.25 12:25
@Anonymní píše: Více

Zeptala bych se přítele. Takhle tě to bude žrát, budeš si přehrávat různé scénáře a stejně nevyřešíš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
12.9.25 13:31
@Anonymní píše: Více

Zhrzena milenka nebo kamoska zhrzene milenky. Temer jiste neco probehlo, neco o cem tahle vi a jelikoz s tim vyrukovala, tak je nejak angazovana sama ci pres nekoho “blizkeho”. Zasela seminko. Mohla to myslet v dobrem nebo spatne, moc moznosti na domalovani obrazku, ale na prvni dobrou bych sazel na to, co jsem napsal :nevim:
Edit
Jestli se budes ptat pritele, tak na ten rozhovor bych se pripravil. Uvidis, jestli zacne klickovat.

Příspěvek upraven 12.09.25 v 13:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
12.9.25 13:31

@syslomil jen mi prijde zvlastni, zes mne puvodne vyhejtila po charakterove rovine a najednou mi lajkujes vsechny prispevky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2310
13.9.25 15:33
@MongolskaRyba píše: Více

Proč ne? Tady s tebou souhlasím. Nelajkuju osoby, ale názory. A nehejtila, jen jsem psala svůj názor na tvou situaci. Kdo s tebou nesouhlasí, je hejtr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
13.9.25 17:46

@syslomil nwni hejtr, ale tys mne vyhejtila - tedy mela na mne negativni nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2310
13.9.25 19:29

A jak to proboha souvisí s tím, že jsem tady dala lajk komentáři, se kterým souhlasím? 8o Ptala ses, co máš změnit, když ti dvakrát skončil vztah po tom, co tvému příteli ruply z ničeho nic nervy. A když jsme ti psaly, čím by to možná mohlo být, ty ses urazila a označuješ to za vyhejtování a negativní názor. A kvůli tomu se ti musím vyhýbat jako moru a nesmím ti nic olajkovat? Dobře, budu tě příště ignorovat, když tě to tak žere. Nenávidím slovo „hejtovat“, čeština má svých výrazů dost. Hejtování vychází z nenávisti a to absolutně neodpovídá situaci. Zeptala ses, dostala jsi názory vycházející z příkladů, které jsi napsala. A protože se ti nelíbily, tak jsme tě vyhejtovaly? Ty se v tom ublíženectví úplně využíváš. Proč to taháš do úplně jiné diskuze a jiné situace? Jestli chceš pitvat svou diskuzi, napiš mi do zprávy, sem to nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
13.9.25 19:53

Buď je obeznámena s tím, co je tvůj přítel zač a alkohol jí dodal odvahu, ale pak couvla, nebo ho chtěla pošpinit. Ale to by se podle mě posnažila víc a dotáhla to a řekla něco konkrétního. Jeho reakce na vymazání z přátel je dost podivná. Každopádně: na rozchod to není, ale strkat hlavu do písku asi taky není moudré. Tak měj oči otevřené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
13.9.25 20:09

@syslomil ty ses asi celoove husta. Ne ja neberu v potaz tve nazory, ty jsi celkove negativne hodnotula mou osobnost a to se da nazvat hejtovanim. Lajkuj si a nazoruj co chces, jen jsem se nad tim pozastavila a to je vse. Vidim, ze mi lidsky vubec nesedis a proto ti ani nepotrebuju psat zpravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2310
13.9.25 20:24

To je mi líto, já tvé názory v potaz vzala :nevim: Ty nejsi negativní, když každého musíš upozornit na chyby, ale sama to nesneseš, viď? :hug: Kdo s tebou nesouhlasil, že přítel je bábovka, je negativní člověk a vyhejtil tě. Když mi nenapíšeš, samozřejmě to přežiju. Ale vypadalo to, že tu povedeme diskuzi o tobě, tak jsem chtěla, aby to tady nezabíralo místo. Fakt nechápu, co je k pozastavení na tom, že lajkuji v diskuzi, kde s tebou souhlasím, zatímco v jiné ne. Ono se to vylučuje? :think: Jestli jsi tuhle logiku uplatňovala na přítele, tak ho chápu. Na to, že jsi údajně zvyklá přijímat kritiku a pracovat s ní dospěleji než on, jsi teda huuustá a ani ty mně lidsky nesedíš :mavam: Lajk jsem odebrala, aby ses nad tím nemusela pozastavovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
13.9.25 21:16

@syslomil achjo, to jsem preci vubec nemyslela, nekompl moje slova. To ty se mniu preci nemusis souhlasit, ale tim, ze sis dovolila celkem zesiroka hodnotit moji osobnost aniz bys mne znala ani z casti, tak to nazyvam opravnene hejtenim a platilo by to u kazdyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2310
13.9.25 21:36

Fakt si nechceš psát soukromě? Protože tohle je plevelení diskuze ;) Napiš mi, co konkrétně myslíš tím hodnocením zeširoka. Protože já tápu. Napsala jsem ti, ať se zamyslíš, jestli si partner tvoje upozorňování na chyby nemohl mylně vyložit jako rýpání nebo urážky. To mi moc široce nepřipadá. Taky umíš slušně překrucovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí